Inlägg av Pera

Inlägg som Pera har skrivit i forumet

1

Monarki! En urgammal institution och en del av vårt arv. Huvudargumentet för republikanerna brukar vara att en president hade varit mer demokratiskt då denne hade varit folkvald. Så... Valkungadöme kanske, som faktiskt har varit verklighet i Sverige innan. Förvisso adeln som röstade då, om det nu är så himmla viktigt att rösta om vem som ska vara Sveriges statschef. Annars: Monarki! Länge leve HM Kung Carl Gustav XVI!

S såklart. Har jag röstat på sedan jag fick rösta. Det enda raka för mig. Borgarna vill ju sälja Sverige. Men det är ju endast min uppfattning. Folk får rösta hur de vill. Demokrati kallas det ja.

Assassins creed 2: The crusaders list

Skrivet av XeDo:

Okej . så det har pajat igen eller vad `?

Min kraschade för andra gången för ungefär en månad sen, nästan exakt ett år efter att den pajat första gången. Dåligt att de inte kunde fixa det ordentligt första gången.

Jag sökte efter min ivägskickade 360 (som jag skickat in för andra gången) och det senaste jag kunde läsa var att det var i Tyskland och hade "retunerats till avsändaren) , eller ngt. liknande. Nu kan UPS ej hitta mitt paket längre. Vad betyder det? Har de skickat tillbaka den reparerad till mig nu, eller?

Hej.

Jag är en inbiten RPGlirare, men eftersom jag aldrig haft en särskilt bra dator till hands, så har Gothic-serien varit utom mitt räckhåll. Nu verkr det som att nästa spel i serien ska komma till 360 också, vilket uppskatas då det finns för få RPGspel till 360. Så... Finns det någon som snabbt kan dra igenom grunderna för Gotich? Styrkor, svagheter, utformning etc.?

Det verkar som att släppdatumet för Two Worlds har blivit uppskjutet... IGEN! Den här gången till den 14:e sep. Det verkar nästan som att det här spelet verkar existera endast för att skjutas upp hela tiden. Visst, det har förekommit flera buggar och släppts flera patchar till spelet, men för guds skull. Det har släppts, vad då, 5-6 patchar? Hur många buggar kan ett spel ha egentligen? Gah!

Mass Effect släpps 23 november

Vad kul att ett datum äntligen satts för den, i alla fall för mig, väldigt efterlängtade titeln. Jag tror att Mass Effect kan, om inte revolutionera eller reformera hela RPG-genren, så i alla fall slå in dörren till en härlig kombination mellan RPG och FPS. Tyvärr så vet vi ju alla att releasedatum ska tas med en nypa salt när det första datumet presenteras och en stor nypa salt när det gäller datumet för massiva rollspel.

Snus för mig. Började dock med att röka, sen både snusa och röka. Sen bara röka igen och sen bara snusa. Många faser jag har hunnit med sen jag började med tobak vid 14 - 15 års åldern. Nu är jag 22.

Höll mig hårt till General portion original och vit, men har nu, av rent ekonomiska skäl gått över till Kronan. Det gör inte så mycket då båda är Swedish Match. Man vill ju stödja de inhemska företagen först.

Jag reserverar mig lite inför den här informationen av flera skäl. Det första datumet som når ut angående släppdatum för spel är falskt i så gott som alla fall. Sen när det gäller rollspel, så brukar släppdatumen för just den sortens spel skjutas fram flera gånger, inte sällan ett kvartal. Men angående själv spelet så kan jag bara säga att jag dreglar av förväntan. Det första spelet i serien är helt klart det bättre av de två som släppts och visade på en god integration mellan handling, moraliska dilemman och stridssytem. Tvån var även den en bra titel, men ettan ansåg jag, och flera med mig, var ändå bättre. Bättre i den mening att handlingen var mer sammanhållen. Trean kommer att stå inför en helt annan utmaning. Företaget måste inte bara lära sig av sina misstag från tvåan och komma med en bra handling, det måste även integrera spelet till den nya generationens spel och även tävla med det efterlängtade Mass Effect. Summa summarum tror jag att om de bara lär av sitt misstag från tvåan (The Sith Lords), så kommer de ej att behöva oroas av Mass Effect. För vem har sagt att en äkta gamer måste välja mellan att köpa ett av två spel?

1