Inlägg av multie

Inlägg som multie har skrivit i forumet

12

Heavy rain blir förmodligen ett köp. Ser intressant ut. Ska bli lite kul med ett spel som inte har en hel arsenal med vapen som man måste blåsa av för att jämna ett helt fält med zombies/nazister/andra infidels.

Ah perfekt, ser verkligen fram i mot det här. De tidigare spelen var riktigt kul.

X3 är grymt kul om man gillar stora saker och utmaningar. Den första och svåraste utmaningen är att lära sig spelet. Det finns som sagt ingen tutorial i spelet så det gäller verkligen att ge sig tusan på att man ska lära sig det

På följande site finns en bra tutorial för att komma igång med ekonomin: [http://www.fire-fish.net/?q=node/12]

Sen finns det en kampanj eller två att köra igenom.

Mycket är väldigt odokumenterat i spelet så som vapen osv så ja, lusläs forumet på www.egosoft.com

Här är en till bra och ha site: http://roguey.freewha.com/gaming/pc/x3/help.php

Skrivet av Hockey Stick:

Rebellion, samma företag som köpte Evil Genius-licensen efter att Elexir studios gick i konkurs. Sätt igång med EG2 nu då!

Ja verkligen, de får ge tusan i andra spel, in med EG2 i produktionstunnlarna!

nhl var ju ändå bäst, svenska i systemet, engelska kommentatorer men en svensk röst på speakern under matcherna

PSP spel går inte att spela på PS3, där i mot finns det spel på playstation store som går att ladda/köpa som går att spela på både PS3 och PSP, så som Theme Hostpital

Jag har för vana att dra ner firmware uppdateringarna via playstation.se istället för att låta min PS3 sitta och tanka ner den. Av någon anledning så går det klart mycket fortare att dra den via webben och sen lägga den på ett USB minne och installera.

Tycker synd om de personer som har fått problem nu, hoppas Sony löser det lite kvickt nu.

Det här kommer att bli mysigt värre!

Varför inte fylla på din första post då med det som du har så kanske vi förhoppningsvis får en bra PSP tråd tillslut.

Enkelt sagt så koppla in din PSP till datorn med en USB-kabel och sen sätter du på USB läget på PSPn så dyker den upp som en hårddisk.

Vore ju grymt om simarna fick bygga ihop möblerna också med risken att de dunkat in en för stor trä plugg i fel hål se de måste åka till Ikea och fixa nya grejer

Har du lagt .avi filerna i en mapp som heter VIDEO (stora bokstäver, det är stavningskänsligt) på minnet?

Ja just det, yellowdog. Jo på sätt och vis valde man. När Yellowdog var installerat så startades alltid Yellowdog, sen kunde man i en meny välja att starta PS3:an i orginalläge. Glöm förresten inte att dina inställningar och saves ligger på disken så ta backup först!

PS3:ans OS ligger inte på disken utan i något chip eller liknande inne i maskinen. När man installerar Linux så skapas det en bootloader så man kan välja. I mitt fall använda jag ett Linux som var speciellt för PS3:an, kommer inte ihåg namnet just nu dock.

Linux hamnar på disken. Att köra linux var väl si så där. Var ju bättre stöd för film, musik och surfning men man börjar nästan kunna köra samma sak i orginal OS:et. Saknas ju stöd för msn osv på PS3:an

Jag köper knappt PC-spel längre av en ända anledning, NHL ser för jäkla mycket bättre ut och har bättre känsla på min PS3 än på min PC. Sen har vi ett totalt vimmel av shoot em up från alla möjliga företag. Jag älskade FPS tidigare men nu är jag helt enkelt för trött på det. Det är inte roligt längre att slakta aliens/zombies hela tiden. Skulle vara roligt att göra något annat. Har kommit ett och annat äventyrsspel som jag köpt tex Runaway som jag tyckte helt klart var värt pengarna men jag köper inte mer pang pang spel.

Konsolerna har helt enkelt ett större utbud av olika spel medans det känns som att 70% (ja helt taget ur luften) av alla spel till PC som släpps är pang pang.

Uncharted: Drakes Fortune tyckte jag var snyggt.

Det här spelet har funnits ute till PC ett tag så det är inte nytt i sig men det är ju trevligt att Wii folket för mer att leka med.

Kolla i c:\WINDOWS\WindowsUpdate.log vad det var för uppdateringar som gjordes, antar att det var någon KB-artikel som kanske gjorde så att IE börja kracha, om du kan så avinstallera de som gjordes idag i lägg till/ta bort program.

Det var inga problem att byta disk, lossa på en lucka på sidan av PS3:an, skruva bort en skruv för att lossa HD-hållaren och sen bara byta disk. Satte själv in en Hitachi Travelstar 5K250 250GB 2.5# SATA/150 och som tidigare folk har sagt, släng över sparade spel till en extern källa (ex usb disk) med backup vecktyget. När jag startade upp PS3:an så formaterade den om disken, sen körde jag restore från min usb disk och så var allt tillbaka. Som Tony skrev, användardata sparas inte på disken, det är bara nerladdade saker, sparade spel osv.

Kan väl tillägga också att ingen garanti bryts när du byter disk som jag förstått det.

12