Inlägg av anon15716

Inlägg som anon15716 har skrivit i forumet

de e ju bra! hoppas folk slutar pipa om att piratkopiering kommer ta dö på de

hahah vilket as skönt lir det blir! säkert köp! Finns det att förboka?

det är en trailer som visar det nya spel sättet "The subspace emissary" eller ngt.. som man ska disabla bomben fast för att komma dit måste man ta sig förbi massa mobs typ

Någon som har ett tips på bästa ranger builden? ska man multiclassa? och isf vilken class? vilken ras? vilken prestige class? osv

NY NWN2 spelare!

Halloj!. Som sagt så är jag en ny NWN2 spelare som letar efter den bästa "Köttar- fighting" builden. Alltså en som står längst fram med Dual wield eller 2h och köttar sate.. någon som har något förslag på builds?

btw kollade lite på Neverwinter Nights 2 , kan det vara något ?

Angående LAN spel

Tjenare, Jag och mina polare har sedan några veckor tillbaka letat efter ett spel som vi kan spela på våra ny-inköpta gejming datorer, men utan framgång. Vi vill gärna ha fps/rollspel att spela gärna något som håller i längden. Jag är öppen för alla sorters förslag och ideér.

Tack på förhand /Krille

sant.. först draru till Evernight och skaffar Greens sen efter det så skaffar du Blues i Heaven's Peak - Swamp

tackar

skulle också vilja veta vilket som var det bästa vapnet för en assasin

BÄSTA 2h vapnet?

Tjenare! jag undrar vilket som är det bästa 2h vapnet i oblivion? utan expantions.

hmm sån har jag inte

men vadå för remote grejj?

Problem Med The Darkbrother hood

Tjenare, har nyligen köpt Oblivion och har börjat med The Darkbrother Hood Questen, jag är nu på questet där man ska döda en pensionerad officer. Jag är i Leywiin och klockan har precis slagit 3pm, Jag står bakom några stora stenar och väntar på att han ska hoppa ner och bada. När han har tagit av sig sin rustning och simmat ut i sjön ställer jag mig brevid klippan, fortfarande utom synhåll för vakterna och Skjuter honom med min "Shadowhunt" båge. Med pilen "Rose Of Sithis" det står från allt jag har läst att han ska dö på ett skot..Men Rosen tar ungefär halva livet och sen får han på sig rustningen igen och attackerar mig. Ska det vara så? vad gör jag för fel? eller kan det vara en bug?

Tacksam för alla svar angående problemet!

jag kör i vista och läste detta

UESP Wiki wrote:Note: If you are running Oblivion on Windows XP Media Center Edition or "Windows Vista", your console may not function properly. In order to restore its functionality, unplug the receiver for your Media Center Remote. This will allow you to use the console, as the receiver interferes with Oblivion's programming.

men vad menar dem med det?

Hur Får jag fram Console grejjen?

Tjenare! har just precis köpt Oblivion och tänkte få fram Console grejjen. det är väl knappen ovanför TAB- , när jag trycker på den så stannar spelet och jag får upp ett "osynligt" fönster på skärmen. där musen ändras och om jag trycker med musen så kommer det upp nummer, tex 0000000A7 och sånt. Men jag ser inget på menyn.

tack för snabba svar

spel med dx10?

Finns det spel som stödjer DirectX 10 på marknaden ännu?

ett bra wii-spel , gött

tack