#Dota 2 har gått och blivit med ny uppdatering. På innehållsförteckningen hittar vi en utmaning som vill att du vinner en match med varje hjälte, en funktion för att gissa om du kommer besegra motståndarna och det nya spelläget all random deathmatch.

Men mest uppseendeväckande är ändå techies. Tekniskt sett är det en ny hjälte, men den består i själva verket av flera goblins som gör livet surt för allmänheten med sina minor, bomber och självmordsattacker. Och spelarnas reaktioner låter inte vänta på sig.

På Steam-forumet kan vi läsa domedagsprofetior som "Dota is now dead. Techies is OP. Gj Valve" och allmän opepp som "Welcome to Techies, worst hero in Dota 2". En användare bjuder också på en handfast guide för hur man möter den fruktade motståndaren: "when you are against a good techies press the arrow in the top left screen, then click on disconnect and click again for abandon game."

Men av vissa tas hjälten emot med öppna armar. "Techies - I am become death. The destroyer of worlds", "Everytime I pick techies the other team leaves... and I win!" och "Techies is a heroe from the oldschool. all you wining beginners uninstall pls :)" är några av de positiva åsikterna.

Klippet nedan visar hur techies beter sig på slagfältet.