Nyheter
Första intryck från nya byggläget i The Sims 4

Första intryck från nya byggläget i The Sims 4

31 kommentarer

Av 2014-05-28 16:00


För några veckor sedan var undertecknad hos Electronic Arts stora kontor i San Fransisco för att få ett första möte med The Sims 4, som ska släppas i höst. Medan vi har försetts med en digital munkavel vad det gäller intervjuer och det uppfräshcade Create a Sim-läget fick vi också bekanta oss med husbyggarläget - avdelningen där många spenderar mest tid.

Bild 955769 Bild 955768
Två splitternya bilder från byggläget

Maxis målsättning har varit att göra det ännu enklare att göra detaljrika kreationer. Rum är nu enklare att rita upp (slut på väggpillandet) och kan framförallt flyttas runt hursomhelst när de är klara om du får ångest över planlösningen. Du kan också välja mellan tre höjder på väggarna samt göra rundade burspråk. Min spontana tanke var att använda det som möbleringsverktyg för att slippa bära runt soffor och andra tunga saker för att sedan ångra sig.

Ett mer djupgående intryck av spelet i stort kommer att publiceras den 10 juni då vi också kan avslöja släppdatumet. Om det är något särskilt du undrar över är du välkommen att plita en kommentar så ska jag se vad det fullmatade anteckningsblocket kan svara på.

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Bennii
  Bennii 2014-05-28 16:29
  Securion skrev:
  Ser ju precis ut som Sims 3...

  Det kommer bli som Sims 3 men utan allt innehåll från expansionerna. På så vis kan de släppa samma expansioner en gång till.
 • tnn
  tnn 2014-05-28 16:35
  Jag är fan rätt sugen på det här men säg inte det till nån!
 • Ztreek
  Ztreek 2014-05-28 17:29
  rewoX skrev:


  EA... In med frostbite 3 och lite realism tänk över grafik och dyligt så det blir en ny stil och känsla på ett nytänk av Sims serien.

  The Sims 4 behöver Levelution också. blir din gubbe för tjock att ta sig igenom en dörr så kommer han riva ner väggen
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ