Nyheter
Akta så du inte råka radera din sparfil i Zelda: Breath of the Wild

Akta så du inte råka radera din sparfil i Zelda: Breath of the Wild

23 kommentarer

Av 2017-03-21 08:57


För oss som växt upp med Zelda-serien i familjer där flera har sina egna äventyr med Link har olika sparfiler sett till att man inte inkräktar på någon annans revir. Samt skapat en viss inbördes tävlan om vem som har flest hjärtan. Trots att de ofta har varit begränsade i antal har systemet ändå funkat men i The Legend of Zelda: Breath of the Wild till Switch har Nintendo tänkt om och det finns en risk att du råkar radera alla dina framsteg.

I Links senaste eskapad i Hyrule finns det nämligen inga sparfiler, och väljer du att starta ett nytt spel raderas allt du åstadkommit fram tills dess. Om fler personer vill spela får de istället skapa egna profiler på konsolen och därmed få en egen plats allokerad i det interna minnet.

 

Vi sätter betyg på Zelda: Breath of the Wild
Nintendo själva verkar kunna spara Switch-data i molnet

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • Bennii
    Bennii 2017-03-21 10:29
    Det kan ju även vara en nackdel om jag som användare vill starta om spelet från början, utan att förlora mina tidigare framgångar. Då måste jag skapa en ny användarprofil enbart för det syftet. Det bästa måste ju vara en kombination av båda. Knyt sparandet till systemanvändaren, men ge samtidigt spelet ca 3 save slots på en användarprofil.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ