Inlägg av anon103894

Inlägg som anon103894 har skrivit i forumet

Skrivet av WulffX03:
Skrivet av Dennardo77:

Spel tjänar mer på konsol än PC dels på grund av pirateri, face the facts

Du vet väll att det piratas hej vilt på konsoler?. Spel till konsoler brukar vara ute tidigare på torrent än vanliga pc-spel

Det vet jag också kallas för Chippad. Men dom tjänar mer på konsol så därför satsar dom på konsolanpassad spel mera. Har inget emot PC men du måste se med dina ögon inte med dina öron och mun.

Spel tjänar mer på konsol än PC dels på grund av pirateri, face the facts

Skrivet av Plimp:

Jag beställde från webhallen och det skickades i fredags:D

Haha va bra ju då har du den kanske på måndag lr tidsdag??? Säg till när du fått den snälla :), brukar alltid köpa i Elgiganten lr Webhallen men denna gång blev det spelbutiken kostade bara 456kr för 360

Skrivet av Fuidama:

Du får nog kolla med Spelbutiken om du vill känna dig "säkrare".

Verkar som folk upplevt olika med deras beställningar från Spelbutiken, många som inte fått sina spel till releasen men också många som fått spelen innan release enligt kommentarer på prisjakt:
http://www.prisjakt.nu/butiksinfo.php?f=2355

Spelbutiker får ofta spel drygt en vecka innan releasen för att hinna skicka ut spelen till kunder i tid. Men posten har tidigare haft problem med populära titlar. Bara att hoppas på det bästa känns det som. :S AssCreed 3 verkar ändå inte vara så stort som t.ex. Call of Duty. Så det BORDE väl komma i tid.

URSÄKTEN som Spelbutiken tidigare get för att folk inte fått sina spel i tid har varit att Posten inte haft plats för alla deras försändelser i deras lastbilar. Självklart kan det ju vara ren bullshit och spelbutiken försöker bara skylla ifrån sig. Men ord står mot ord och man ska väl vara glad om man får det inom rimlig tid i alla fall.
Only time will tell

Yes! kollade det nu på prisjakt du kan ha rätt för AssCreed 3 är inte så stort som CoD tror jag också.
Hoppas innan release :P, Tack för hjälpen och rätt only time will tell

Skrivet av Sebastian Lind:

Hur ska vi kunna svara på det?

Om någon har tidigare beställt och fått det före, på eller efter release dagen hos spelbutiken

Beställt assassins creed 3

Hej har beställt AC3 idag och undrar kommer den vara hos mig onsdag morgon????

Min halloween kommer bli genom att döda engelsmän och skapa USA

IF I HAD A GOOD PC I WOULD PAY THE IRON PRICE! YARRR

I dont know hur hyping Jag is to beskriva over my känslor for
Lönmördarens troslära so I am skriving in Svenglish to be ärlig!
Nej AC Jag älskar dig och ska döda många människor efter onsdagen!

Skrivet av Traveller in time:

Skulle också rekommendera att du ändrar Rubriken på tråden till något som bättre beskriver ämnet. Trodde först att det var nya direktiv från forumansvariga som röt till om något, skrämde skiten ur mig.

hur ändrar jag?

Skrivet av Fuidama:

Historiskt sett så har inte spel baserat på filmer/böcker blivit bästsäljande spel. Jag skulle lita mer på att mod-scenen får till något bättre då de inte behöver lägga in pengar på licenser och liknande, dock handlar det snarare om att inte få sin mod nedstängd.
Det finns en Game of Thrones mod till Skyrim som är under utveckling:
http://skyrim.nexusmods.com/mods/20925

Om Bethesda ska göra ett Game of Thrones spel i "Skyrim" miljö (eller huvudtaget) så tror jag största problemet skulle vara licensavgifter om man ser på det rent ekonomiskt. Om inte HBO vänder sig direkt till Bethesda eller EA/Bioware t.ex.

Att skyrim-modden inte blivit borttagen är ju tur det men man vet aldrig vad HBO tycker om den. Om du minns Lord of the rings modden som blev nedstängd av WB utan någon direkt "giltig" anledning:
http://kotaku.com/5939383/gorgeous-lord-of-the-rings+themed-s...

Kommer skaffa ny PC på vintern som jag kommer köpa skyrim direkt till och ladda ner en massa mods speciellt den dära GoT modden!

Skrivet av redruM:
Skrivet av Dennardo77:
Skrivet av Reize:

Nej, det hade inte funkat. Det är ganska naivt av dig att tro att du kommit på något helt nytt och revolutionerande, för övrigt.

Ps. Om du vill påverka människor genom internet föreslår jag att du ser till att skriva så man förstår vad du säger.

Inte revolutionera menar ett Game of thrones spel? Naivt skulle jag inte kallat det för då var också Alexander den Store extremt naiv.

En ganska orimlig jämförelse. Dessutom, som Reize sa, blir det bara irriterande att läsa inlägget när meningsuppbyggnaden ser ut som den gör.

Du förstod vad jag menade eller hur? men kan du förklara hur det är en orimlig jämförelse? Alla människor har olika synpunkter och tolkningar av det dom ser och läser.

Skrivet av Stag:

@Reize, nice ton. Jag fattade precis vad han skrev. Onödigt att börja ryta om att förstå eller inte förstå när det tydligt inte behövs. Du kanske borde börja med att se till att du kan tolk skrift från olika personer.

@Dennardo77; Intressant idé helt klart. Och försöka skadar aldrig. Är tillräckligt många intresserade kanske det tänds någon form av intresse från en spelutvecklare, även om det i slutändan inte blir Bethesda. Jag vet att det redan finns ett GOT-spel, men det är inte speciellt mycket att hänga i julgranen.

Hett tips är även att se över din rubrik som är helt intetsägande, och dessutom i caps. Skriv istället något som reflekterar din tanke.

tack för tipset! ska tänka på det till nästa gång! Ja jag tror jag kommer göra sidan imorgon på facebook.
Det är roligt att det finns game of thrones spel där ute fast dom är inte bra.

Skrivet av Reize:

Nej, det hade inte funkat. Det är ganska naivt av dig att tro att du kommit på något helt nytt och revolutionerande, för övrigt.

Ps. Om du vill påverka människor genom internet föreslår jag att du ser till att skriva så man förstår vad du säger.

Inte revolutionera menar ett Game of thrones spel? Naivt skulle jag inte kallat det för då var också Alexander den Store extremt naiv.

Min spelidé (hybrid av Skyrim och Game of Thrones)

The cold winds are rising, the children are starving the long winter comes with the horror of the night,
we want a game of thrones with ultimate quality and make the ''others'' burn in fire.

Jag är en enorm fan av Elder scrolls Skyrim och Game of Thrones, när jag ser på game of thrones vill jag spela efteråt skyrim och när jag spelar skyrim vill jag se på Game of thrones efteråt eller läsa boken? Är det flera som upplevt detta? Jag är extremt sugen på ett spel ifrån ''A song of ice and fire'' världen/Game of thrones världen där bethseda har skapat den ned Todd Howard eller om Bioware skapade den (helst att dom inte blir påverkade av EA) men hellre Bethseda än bioware på grund av Skyrims epic fantasty som påminner om Game of thrones.

Jag har nu fått en ide att göra en facebook konto med denna förslag till bethseda, det skulle aldrig funka att få deras uppmärksamhet igenom att maila. Så jag funderar på att göra en grupp i
facebook om denna ärende och få in så många människor som möjligt över miljoner hoppas jag så bethseda hör vår röst, samla hela game of thrones folket och bethseda fans och flera som inte är så stor fan av fantasy och skapade denna och ge ett förslag till bethseda. Tror ni att det skulle funka?

Tipsa gärna också om flera ideer!

Skrivet av Manqs:
Skrivet av Dennardo77:

Om du ska vara så petig så har du också fel det är Carthago på latin och på feniciska Kart Hadasht. FZ har rätt så sluta klaga

Vad har det med saken att göra? Artikeln är väl på svenska? Inte latin?

Det var någon uppe som skrev något petigt mot FZ och någon annan medlem, var bara ironisk mot den personen.

Om du ska vara så petig så har du också fel det är Carthago på latin och på feniciska Kart Hadasht. FZ har rätt så sluta klaga

Where is the world going...

Skrivet av Pooslice:

Var noga med ditt val av plastflaska då det finns en många som läcker kemikalier. En tumregel brukar vara att ju mer de luktar, ju farligare är dom. Se i första hand till att välja plastflaskor med returnummer 1 (PET) eller 5(Polypropen). Om du inte skäms så kan du använda en nappflaska då dom har hårda kontroller. Har du lite pengar så kan du investera i en aluminiumflaska eller stål. Dom kostar 150kr och uppåt, så det är inte billigt, men kvaliteten går inte att klaga på då den kommer överleva dig.

Dum jag nog var som inte tänkte på det dära speciellt om lukten, ska köpa då en Aluminium/stål ifrån clas ohlson som KoP länkade

[quote=DraxXus]Köp en vanlig shaker som du kan diska ur dagligen.[/qu

Skrivet av DraxXus:

Köp en vanlig shaker som du kan diska ur dagligen.

Har Redan en shaker men den används till mitt protein. Funderar på det KoP och Pooslice sa om Petmärkta lukten och en aluminium. Ska nog köpa den i Clas Ohlson!.