Nyheter
Snart kan du spela Need for Speed med olåst framerate

Snart kan du spela Need for Speed med olåst framerate

15 kommentarer

Av 2016-02-11 21:30


Need for Speed #22 eller så lanserades traditionsenligt i november till PS4 och Xbox One, men Windows-versionen dröjde lite längre. Nu har vi äntligen fått ett releasedatum för den: skriv upp den 15 mars i kalendern om du är sugen att ratta EA:s senaste arkadracer på pc – med olåst framerate.

Skäl att köpa Need for Speed på pc är enligt utvecklarna alltså att bilduppdateringen inte är begränsad (vilket den var i Need For Speed: Rivals också på pc), upp till 4K-upplösning, möjlighet att växla manuellt och vackrare grafik (film från pc-versionen nedan). Den manuella växlingen kommer också till konsolversionerna. Beträffande rattstöd på pc nämns ett par tre rattillverkare vid namn, men det framgår inte om stödet är begränsat till dessa eller om det bara handlar om hederlig gammal marknadsföring så att även onämnda märken och tillverkare funkar. Vore skam på torra land om inte alla styrdon funkar, kan man kanske tycka. Å andra sidan är ratt ingen absolut nödvändighet i arkadiga Need for Speed-sammanhang.

Vi gav konoslversionen av Need for Speed betyget 3 av 5 rattar, trots bristen på rattstöd.

FZ recenserar Need for Speed på PS4

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Kilrah
  Kilrah 2016-02-12 07:44
  Unlocked framerate
  Manuell låda
  Rattstöd


  Är det bara jag som tycker det är minimum i ett bilspel? Att folk går bananas över detta visar ju bara hur dåligt det har varit innan.
 • pelson
  pelson 2016-02-12 07:39
  "UNLOCKED FRAMERATE!"

  lol, banbrytande ny feature
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ