Inlägg av Sergeant Jonsson

Inlägg som Sergeant Jonsson har skrivit i forumet

Tårarna rinner när jag läser detta. Starkt av dig att illustrera din sorg så här fint Thomas, verkligen jättefint.

haha omg

är gärna med i utlottningen!

Skrivet av Johan Olander:

Jag trodde allt skulle bli bättre när jag blev äldre.

Det trodde vi alla...

Klar!

Någon som vet ungefär hur många spelare de har nu? Skulle vara intressant att se

yes filmer, sorry skulle varit mer tydlig med det.... okej, men tack ändå!

har inte sett min fps när jag är via webbläsaren, vet inte hur man får fram det... Men det är bara när jag streamar film och serier från tex swefilmer eller hbo nordic. När jag kollar på klipp på youtube kvittar det om de är långa eller korta, det funkar alltid utan detta problemet.

Problem med streaming

Hej! Jag har problem med att streama på mig dator. Det hackar nästan alltid som att varannan bild skippas (hoppas ni förstår vad jag menar, vet inte riktigt hur jag ska förklara). Jag har inget dåligt internet, och jag har 12 gb ram. Processorn och moderkortet har dock många år på nacken så kan det vara problemet? Tack för svar!

Skrivet av Javas:
Skrivet av Stuntman:

Jag kommer aldrig förhandsboka ett Bioware spel igen. Väntar 2 månader efter släpp med att köpa detta för att först kunna försäkra mig om att dom inte släppt en halvfärdig skitprodukt igen som DA2.

Att EA kan förstöra ett så bra studio är bara sorligt. Allt Bioware släppte var guld och diamanter tills EA köpte upp dom, nu får vi DA2, mjölkiga dlc till Mass Effect istället för ett komplett spel som orginalet var

Säga vad man vill om EA, men anledningen till att bioware studios överhuvudtaget var till salu var ju för att de som fristående studio höll på att gå i konkurs... Så min åsikt är att även om EA kanske lägger för mycket press på dem och mest är ute efter att tjäna pengar så hade vi inte fått underbara spel som DA: Origns eller Mass Effect utan dem.

Säga vad man vill om EA, men de räddade Bioware från att gå under och det är jag evigt tacksam för!

kanske inte jätteunikt men det är ändå sjukt kul att göra 60/70/80-talstema. Mina kompisar ska göra en konsert med bara 60-tal snart, och om några månader är vi ett gäng som ska göra en vlgörenhetskonsert för en skola i Kenya, då blandar vi musiken istället för att det ska passa alla smaker!

Skrivet av Jinxswe:

Ren multiplayer förstår jag.. men det finns en hel del såna spel som hade kunnat vara kul att testa med typ2-4 co-op... typ skyrim, dragon age, fallout.

Men det är inget måste... singelplayer är jävligt kul att köra

Att spela Dragon Age tillsammans med kompisar är typ en av mina största drömmar...

Rekommenderar att köra på något av de kända gamingmärkerna, tror msi har billiga laptops som är helt okej.

Det som jag tycker är bra är författaren har i stort sett skitit i alla oskrivna regler och normer som finns om berättande av historier, som att de goda alltid segrar i slutändan och liknande. Och sen att det egentligen inte finns någon huvudperson som man med säkerhet kan säga kommer överleva, eftersom serien följer så otroligt många människor och familjer i den världen.

hmm, vad har du för budget? Och vad vill du att datorn ska klara av?

Well.. Var på tre fester, vid 12-slaget stod jag och kollade på idioter som sköt fyrverkerier rakt in i folkmassan, och vid tre däckade jag på en kompis soffa! Har haft bättre Nyår, men även betydligt sämre!

Well shave my back and call me an elf! Imponerande!

God Jul kära FZ:are!

Ser mörkt ut alltså, men håller i mina och andras tummar att det i alla fall ska nå upp till sitt mål...