Nyheter
Förlorade i Moba - råkade slå sönder sitt IKEA-skrivbord

Förlorade i Moba - råkade slå sönder sitt IKEA-skrivbord

77 kommentarer

Av 2015-12-30 20:37


Att spela multiplayerspel är ibland väldigt frustrerande. Spelar man i ett lag tillsammans med andra är det inte heller alltid upp tilll en själv huruvida man vinner. Att hytta med näven, sucka djupt och stirra tomt ut i ingenting är vanliga känsloyttringar i förlustsammanhang men vissa kan inte tygla sin irritation och blir därför mer fysiska.

Det gick extra dåligt för en person som spelade Heroes of the Storm, på ett skrivbord från IKEA. Skivan var gjord av glas och när han drog näven i bordet exploderade den. Som tur verkar varken han eller hans dator blivit skadad i förstörelsen, i alla fall inte mer än att han skämtade om det på Reddit.

I am 25 years old and I died in a videogame. Which then caused me to hammer fist my glass desk. Ooops!

Har du haft sönder något när du förlorat i ett spel?
 
Våldsamma spel gör dig aggressiv – men inte våldsam
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Boomer
  Boomer 2015-12-30 21:05
  Hade en tendens att ha sönder möss när jag var yngre och dummare. Lugnade ner mig när jag insåg att det blev väldigt dyrt i längden. Gick från att gå igenom 2-3 om året till 1 på 7 år. Den dog av naturliga orsaker i höstas.

  Kommer aldrig glömma bort dig, MX518. Du var mig trogen in i döden.
 • Kazutoyo
  Kazutoyo 2015-12-30 22:13
  Aldrig varit i närheten av att slå sönder något. Men å andra sidan så spelar jag spel för att ha skoj, inte för att bli förbannad.
 • Pjotor
  Pjotor 2015-12-30 20:52
  En gång i de hormonstinna tonåren blev jag gankad i WoW och slog näven i tangentbordet av ren frustration. Mellanslagstangenten sprack. Jag insåg att jag borde göra något åt mina utbrott och köpte ett Logitech G15, som var för dyrt för att misshandla. Utbrotten minskade avsevärt och nu är jag en ganska sansad gamer.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ