Diverse tankar 20110604

Medlem
Diverse tankar 20110604

Först och främst: Satan i gatan, vad det är VARMT!!! ute idag. Satt i skugga en stund, och där var det 28 grader plus. Inomhus, har jag takfläkt i både datorrum och sovrum, fönster vidöppna, och ändå känns det varmare inomhus än det är ute just nu.

Jag gillar sommaren, gillar att bada ofta och mycket. Men det får gärna finnas nån måtta i det hela också. I Västsverige gick vi från medeltemperaturer dagligen på ca 10-12 grader, till plötsligt 28+. Lite väl snabbt omslag. Hade varit mycket mer trivsamt om temperaturen låg på närmare 20-22 grader iallafall.

Har ännu inte tagit första "doppet" i nån av våra många insjöar än, men ämnar att det ska bli av innan månaden är över.

I övrigt:

Som tidigare nämnt, så kommer den här bloggen handla till stor del om bl.a SWTOR (The Old Republic) framöver, och det kan sägas med lätthet, att nyheterna kring spelet duggar tätt inför E3 nästa vecka. Kan "varmt" rekommendera en artikel på Gamespot där det intervjuas om allt mellan SWTOR's motsvarigheter till "Raids", till PVP, samt en ny video med diverse gammalt/nytt innehåll. Denna inlägg kommer vara lite knapert på SWTOR nyheter, men kommer försöka blogga ofta och mycket nästa vecka under pågående E3.

Källa: Gamespot

#blogg


signatur

🖥️ Intel i5-12400F • 32GB DDR4 • Geforce RTX 3060
🎧 HyperX Cloud Flight ⌨️ HyperX Alloy Elite 🖱️ HyperX Pulsefire Raid

1
Skriv svar