Nyheter
Se FZ och Sweclockers testa hyllade VR-spelet Budget Cuts

Se FZ och Sweclockers testa hyllade VR-spelet Budget Cuts

12 kommentarer

Av 2016-02-17 16:22


I väntan på att årets stora virtual reality-släpp började vi höra lovsång för ett VR-spel till HTC Vive och överraskande nog utvecklades det bara ett par tunnelbanestationer från vårt kontor. Neat Corporation heter den lilla indiestudio som lyckats få Chet Faliszek på Valve och Cliff Bleszinski på fall med sitt spionspel Budget Cuts och efter vårt besök stämmer vi in i lovsången.

Det stora problemet med förstapersonsspel i virtual reality är illamåendet när vi rör fast vår hjärna vet att vi sitter eller står still. Detta löser man i Budget Cuts genom att teleportera sig fram och genom att kunna titta genom portalerna kan man på ett effektivt smyga sig fram genom banan. Vilket behövs då mördarrobotar patrullerar kontorslandskapet.

Som tur är hittar man snart kastknivar och andra tillhyggen som flängs iväg mot de arma plåtniklasarna, vilka skrikandes faller till marken. Se videon från vårt besök nedan och bevaka spelet för att få meddelanden när det händer något nytt kring det. Det här vill alla virtual reality-sugna hålla ett öga på.

Då kan du förboka HTC Vive
Så mycket kan HTC Vive komma att kosta
Spelinformation

Twittra

Facebook

Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ