Inlägg av alleycat

Inlägg som alleycat har skrivit i forumet

1
Skrivet av Ase:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av DAoG:

Alla spel ser bättre ut på pappret, är väl inget nytt...

Samtidigt tror jag inte alla är medveten om hur komplicerat det är att skapa en annonseringstrailer 18 månader spelet är klart.

Å andra sidan så har dom 18 månader på sig att putsa på spelet så med det resonemanget så borde spelen bli snyggare än trailern,.
Men är mycket bättre nu än förr där man hade film för trailers nu använder man åtminstånde (för det mesta) grafikmotorn som spelet använder till trailern. Fast har blivit lite mycket av vi gör en snygg trailer för att skapa hype sen lever dom ej upp till hypen dom ville ha.

Visst, dom använder sin grafikmotor, men det dom gör i filmerna är ju egentligen bara en skriptad 3D-film som vilken som helst, och ger ingen bra idé om hur spelet kommer se ut (om dom inte känner för att vara ärliga med sin trailer.)

Annonseringstrailers kan ju i teorin vara helt sjukt jävla bra grafik i, i och med att dom inte behöver tänka någonting på prestanda och optimering iom. att den inte renderar i realtid. Att fixa snygg grafik utan att tänka på varken optimering/prestanda är ingen konst för proffsen.

Nu känner jag att det spårade iväg lite som ett svar till alla i tråden, men aa. Det är tuffa beslut för utvecklarna, liten balansgång mellan att vara snyggaste spelet på E3 till att kunna leverera den utlovade produkten.

Skrivet av Morlizer:
Skrivet av alleycat:
Skrivet av Morlizer:

560 Ti som rekommenderat? Tror det har skrivit fel där.

Det tror jag inte... Var inte så länge sen som 560 Ti kom, det var väl i samma veva som Battlefield 3? Har själv ett 560 Ti och det funkar bra än så länge, men hade tänkt att köpa mig storfräsaren i 800 serien när den släpps.

25 Januari 2011, 3 år det är väldigt länge i datorsamanhang, jag förstår om det var med på Minimum krav men definitivt inte på rekommenderat, kanske ett 660 Ti och knappt det. Jag antar att de skriver det för att inte skrämma iväg de som har 560 Ti kort. Sen vill man spela på 25-30 fps så visst...

För datorutvecklingen är det länge ja, men du får tänka på att spelföretagen måste följa marknaden och anpassa sin produkt till konsumenterna. Fin balansgång mellan att få ett snyggt spel och att kunna möta så många kunder som möjligt.

Prestandakorten (680, 780) är underrepresenterade bland konsumenterna, de vanligaste korten är i value klassen typ (560, 660 osv) och ett value-kort förväntas klara sig bra i ca 4 år från produktionsdatum och det är spelföretagen medvetna om. Är en väldigt liten del av marknaden som köper prestandakort varannat år.

Ett 560 Ti kommer nog funka helt okej i watch dogs, men som sagt så är det snart i den vevan då det bör bytas ut. Du får ju självklart bocka ur en del ögongodis som drar mycket kraft utan att ge så mycket tillbaka (typ AA).

Nog om det så är jag nyfiken på hur en i5 kommer jämföra sig med en i7 prestandamässigt i detta spel, har ju tidigare alltid setts som överflödigt att köpa en i7 till en speldator.

Skrivet av Morlizer:

560 Ti som rekommenderat? Tror det har skrivit fel där.

Det tror jag inte... Var inte så länge sen som 560 Ti kom, det var väl i samma veva som Battlefield 3? Har själv ett 560 Ti och det funkar bra än så länge, men hade tänkt att köpa mig storfräsaren i 800 serien när den släpps.

Skrivet av Keza:

"Stöd för tävlingsspelande saknas"

Känns ju inte riktigt som att det är syftet med ett sånt här spel. Om något, så är det här motsattsen. Ha kul, ta inte spelandet för seriöst. Det är så jag uppfattat spelet iaf.

Tror han syftar på att det finns "competitive mode" man ska kunna trycka på o söka match, men den knappen är utgråad o funkar ej, tillsammans med ett annat läge "anpassat spel" som också är utgråad.

För övrigt tycker jag att det var ett OK spel, inte mer. Hade önskat att man hade mer airacceleration likt quake, och sån någon nämde tidigare så har du ett hyfsat övertag om du lägger till en slant när du börjar spela.

Värst vad alla ska hacka på konsolerna då. Det är väl klart att en maskin som går på 4000kr inte kan tävla med en PC för det dubbla priset.

Det folk inte fattar är att spelmaskinerna är väldigt prisvärda... Köp en pc för 4000kr idag och se hur den klarar av spelen om 4 år jämfört med en PS4. Ni kommer märka att PS4 klarar sig mycket bättre.

Spelmaskinerna tjänar på sin grymma optimering, och ekonomin, du betalar 4000 för något som håller i 8 år.

Kan tillägga att jag inte äger någon next-gen konsol utan bara lirar på datorn.

Tror det är det som heter "Quick-cast" under "Abilities" i inställningarna. Sen om du alltid vill ha dina spells till quick-cast så bindar du dina Q W E R där antar jag...

EDIT: Sen likadant under "Items" för dina föremål typ Veil

Skrivet av United:

tack för svaren då är bara att beställa så man har gejorna innan helgen

Vet inte om det gick in med Zymac sa något riktigt klokt! Tänk på det innan du beställer dom där delarna...

Jag har en Blue yeti den funkar asbra... Grym kvalite jämfört med headsetmickar

För att förtydliga: NEJ ingen av er har några beta-nycklar, det enda sättet att få spela nu är att signa och vänta på ett mail. Alla beta-nycklar raderades i samband med releasen.

Skrivet av Cardaminer:

I5-3570k 3.4 Ghz. 8 GB RAM. GeForce GTX 670.

Sitter jag säkert?

Ja... med stor marginal

Skrivet av Krokarmajja:
Skrivet av Scream112:
Skrivet av Krokarmajja:

Ganska roligt att se hur FZ nästan alltid är en dag sen med alla nyheter, som en dålig repris bara :/

Du menar som när aftonbladet skriver om saker man redan kunnat läsa om på "The Times" osv?? Är du helt j-vla pantad eller? Vissa kanske inte besöker andra sidor än denna för sin dagliga dos utav "gaming-news" således är FZ aldrig sena då de flesta inte läst om det någon annanstans.

Sluta gnäll, och ge fasiken i att klicka dig in på nyheten om den nu handlar om något du redan läst. Besserwisser.

Cry me a river :3

...Tror inte man är tillåten att använda det uttrycket om man själv grät floder i sin egen post...

ett fem i tre ragg är en skabbig brud man tar med sig hem precis innan stängningsdags på krogen(om man e sjukt sugen på att ligga den kvällen), när man inte lyckats hitta något med sina tidigare (höga)standarder under kvällens gång!

Varsågod alla omyndiga alt. ovetande!

Ett litet meddelande till alla som hatade i BF3-Iran tråden!!

Varsågod, här är erat spel med amerikanska terrorister som dödar amerikanska civila!! Kan satsa mitt ena ben på att det inte kommer bli säljförbud i USA pga. det

Skyrim är ej en konsolport!! Inte BF3 heller - eller något av dom övriga 95% av spelen på marknaden!! Ett spel som är en konsolport är ett spel som EJ funnits till plattformen (pc) tidigare och i efterhand har portats över från konsol för att det ska gå att lira på pc! Och därför inte är optimerat för den nya plattformen. Ett exempel är första delen av fable, men att BF3, skyrim eller något annat multiplattformspel som släpps idag skulle vara en konsolport är rent skitsnack av folk som inte vet vad dom pratar om.

Ungefär vilket år försvann all vapenrekyl från FPS spelen?? Jämför när han sprayar detta vapen i MW3 eller när man drog full spray med en AK-47 i cs... Blir en rent utsagt löjlig jämförelse, sen är det ju inte heller en liten vattenpistol han sänker sina fiender med...

Säger inte att alla FPS idag ska vara rena krigssimulatorer med dynamiska kisspauser och raviolikok i stormkök, men tycker rekylutvecklingen är minst sagt märklig...

Skrivet av Emret:

För att "kul" är ett väldigt subjektivt ord. Det är bara du som vet vad som är kul. Recensenten tyckte att det här var kul. Det gjorde jag med. Du är välkommen att tycka annorlunda. Och du behöver inte motivera varför.

Det perfekta inlägget.

1