#Blizzards shooter #Overwatch lanserar emellanåt nya hjältar som är gratis för alla spelare att använda. Hittills har hackern Sombra och healer-snipern Ana anslutit till gänget på det sättet. Och snart får de kanske sällskap av en 11-åring från Numbani.

Efi Oladele är ett geni som bygger robotar på fritiden. Hon är alltså blott 11 år gammal och har "intervjuats" i Overwatch-bloggen. Blizzard förklarar (så klart) inte varför hon får denna uppmärksamhet, vilket har lett till spekulationer om att hon blir spelets nästa hjälte.

Vissa menar dock att det är tveksamt då Blizzard förmodligen inte vill låta folk skjuta ett barn i huvudet. Andra tror å andra sidan att hon kommer befinna sig i spawn-området hela tiden och istället skicka ut sina robotar på slagfälten. Ytterligare teorier misstänker att Efi helt sonika kommer bygga en robot som blir spelets nästa rekryt.

En inte särskilt trolig, men rolig, tanke är att Terry Crews är röstskådespelaren till den lilla flickan. Han har ju trots allt besökt Blizzard..