Nyheter
Spöa massor av bossar i Wildstars nästa stora uppdatering

Spöa massor av bossar i Wildstars nästa stora uppdatering

4 kommentarer

Av 2016-02-03 08:00


Mmo-spelet Wildstar tycks må lite bättre sedan övergången till free-to-play förra året. Det framgår om inte annat när creative director Chad Moore pratade med Polygon och berättade om framtiden för spelet.

Först och främst får spelet en rejäl uppdatering med den nya zonen Arcterra. Den är designad för spelare som nått leveltaket och söker nya utmaningar. I området kommer det först spawna bossar för två spelare. När tillräckligt många av dem piskats ihjäl dyker det upp fiender för fem spelare, och sedan 20. Den fraktion som lyckats döda flest varje dag låser upp en ny dungeon under området. Alla som deltar får både vanlig gear och kosmetiska tillbehör som belöning.  

Uppdateringen ska släppas under årets första kvartal och innehåller även en fortsättning på spelets world story. Ungefär i samma veva ska den nya raiden Redmoon Terror dyka upp på testservrarna. 

Moore avslöjade också att Wildstar kommer till Steam någon gång under våren. 

Wildstar – här är nyheterna i free-to-play-versionen
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • caelestis
    caelestis 2016-02-03 10:37
    Kleptoman skrev:
    Detta var nog det sämsta MMO spelet jag någonsin spelat. Tutorialen tar nog priset för sämsta tutorial som någonsin skapats.


    Oj, då har vi väldigt olika smak eller så har du inte spelat så många MMOs :) spelar det inte längre, men det var långt ifrån det sämsta jag spelat! Skulle nog ranka det bland de bättre som finns just nu.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ