Inlägg av hbl76

Inlägg som hbl76 har skrivit i forumet

1

Spelade en stund igår, tog mig igenom själva introduktionen och en eller två questar efter det. Spelet är riktigt sjysst, grafiken är underbart vacker i 4K. Jag är fortfarande rätt kass med handkontroller men tji den som ger sig, detta ska spelas igenom. Tyckte inte att eldarna var särskilt lång ifrån varandra, tyckte man sprang på dom lite här och var, men det kanske blir längre mellan dom ju längre in i spelet man kommer.

Skrivet av kenji:

Jag får bara upp något "IZZO"-emblem.. på både länken i nyheten och även Puscifers kommentar. Någon annan med samma problem?

Jag har samma problem

Hej, jag kan ta den om den finns kvar. E-posta mig ett swish nummer eller bankkonto så svarar jag när det är betalt med min adress. Skicka till jimi.sandsten@gmail.com

Dunderpatrullen har en del, kanske inte 100% chiptunes men bra iaf

http://music.dunderpatrullen.nu/album/keygeneration

Tack för tipsen,

Tyvärr kommer jag nog aldrig få ihop tillräckligt med coins innan helgen är över, men ska göra ett försök

- Jimi

Letar folk att spela Destiny med

Hej,

Jag har börjat spela Destiny på PS4 och letar nu lite folk att spela lite endgame med, gärna folk runt min egen ålder 35+. Jag spelar kvällstid i stort sett varje dag. Känner du för att spela så adda mig HbL_76 på PSN

- Jimi

Nu har det ramlat in ett par spelare, men vi behöver fler. Så sitter du i funderingar på att spela på en ny server så fundera inte mer, kom in till oss!

Sandstone MC (Ny minecraft-server)

Hej,

Vi har en ny Vanilla Minecraft-server uppe för dom som letar efter någonstans att spela. Vi kör Survival och whitelist och du ansöker om att få spela på http://sandstonemc.enjin.com/ansokan

Servern är nästan helt nystartad och vi har endast byggt spawnområdet och några småhus utanför.

Vi använder oss av claims, antigriefingskydd mm. Ingen åldersgräns för spelare och aktiva admins som övervakar allt från språkbruk till griefing, allt för att skapa en så trevlig och barnvänlig miljö som möjligt, men även där vuxna kan känna sig välkomna.

Du väljer fritt vart du vill bygga, utanför spawn är enda området som har medeltida-ish byggstil som krav. Finns fyra andra områden man kan warpa till från spawn och börja sitt nybyggarliv. Gruvor skapar du där du vill, inget bestämt område.

Det finns ett regelrum som vi rekommenderar nya spelare att kolla in, en warp till det rummet finns direkt där man startar.

Vi går igenom ansökningar för hand löpande och tar alla i tur och ordning.

Jag önskar all välkomna och hoppas att ni kommer trivas!

warehouse != varuhus
svengelska ftw

Humble Bundle 6 ute nu

Antingen är det en nolla för mycket på svenska kronor eller en nolla för lite på amerikanska dollar

Hittade en länk till klienten på deras Facebook sida.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.mediafire.co...

1