Deep Silver ångrar blodiga Dead Island-bröst

Medlem

Självklart finns det alltid fler sidor av en sak. Vad jag vänder mig mot är att du domderar ut att om man inte tar ansvar förhelheltsbilden så är man tydligen begränsad och snäv. Det antyder att om man inte köper din världsbild där alla tar ansvar för allt och ingen begår några handlingar eller på något sätt gör något som andra kan tolka som ett led i nåt större så är man... ...dålig.

Det tycks vara så att du skriver en hel del ord men missar att ord i följd oftast får en innebörd. En mening.

"Vad är det med denna närmast autistiska oförmåga att se något annat än det materiella, helt isolerat från mening? Begriper ni inte att en sådan här sak inte exister i något slags socialt vakum?

Det här ovan betyder något. Det har en innbörd. Det är ord i följd som bildar en mening och de betyder något. Det innehåller ett idiotförklarande och en diagnos på människor som inte delar din världsbild. Ser man inte den stora bilden och alltings påverkan så är man... ...dålig?

Jag vill snarare vända på det och säga att är man så förbannat lättpåverkad och naiv och samtidigt så otroligt förstoppat politiskt korrekt så plockar man fram en större mening och applicerar den på en enstaka incident och därmed har man återigen gett sitt eget liv en mening där man får stå på barrikaderna och skrika till alla andra att de inget begriper.

Så nej, du lever inte som du lär. Du predikar att man ska ta ansvar för helhetsbilden , det stora perspektivet men vem tusan har krävt det av tillverkarna? Hur blev det deras ansvar att du är så förstoppat politiskt korrekt att du inte klarar av att INTE sätta allt i en stor bild. Vill du applicera blodiga zombiebröst till en sexistisk spelmarknad så får du göra det men precis som när någon åtalas i ett brottsmål så blir du fälld för vad DU har gjort. Om du har misshandlat någon så behöver du inte stå till svars för vad andra misshandlat i helt andra mål. En helhetsbild är inte alltid en ihophållen helhetsbild som går ihop i nån sorts stor konspiration med syfte att hålla en sexistisk spelmarknad flytande. Ibland är nåt bara precis vad det är. En produkt. Utan baktanke i form av en plan. Medveten eller inte. Ibland finns nämligen bara planen i huvudet på dem som vill se den. Du.

Du HAR förstått att det handlar om ett par blodiga zombiebröst? Osmakligt på sin höjd i dessa tider. Sexistiskt? Del av en större världsbild där kvinnor objektifieras? Kanske men NEJ, det är inte deras ansvar att ändra den bilden om den ens måste ändras. De har gjort en produkt som en del blir moralhysteriska över. Sen äter de moralhysteriska middag framför en obduktion i CSI...

Du har fortfarande fel, dina argument du lägger fram är absurda och du står inte ens bakom dem själv (du lever inte som du lär. Att säga en sak och sen inte göra det själv är dessutom hyckleri). Bra där!


signatur

나는 야옹 야옹 야옹 고양이 // 화나 게 하면 가만 안 둘 거야

123
Skriv svar