Inlägg av synapskollaps

Inlägg som synapskollaps har skrivit i forumet

Lighthouse night raids @ Escape from Tarkov

* High on Life - Spelat igenom halva, kanske spelar klart det nu över helgen. Jag skrattar mig igenom hela spelet!
* Hunt: Showdown - Devil's Moon event. Riktigt kul!
* Tarkov - Utforska Streets mer, grinda upp lvl

F

Trevlig recension, köpte spelet dirr!

Missade helt detta spelet eftersom jag satt fasttejpad vid min dator spelandes BF2142 vid den tiden. Dags för botgöring!

Köpte Hell let loose på Steam rean, så det blir pangpang hela helgen!

Trevliga nyheter! Control är nått av det bästa jag spelat på länge, iaf vad gäller singelplayer spel. Kändes ju som att storyn inte var helt avklarad utan att dra några spoilers, så en fortsättning är väldigt uppskattat.

Har redan spelat igenom spelet 2 ggr och är precis på väg att plöja igenom de två släppta DLC's.

Vad osmakligt...

Vad trevligt! Har inte spelat det sedan 1an på Amiga CD32! I feel old today! 😅

Ser än så länge lite mening med att byta (microsoft certified professional sedan 1999). Efter nån patch eller två kanske... Varför skulle jag vilja ge bort 4 x mer resurser till ett OS från min gaming rigg? Jag vill ha min RAM till spel, inte till Microsofts bloatware. Sitter på 10an nu med tycker det är skit faktiskt.

Nä, jag är mer inne på att testa en Linux dist för ren gaming nu när Epic har släppt fullt Linux stöd till EAC iom lanseringen av Streamdeck och SteamOS 3.0. Tips? Funderar på Pop!_OS.

Intressantaste SW nyheten på många år!

1. BF2
2. BF 2142
3. BF3

En ny karta + boss till Hunt: Showdown så är jag nöjd för i år...

Jag var så otroligt saltig efter sista förseningen så jag avbokade spelet, men FZ receptionen fick mig att slänga mig på Steam och trycka på köp! Ska trycka i en ny m2 disk, uppdatera graffe kortet, sen förladda. Sen blir det uppesittarnatt med polarna. Kneget får räkna med en väldigt trött tekniker imorgon...

Fan, vad tråkigt. 2a gången jag bokat semester för det här spelet. En gång är ingen gång, men nu blir det att ångra förhandsbokningen och pitata spelet när det välan kommer... /surgubben

Gillar Sam&Max, ett av mina bästa Amiga minnen... Men VR? Meh...

Att Apple tar 30% "skatt" när de själva inte ens betalar bolagsskatt är bara skrattretande. Hoppas Epic lyckas slå dom på fingrarna ORDENTLIGT.

Dual wielding guns i Hunt Showdown patch 1.4.1 som kom nu i juni!

Är inte så förtjust i musik till spel... Lyssnar tex aldrig på extern musik när jag spelar något spel, stänger nästan alltid av musik & meny musik osv.

Men självklart finns det massa undantag.

Kjah Radio i GTA 3 är fantastiskt. Det är i stort sett Scientist's fantastiska album "Scientist Rids the World of the Evil Curse of the Vampires".
https://www.youtube.com/watch?v=oqD_CcIG--Q&list=PL7FE0F2175A...

Soundtracket till fösta Wipeout på PS1 är också musik som jag fortfarande lyssnar på 25 år senare...

Boooooooooooooooo!

Jag som hade tagit semester veckan efter release för att kunna omfamna spelet på heltid utan distraktioner...

Nu får jag ta semester efter sommaren till ett förhoppningsvis än mer slipat spel. Har ju faktistk inte suttit tänderna i The Witcher 3 än, så jag har väl lite att spela med tills dess.

Bonus boooo till Experiment 101 som också försenade Biomutant som jag hade tänkt spela fram till CP2077 release. Hösten/vintern ser fullsmäckad ut. Kul!

Jävla i-lands problem man har...