Den populära spelsajten FZ.se, från början FragZone.se, grundades redan 1996 och är sedan lång tid tillbaka den självklara mötesplatsen för alla slags svenska gamingfantaster. Nu påbörjas ett nytt kapitel när FZ.se uppgår i det nybildade digitalförlaget Geeks Publishing, som även står bakom SweClockers.com – Sveriges största webbsajt om datorer och hårdvara.

– Vi är glada och stolta över att få möjlighet att förvalta läsarnas förtroende. Vi är ett gäng inbitna spel- och tekniknördar som planerar att ta FZ.se till nya höjder med satsningar på såväl det redaktionella innehållet som den tekniska plattformen, säger Andreas Dimestam, affärsutvecklingschef på Geeks Publishing.

I samband med övergången får alla redaktörer möjlighet att följa med till Geeks Publishing. Samtidigt inleds arbetet med att fräscha upp webbplatsen och flytta FZ.se till en ny och kraftull plattform, allt för att Sveriges främsta spelsajt ska bli ännu bättre.

– Vi hoppas att alla är lika förväntansfulla som vi är och kommer inte att lämna några detaljer åt slumpen. Att verkligen kunna satsa på något som ligger varmt om hjärtat är få förunnat och vi ser med glädje fram emot att dela detta med alla läsare, supporters och medlemmar, tillägger Andreas Dimestam.

OM GEEKS PUBLISHING

Bakom FZ.se, SweClockers.com och 99mac.se står det nybildade digitalförlaget Geeks Publishing. Med ytterst kompetenta medarbetare skapar vi tongivande produkter på webben som tillvaratar läsarnas engagemang och utvecklar det personliga intresset för ny teknik. Vi berör de riktiga tekniknördarna!