Livet, universum och allting är vad spelarna förväntar sig av utforskarspelet #No Man's Sky. Officiellt har spelet Sverigepremiär på PS4 onsdag den 10:e, och på Steam två dagar senare (men på Steam varierar releasedatumet i olika delar av världen, så tiden får utvisa vem som har rätt). Nåväl, när du startar spelet första gången finns goda chanser att en första patch är redo att förbättra det.

#Hello Games har nämligen redan fixat den första patchen. Istället för changelog får vi nöja oss med svepande besked om balansändringar, nytt innehåll och nya features.

Det har redan läckt ut versioner av No Man's Sky på nätet, och en galning betalade bortåt 11 000 kronor för ett ex. Rapporter från dessa tidiga galaxriddare tar upp såväl bra flyt och ljud som problem med krascher och buggar. Men det kan handla om väldigt tidig kod, och uppgifterna är inte att betrakta som absolut sanning, så det kan vara klokt att inväntar omdömen från när spelet faktiskt har släppts innan du beslutar dig för att köpa eller inte.