E3: Fläskig första trailer på Deus Ex

Medlem
Skrivet av ThinBoi:
Skrivet av luiga:

Men däremot stör jag mig oerhört på hur dåliga film- och spelfolk är på att placera deras verk i realistisk tid. Det är alltså 17 år kvar tills folk ska ha robotarmar och osynlighetsdräkter. Gigantiska himmelsstäder ska byggas och helikoptrar som ser ut som Final Fantasy ska hinna utvecklas. Det är 16 år sedan Sverige vann brons i fotbolls-VM. Hur mycket har hänt sedan dess? Tja, bilarna är lite snyggare och inte så kantiga. De har lite fräckare funktioner och folk bär Ipods och mobiltelefoner med GPS. Dvs, inte mycket har hänt egentligen för gemene man. Visst, teknologin går framåt, men sätt spelet runt slutet av 2100-talet istället så skulle det kanske kännas något realistiskt.

jo, hatar också när de gör såna grejer och så får man typ fantisera fram att det kanske är en alternativ tidslinje eller något där utvecklingen har gått fram snabbare. och whats up med renessans-kragarna?

men om spelet är lika episkt som storytrailern så kan jag skita i såna missar för denna gången:)

Det är ju fullt möjligt att någon särskild upptäckt/händelse i historien kan ha påskyndat utvecklingen? Se under andra världskriget, 6 år av den mänskliga historien och vår teknologiska utveckling under den perioden sköt framåt med otrolig fart. Det är fullt möjligt också att ett enda vetenskapligt framsteg gör att vår teknologi skjuter framåt i tiden med 20-30 år i resande takt.
Teoretiskt sett då.

Sen så är renässans kragarna för att utvecklarna kallar den tid spelet utspelar sig i för "teknologins renässans".


signatur

Gammalt nick: General Hotshot
All makt åt John, vår befriare.

Medlem

Sjukt snygg trailer, samt väldigt bra musik.
Hoppas att det blir ett bra spel med bra intrig

123
Skriv svar