Nyheter
"Mirror's Edge 2 inte möjligt på nuvarande konsoler"

"Mirror's Edge 2 inte möjligt på nuvarande konsoler"

47 kommentarer

Av 2013-06-25 07:41


– Jag tror att vi gjorde ett misstag med att spelet var för svårt, folk ramlade hela tiden och känslan av att fly från något nådde inte riktigt fram, berättar Patrick Söderlund för CVG.

Nä han tittar tillbaka på Mirror's Edge är han ärlig med bristerna spelet hade och med dagens mått mätt menar han också att vissa aspekter känns föråldrade. Han avslöjar även att en uppföljare har varit på gång länge, de har arbetat med olika prototyper och idéer men aldrig hittat riktigt rätt.

– Det var inte förrän Sara Jansson, som nu är producent på spelet, kom till mig och KM Troedsson och sa "lyssna, jag har en idé" och presenterade en så inspirerande vision att vi direkt tänkte att "vi måste bygga det här nu".

Söderlund menar också att Mirror's Edge 2 bara kunde förverkligas på nästa generations plattformar och, även om inte han ville bekräfta de,t så har det varit snack om att spelet utspelar sig i en öppen värld. Ett upplägg som skulle passa Faith ganska bra.

Intervjun i sin helhet

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Carl Johansson-Sundelius
  Carl Johansson-Sundelius Admin 2013-06-25 08:49
  Tobblish skrev:
  Them deleted comments.

  #rightsoffreespeach


  Kommentarer som baseras på att klaga på att folk kommer att klaga har inget existensberättigande. Yttrandefrihet är något helt annat.
 • Allexz
  Allexz 2013-06-25 09:36
  Haha! Nu läste jag kanske fel.... Men jag tyckte det stod klart och tydligt:

  Vi vill ha fler kunder, så vi gjorde spelet lättare och dummare och satsade 90% på grafiken så att vi får skitmånga ungar som vill lira.

  Jag är otroligt förvånad, verkligen... jag lovar!
 • Capitan
  Capitan 2013-06-25 08:23
  Jag tycker det var bra att spelet var riktigt svårt och man ramlade hela tiden. Vet flera gånger som jag såg utgången och tänkte "Hur fan ska jag komma dit??" Sen när man väl lyckats gav det verkligen en kick och kanske är det därför man gillar första ME så mycket?
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ