Inlägg av Exodus

Inlägg som Exodus har skrivit i forumet

YESSSSSSSSSSSSSSSS Jag fick det efterlängtade mailet!

*Skriker som en fjortis av lycka* xD

Såg onekligen intressant ut.

Skrivet av showerguy:

Battlefield 3 till smartphones.. 64 8 player bitars multi singleplayer!

Fixed! xD

OnT: Ska bli spännande att se vad dem kan koka ihop. Telefonerna blir ju som märkt både snabbare och bättre för varje kvartal

Kolla Customize (skiftnyckeln) -> Options -> Under the hood -> Content Settings
Jämför inställningarna där mot inställningarna på datorn där det fungerar.

Trodde inte det skulle bli fler beta-omgångar? O_o

Skrivet av qun0:
Skrivet av Exodus:
Skrivet av qun0:
Skrivet av Muppen:

Man måste ha steam igång om länken ska fungera.

hmm det var ju knas då då. Jag har igång steam men det funkar i varje fall inte

Länken fungerar. Jag var däremot tvungen att uppdatera steam först, låta programmet starta om, och sedan stänga av steam helt och hållet.

men herregud vad dom ska göra det bökigt O.o

Aaa jag vet :/
Det vart dubbelt bökigt för mig för att jag använder Chrome... Fattar inte varför dem inte kunde lägga upp länken lätt-tillgängligt inne i steam också

Skrivet av qun0:
Skrivet av Muppen:

Man måste ha steam igång om länken ska fungera.

hmm det var ju knas då då. Jag har igång steam men det funkar i varje fall inte

Länken fungerar. Jag var däremot tvungen att uppdatera steam först, låta programmet starta om, och sedan stänga av steam helt och hållet.

Förstår inte folk som gnäller, detta är inget nytt för dem som lirat/lirar Eve, och har visat sig fungera rätt bra

Om du köpte det på webhallen, kolla om du har kvar mailet med beställnings informationen. Där kanske du kan hitta något?
Annars, har du testat GPU-z? Eller AIDA64?

omfg... det där.. det där var mindblowing O_o

Om någon känner för lite retro så går det att lira "World's Biggest PAC-MAN" (gjort i HTML5) på:
http://worldsbiggestpacman.com/

Skrivet av Tocsix:

När du inte har koll på sånt här ge inte folk falsk säkerhet.

Nu är jag själv inte jätteinsat i ämnet men jag vet så pass mycket att lösenorden kommer att brutforcas och att 60 k användare och deras lösenord ligger redan ute på pastebin så att vem som helst kan läsa dem.

Hittar ni ert användarnamn här http://www.mediafire.com/?6kj3rry07wxj6d9 så bör ni genast byta lösenord.

Håller med. Nu är iofs inte lösenorden standard md5-hashade men det är snarare en fråga om 'när' och INTE 'om' någon lyckas knäcka krypteringen. Mao om ni hittar ert användarnamn där, och ni använder det namnet nån annanstans gör ni säkrast att byta lösenord på de ställen (där ni använder samma username o pass).

Kärringen får säga vad hon vill, men jag ska ha det här spelet och en rigg som pallar köra det

Skrivet av LariosoDog:

Om jag inte gavs tillfälle att provköra en bil innan köp skulle jag avstå helt.

Så att använda konsumentmakt på det sättet är jag helt för.

Att stjäla en bil för att provköra det jag vill köpa blir bara konstigt resonemang.

Jag väntar också på demo på vissa spel jag är tveksam till såsom Shift 2 som inte övertygar att de rättat till problemen i ettan. Så EA står utan ett köp tills demo är körd och övertygar.

Det man kanske behöver påminnas om som parasit, är att man upprätthåller en illegal kanal och legitimerar den genom att använda den.

En liten klick parasiter kommer alltid att finnas i samhället, men jag avundas dem inte något.

Det är här våra åsikter går isär. Du stjäl inte bilen; du tar och kopierar bilen, testkör den, och om du gillar den så köper du den, annars trycker du på en knapp och vipps så försvinner kopian igen.

Visserligen finns det tyvärr några av dina så kallade 'parasiter' kvar som faktist fortsätter kör bilen utan att ha köpt den, sant, men industrin förstorar upp siffrorna av hur "mycket" dom förlorar i intäkter per år på grund av all piratning som sker, vilket är BS.

Med andra ord så skulle jag förespråka nämnd illegal kanal tills dess att spelutvecklarna tar till sig kritiken och ger oss konsumenter det vi vill ha. Tyvärr kommer inte det att hända eftersom det ser ut som det gör idag och allt handlar om pengar, den som pumpar in mest pengar till marknadsföringen, får ungdomarna att köpa deras spel för att trailern var så "otroligt cool", vilket håller i 3-6 månader, sen börjar samma visa om igen.

Skulle spelutvecklarna istället ta sig tiden att utveckla ett bra spel, med ett demo etc, så skulle dom tjäna på det i längden - men tyvärr så verkar inte det vara många som förstår detta, utan istället ska man agera egen polis och gå ut o söka med blåslampa och advokater efter dessa parasiter, som i "normala fall" inte skulle göra något olagligt.

Nu hamnade vi hyffsat offtopic här; så tillbaka till OnT: Jag ser verkligen fram emot det här spelet, men blir att vänta med köp då min dator ändå inte kommer palla det - och vem vet, tills dess kanske ett demo har hunnit släppas?

Skrivet av aspunk:

Intressant diskussion. Är man slödder/parasit/något annat dåligt för att man gör det?

Är Rosa Parks parasit? Hon bröt lagen("tillskrev sig rättigheter hon inte hade"). Alla andra fall av civil olydnad i världen, som har fört med sig förändring, är det bara slödder som jävlas?

Det är såklart inte samma situation, men principen är densamma. Jag har själv inte piratat spel på en hel del år, men börjar komma närmre och närmre min smärttröskel. Har spenderat alldeles för många tusen på halvfärdiga spel som inte fixas på sistone, utan att kunna testa dom först. Jag tycker att folk har all rätt att vara förbannade, och framförallt all rätt att få testa ett spel innan köp.

Håller med till fullo!

Skrivet av LariosoDog:
Skrivet av Hardboiled15:
Skrivet av Idono:
Skrivet av Ravenknight:
Skrivet av Luciphear:

Jag kommer piratkopiera det först för att ge det ett försök

Slödder.

Det är spelutvecklarna som är slödder. Så otroligt många spel som är värre än skit! Har redan köpt 3 spel detta året som är sämst tack vare dåliga spelutvecklare. Det fan inte svårt att släppa demo en vecka innan release. Om spelet är halvdant så får dem fler solda spel än om dem hade släppt demo. Kort och gott. No demo = piracy.

Indeed

Ni tillskriver er rättigheter som ni inte har.

Parasiter....

Tssk tssk, inte vara såna nu; Skulle du köpa en bil utan ha provkört den först? Som konsument har man faktist fler rättigheter än vad säljarna vill ge sken av
Som sagt, ge oss konsumenter ett demo eller en tidstämplad version, så kommer pirateriet sjunka (dock säkert med följden att färre spel blir sålda p.g.a det som nämnts tidigare, att spelen är så otroligt kassa nu för tiden )

Är du ute efter ett snabbt och grymt kul fps, testa Quake 3. =]

Hmm, ja då är det dags att köra uteslutningsmetoden - datorn borde inte dö som den gör. Eftersom det inte var värmen är det näst troligaste att nätagget inte pallar trycket - kan du kolla hur många watt den är på? (brukar stå på en lapp på baksidan, i värsta fall får du öppna lådan och försöka hitta det någonstans på nätaggregatet)

(Nätagget är alltså den stora fyrkantiga lådan inne i datorn där själva strömsladden går in och en tjock bunt med sladdar kommer ut till de olika delarna i datorn). Jag tippar på att du behöver minst ett 400W för graffekortet (är dock inte säker, själv sitter jag med en dator modell äldre och har inte researchat på ett bra tag). Även fast nätagget är på mer, så kan det fortfarande vara den som strular - har du möjlighet att byta ut och testa med ett annat?

CPU-z är ett bra program för att ta fram vilken hårdvara du har

Låter definitivt som ett värmeproblem. Kör igång ett monitoreringsprogram t.ex. Speedfan (http://www.almico.com/sfdownload.php) eller dyl bakgrunden, starta spelet och kör i ca 3-5 min, alt-tabba ut och kolla sedan hur varm datorn är.

Om det inte är värmeproblem, så kan det vara att datorn inte får ut tillräckligt med ström från PSU'n till graffekortet när den går på högvarv, men det är lite mer långsökt. Troligaste är som sagt att det är värmen som orsakar problemet.