Amerikaner är fjantar

Skägg.
10 Chambers
Amerikaner är fjantar

Jag drar hela USA över en kam här men jag trodde inte att det var sant när @Jocke Bennet berättade att en av mina favoritfilmer, Le Grand Bleu, har ett alternativt "Disney-slut" på andra sidan storpölen. En Youtube-sökning senare kräks jag lite i munnen. Ses på egen risk.

<object width="440" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AWmdA59DUvQ&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AWmdA59DUvQ&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="440" height="385"></embed></object>

#blogg


signatur
Medlem
Amerikaner är fjantar

Ja, den var extremt larvig och äcklande... Usch och fy!

KoP
Medlem

Vad i helv......... o.0

De stackarna har fragila sinnen, klart de måste ha ett annat slut som skiljer sig från verkligheten så mycket som möjligt.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

asså d här kan ju inte va sant.

den filmen e ortroligt bra i son orginalform men med detta slut känns som att spotta direkt på den.

ne tack att man sett och älskat den andra versionen för om jag hade sett detta slut hade jag nog inte gillat filmen så bra som jag faktsikt gör.

Frilansare

Haha! Men är man på rätt humör blir det plötsligt det överlägset bästa filmslutet evah! Sorry att jag drog ner dig i träsket dock.

Skägg.
10 Chambers

Rätt humör som i drogad och snorpackad så kanske. Lugnt, inte ens delfinbadarporr och ostigt soundtrack kan förstöra originalfilmen. När ska Besson skapa något som detta igen?


signatur
Medlem

detta är hans bästa film tillsammans med Leon och Femte Elementet


signatur

Min Dator Går På StjärnKraft !

Medlem

det är nu amerikanerna ställer sig upp och klappar händerna


signatur

I'm the broken one who fixed it.

1
Skriv svar