Inlägg av Zlither

Inlägg som Zlither har skrivit i forumet

Skrivet av Cakefirst:

Okej, spelet var inte bäst i världen men gick att spela tack vare Jon St. John.

Sedan att japanerna klagar på att "du får inga ledtrådar på att ta dig vidare" Okej, hur dum får man vara? Minns att jag själv klarade spelet på ett x antal timmar, ganska kort det vill säga. Antar att japanerna likt många andra vant sig vid modernas spel konstanta uppdateringar om var du ska gå?

Ett roligt exempel är ju det nya Walking Dead spelet av activision. Du får en fet kompass som visar var du ska gå, men vissa delar så är det extremt linjärt typ en stig som du inte kan avvika ifrån som i början. Men nej, du kanske går vilse...

Vill se japanerna spela Half-Life 2, kanske med nåt eventuellt mod som lägger in status uppdateringar och en fet kompass som tillbehör så dom inte tappar bort sig?

Kan tänka mig att deras hjärna exploderar av för mycket tankekraft när dom ska lösa det lätta pusslet påväg mot kanalerna. Då syftar jag på träd plankan som du staplar massor av betongblock på för att lyfta upp den, lol säger jag bara...

Japanerna är för kräsna, likaså resten av världens befolkning när det kommer till spel. DNF går ju efter hur Duke Nukem 3D var, alltså vissa simpla saker samt att du ska hoppa runt som en kanin för att undvika skottsalvor, men folk idag vill ha det så avancerat eller så simpelt som möjligt för att bli nöjda.

Skrivet av Hipshot:
Skrivet av Zlither:
Skrivet av Hipshot:
Skrivet av Zlither:
Skrivet av Hipshot:
Skrivet av Zlither:

Folk lär nu ogilla mig men... jag vet att det säkerligen finns några "farliga" pirater här som laddar ner och "sabbar" pc marknaden. Ni som gör det är väl medveten om att det går att ladda ner den från bland annat tanka fetast nu om ni känner för att smygpröva det nu?

Synd att de tog bort nedåttummarna...

Fail.

Är endast ärlig, tror ändå folk kommer köpa det hur som haver, jag riktade endast detta mot dom som vill pröva i förväg ifall dom vill vara snåla eller känner att dom inte vill riskera att slänga pengar på något dom kan bli besviken på och hellre laddar ner och testar före. Tar du illa upp s är det ditt bekymmer inte någon annans. Men tror hur som haver fler köper än laddar ner samt nerladdning av spel orsakar ingen stor skada. Även om folk vill bevisa motsatsen så som du

Nja, jag bara noterar att det inte är några problem att tipsa om sådant på en sida som egentligen inte alls borde tillåta sådant.

Enligt dina egna åsikter ja

http://www.fz.se/sidor/regler - §1.4

Men jag antar att det är lite halvtaskig moderering såhär på fredagen.

Då är dom dock löjliga just för att piratkopiering sabbar inte pc försäljningen något speciellt, det har ju bevisats sen att spelföretagen säger annat är ju bara komiskt.

Well låter väl bli då att skriva något då om den "hemska" nerladdningen av spel på det busiga viset, bara för att få vara kvar längre och plåga dig med att jag syns till

Skrivet av RozZy:

De där japanerna vet vad de snackar om:)

Snarare en smaksak vad man själv tycker, det enda dom där vet något om är att dom är dom enda som verkligen älskar tentakel porr. Dom verkar inte kunna utse spel på rätt sätt då det finns faktiskt värre spel än Duke.

Själv tycker jag DNF var bra

Skrivet av Hipshot:
Skrivet av walter_iego:

Det ser rätt fräscht och intressant ut, men jag tycker det är urbota dumt att använda Far 3-namnet. De gör en Uwe Boll med andra ord vilket är lite tråkigt.

Eftersom det är ett DLC som säkert bara tar 1 timme att spela, så är det väl inte tillräckligt för ett eget namn. Du har nog en ganska stor installationsbas i FC3 som troligen vill ha mera också, med tanke på att alla verkar gilla spelet.

Jag är förvånad att cheferna på Ubi faktiskt gick med på det, men det kan ha att göra med att det gick så bra för FC3 och detta var tillräckligt billigt att göra, liten risk.

Rykte på stan: Det är ett stand alone?

Du har nog missat dom andra artiklarna, för det har alltid stått skrivet att det är ett eget spel fast med far cry 3 med som namn. Det är varken en enxpanssion eller ett dlc utan ett helt eget spel.

Skrivet av Hipshot:

Michael Biehn...

Fan, jag måste nästan köpa, följande:

Ny dator.
FarCry 3.
Blood Dragon

så krävande är inte fc3 och tror knappast detta kommer vara så värst krävande heller.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Jag undrar just hur stort spelet blir, det är ju "bara ett nedladdningsbart spel" på typ 15 dollar som folk gissat priset ska vara. Fundersam över hur bra det kommer vara.

Han säger ju att handlingen är fruktansvärd, alltså han som är med och skapar spelet. Så förvänta dig ingen bra handling då

Skrivet av jonis:

FPS? Har alla pållarna lämnat stallet?

En remake av de första titlarna i serien med uppdaterad art är allt som behövs. I'd buy it!

läser du ens allt som står skrivet? Det står bland annat att att dom skrotade det efteråt.

Skrivet av Krejsy:
Skrivet av snoeppen:

Så MegaMan HAR en pistol.. Alltid trott han hade en armkanon likt Samus i metroid

Nope det har han inte, men detta är också en proof of concept video från 2010, inget som egentligen skulle dykt upp i det färdiga spelet(det skulle nog vara mer som MP med armkanon osv), visserligen så har varje ny karaktär i MM serien efter X7 haft någon form av pistol, vilket också gjorde att jag slutade spela dem...
För övrigt så är inte det där Megaman, karaktären med namnet Megaman är bara med i NES serien han heter så, det ser ut som en Kina-kopia av X.

Vad jag vet i megaman 1-2-3 och samt x serien till nintendo 8 bit och super nintendo så har han ingen pistol. Rätta mig om jag har fel

Skrivet av k3m:
Skrivet av Zlither:
Skrivet av kaealy:
Skrivet av k3m:

Jag hade förväntat mig mer :/ Hoppas grafiken blir bättre i slutprodukten. Ser ändå fram emot Project Eternity nåt så enormt.

..... Får jag fråga hur du förväntar dig att "grafiken" ska bli bättre i slutprodukten?

I hans värld är grafiken en första prioritering inom spel sedan är han kräsen som fan på spel. Av vad jag märkt ä så länge när man sett han kommentera på artiklar tidigare.
Själv tycker jag allt såg underbart vackert ut, kommer hålla koll på detta nu framöver just för jag blev riktigt intresserad av det

Och hääääär kommer Zlither och säger vad en är igen. Fan vad du vet mycket om alla?

för jag nämner en sak då tolkar du att jag vet allt om alla? Sedan sa jag av vad jag märkt när jag sett dig skriva inom andra artiklar. Sluta förstora upp allt

Skrivet av kaealy:
Skrivet av k3m:

Jag hade förväntat mig mer :/ Hoppas grafiken blir bättre i slutprodukten. Ser ändå fram emot Project Eternity nåt så enormt.

..... Får jag fråga hur du förväntar dig att "grafiken" ska bli bättre i slutprodukten?

I hans värld är grafiken en första prioritering inom spel sedan är han kräsen som fan på spel. Av vad jag märkt ä så länge när man sett han kommentera på artiklar tidigare.
Själv tycker jag allt såg underbart vackert ut, kommer hålla koll på detta nu framöver just för jag blev riktigt intresserad av det

Kikade jag runt sen och hittade sidan glömde bara redigera mitt inlägg att det inte behövdes någon hjälp, men tack i alla fall

Teknikdemonstration från Project Eternity

Tycker det där var skitsnyggt! Gillar hur det såg ut såg ut som ett mysigt spel rent allmänt, hoppas dom kommer visa något gameplay nästa gång.

Men jag skulle lätt kunna betala för detta lir, har kommit till en tid då jag vill spela lite mer spel i denna stil med fantasy och rpg inlagt

Någon som vet vart man kan köpa remaken på baldurs gate? Länge sedan jag spelade det och känner för att införskaffa det

Skrivet av k3m:
Skrivet av Zlither:
Skrivet av k3m:
Skrivet av Zlither:
Skrivet av k3m:
Skrivet av Zlither:

Reklamerna är roliga, samt tycker jag spelet är jäkligt roligt med. Det är tur att det inte är något krav på att folk måste köpa, för då slipper man alla gnälliga barn när man spelar.
Det räcker med dom riktiga ungarna som kan bete sig illa åt till och från men man behöver inte en 20+ unge som gråter i spelet med.

Ni får gärna tycka vad ni vill om cod men jag vet att inom en timma eller lite efter kommer det några clowner in och skriver hatiska inlägg om folk som köper spelen och dlcs, låt vi göra det då. Det skadar inte eran hälsa mer än att ni sitter på arslet och pajar ryggen för ni viger ert liv åt att spela dagarna i ända eller slår handen i bordet för att någon tycker tvärt emot vad ni själv tycker.

Jag har inget emot cod, förutom alla jäkla killstreaks då. Det går till överdrift men annars tycker jag det är helt ok. Det är snabbt och behöver inte vara som bf och andra spel, det sticker ut tillräckligt från alla fps shooters idag så jag är då nöjd.

Det skadar indirekt min hälsa något enormt mycket.

Jaså på vilket vis då? Står någon med en pistol riktad mot ditt knä eller tinning och tvingar dig köpa det? Vad jag vet skadar det inte din hälsa på något sätt alls ifall andra köper det eller gillar det, well om det är så illa så ska jag nog skada din hälsa mer eftersom jag gillar cod och kommer köpa dessa dlcer som finns.

Hoppas du kommer blöda näsblod, för jag tänker inte börja tycka om samma spel som du gör för du ska må ett snäpp bättre.

Du, du, du! Det är visst det enda du kan säga. Du vet tydligen allt om allt och alla.

Sen tycker jag du beter dig väldigt omoget och dina val av spel bekräftar detta (CoD). För vad jag vet så stod det bara ungar i kön till CoD på senaste/näst senaste E3.

Haha har jag sagt det? Nämn 5 gånger jag påstått jag vet allt om alla
Vadå omoget? att jag skrev som jag gjorde? Oj ursäkta, men jag anser att du är den omogna eftersom du anser att din hälsa blir skadad.

Okej bara ungar i kön, ja det kanske råkar vara ungar som köar, men innebär det att det bara är dom som spelar? Jag vet vuxna som spelar det eller är dom ungar också? Congrats du visar själv ditt omogna beteende genom att säga också i princip att du vet min spelsmak, jag har fler spelintresse än bara cod så du vet.

Och det jag skrev som sårade dig var annars bara ett oseriöst svar inom blöda näsblod och att jag skulle skada din hälsa mer. Men visst påstår att jag är den omogna och du är den vuxna, men då tänker du inte efter hur du själv varit i mina artiklar mot folk och bara vad stått skrivet i artikeln. Jag har sett dig skriva fler omogna inlägg än vad jag någonsin gjort.

Klart slut stör mig inte

Jag sänkte mig till din nivå. Sen så får du förlåta mig att jag stör ditt heliga korståg mot en bättre värld (enligt dig då). För jag har läst dina kommentarer, som finns överallt och de är inte trevliga att läsa.
Jag upplever det som att du vill påtvinga andra att dina åsikter är de rätta. Detta framkommer i dina kommentarer och det gör mig spyfärdig.

Haha snacka om att du ljuger tills du själv blir blå, har aldrig någonsin försökt påtvinga någon något jag sagt eller tyckt, och det är rätt stor lögn av dig att jag varit otrevlig majoriteten av gångerna. Skulle du läst dom inläggen kan du se när folk har startat med vara otrevlig när jag skrivit ett helt trevligt inlägg.
Självklart blir man otrevlig då, när folk ska komma och vara otrevlig mot en utan anledning, men jag har sett dig vara otrevlig fler gånger HELT utan anledning mot folk bara för dom tyckt olikt dig.

Tänk efter mer hur ditt beteende varit mot folk innan du dömer andra, och lägg ner snacket om att jag har et korståg för en bättre värld. Du läste nog inte ens mitt första inlägg i denna tråd klart och tydligt så jag ber dig göra det igen innan du spyr ur dig skitsnack. Jävla clown

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av Zlither:
Skrivet av Sisyr:
Skrivet av v1lle3:

Det känns lite sjukt att de lägger så mycket energi på reklam, men å andra sidan lär de, tack vare alla sålda exemplar av spel + DLC, definitivt ha råd med det.

Jag tror du har fått det om bakfoten. Det är tack vare denna påkostade marknadsföring de säljer så många exemplar som de gör.

Haha ni båda har fått det om bakfoten, cod är ett av dessa stora titlar som säljer bra. Och det är inte för marknadsföringen av några reklamfilmer, det är just för alla vet vad det är för spel och vi som köper har fortfarande kvar intresset i liren som kommer.

Cod 1 och 2 hade ingen sån här marknadsföring så vitt jag vet, och det sålde jävligt bra. Samma med cod 4 och cod world at war.

Ja nä, det är sant att välkända varumärken säljer, och det är också precis det jag skrev. Marknadsföring är A och O i försäljning, och Activision är enormt duktiga på det. Att påstå att titlarnas enorma antal sålda titlar inte hör ihop med marknadsföring är direkt löjeväckande.

Nu var det mer att jag tolkade det som att du syftade på att reklamen vad det som sålde cod. Därav min kommentar, så båda missförstod varandra

Skrivet av k3m:
Skrivet av Zlither:
Skrivet av k3m:
Skrivet av Zlither:

Reklamerna är roliga, samt tycker jag spelet är jäkligt roligt med. Det är tur att det inte är något krav på att folk måste köpa, för då slipper man alla gnälliga barn när man spelar.
Det räcker med dom riktiga ungarna som kan bete sig illa åt till och från men man behöver inte en 20+ unge som gråter i spelet med.

Ni får gärna tycka vad ni vill om cod men jag vet att inom en timma eller lite efter kommer det några clowner in och skriver hatiska inlägg om folk som köper spelen och dlcs, låt vi göra det då. Det skadar inte eran hälsa mer än att ni sitter på arslet och pajar ryggen för ni viger ert liv åt att spela dagarna i ända eller slår handen i bordet för att någon tycker tvärt emot vad ni själv tycker.

Jag har inget emot cod, förutom alla jäkla killstreaks då. Det går till överdrift men annars tycker jag det är helt ok. Det är snabbt och behöver inte vara som bf och andra spel, det sticker ut tillräckligt från alla fps shooters idag så jag är då nöjd.

Det skadar indirekt min hälsa något enormt mycket.

Jaså på vilket vis då? Står någon med en pistol riktad mot ditt knä eller tinning och tvingar dig köpa det? Vad jag vet skadar det inte din hälsa på något sätt alls ifall andra köper det eller gillar det, well om det är så illa så ska jag nog skada din hälsa mer eftersom jag gillar cod och kommer köpa dessa dlcer som finns.

Hoppas du kommer blöda näsblod, för jag tänker inte börja tycka om samma spel som du gör för du ska må ett snäpp bättre.

Du, du, du! Det är visst det enda du kan säga. Du vet tydligen allt om allt och alla.

Sen tycker jag du beter dig väldigt omoget och dina val av spel bekräftar detta (CoD). För vad jag vet så stod det bara ungar i kön till CoD på senaste/näst senaste E3.

Haha har jag sagt det? Nämn 5 gånger jag påstått jag vet allt om alla
Vadå omoget? att jag skrev som jag gjorde? Oj ursäkta, men jag anser att du är den omogna eftersom du anser att din hälsa blir skadad.

Okej bara ungar i kön, ja det kanske råkar vara ungar som köar, men innebär det att det bara är dom som spelar? Jag vet vuxna som spelar det eller är dom ungar också? Congrats du visar själv ditt omogna beteende genom att säga också i princip att du vet min spelsmak, jag har fler spelintresse än bara cod så du vet.

Och det jag skrev som sårade dig var annars bara ett oseriöst svar inom blöda näsblod och att jag skulle skada din hälsa mer. Men visst påstår att jag är den omogna och du är den vuxna, men då tänker du inte efter hur du själv varit i mina artiklar mot folk och bara vad stått skrivet i artikeln. Jag har sett dig skriva fler omogna inlägg än vad jag någonsin gjort.

Klart slut stör mig inte

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av v1lle3:

Det känns lite sjukt att de lägger så mycket energi på reklam, men å andra sidan lär de, tack vare alla sålda exemplar av spel + DLC, definitivt ha råd med det.

Jag tror du har fått det om bakfoten. Det är tack vare denna påkostade marknadsföring de säljer så många exemplar som de gör.

Haha ni båda har fått det om bakfoten, cod är ett av dessa stora titlar som säljer bra. Och det är inte för marknadsföringen av några reklamfilmer, det är just för alla vet vad det är för spel och vi som köper har fortfarande kvar intresset i liren som kommer.

Cod 1 och 2 hade ingen sån här marknadsföring så vitt jag vet, och det sålde jävligt bra. Samma med cod 4 och cod world at war.

Skrivet av k3m:
Skrivet av Zlither:

Reklamerna är roliga, samt tycker jag spelet är jäkligt roligt med. Det är tur att det inte är något krav på att folk måste köpa, för då slipper man alla gnälliga barn när man spelar.
Det räcker med dom riktiga ungarna som kan bete sig illa åt till och från men man behöver inte en 20+ unge som gråter i spelet med.

Ni får gärna tycka vad ni vill om cod men jag vet att inom en timma eller lite efter kommer det några clowner in och skriver hatiska inlägg om folk som köper spelen och dlcs, låt vi göra det då. Det skadar inte eran hälsa mer än att ni sitter på arslet och pajar ryggen för ni viger ert liv åt att spela dagarna i ända eller slår handen i bordet för att någon tycker tvärt emot vad ni själv tycker.

Jag har inget emot cod, förutom alla jäkla killstreaks då. Det går till överdrift men annars tycker jag det är helt ok. Det är snabbt och behöver inte vara som bf och andra spel, det sticker ut tillräckligt från alla fps shooters idag så jag är då nöjd.

Det skadar indirekt min hälsa något enormt mycket.

Jaså på vilket vis då? Står någon med en pistol riktad mot ditt knä eller tinning och tvingar dig köpa det? Vad jag vet skadar det inte din hälsa på något sätt alls ifall andra köper det eller gillar det, well om det är så illa så ska jag nog skada din hälsa mer eftersom jag gillar cod och kommer köpa dessa dlcer som finns.

Hoppas du kommer blöda näsblod, för jag tänker inte börja tycka om samma spel som du gör för du ska må ett snäpp bättre.

Skrivet av magma:

Trist att det bara är på xbox. Modden eller vad man nu kan kalla det, verkar bättre än originalet

som alla säger det sagts det ska komma till ps3 och pc med. Varför oroa dig så mycket? Sedan det är ett eget spel. Det är ingen mod eller expansion eller dlc

Skrivet av Smoo87:
Skrivet av Zlither:
Skrivet av Smoo87:

Bwahaha! Hög budget? För rätta mig om jag har fel, men är det inte en billig Ikea kniv Peter håller i när han jobbar som smörgåsnisse?

Måste man ha 7000 kronors knivar för att göra en reklamfilm för en dlc? Skulle vela se andra spelföretag betala onödigt stora summor för en kniv eller dylikt för att såna som du ska bli nöjda. Tror dom har tillräckligt hög budget ifall dom tar in peter stormare och den andra snubben vars namn jag inte kommer ihåg för tillfället för att göra reklamfilmen.
Dessa två skådisar kostar mer att anlita än vad du får i månadslön

Men suck, jag tyckte det var en rolig detalj. Snälla, börja inte gråta, jag ber dig

Jag började inte gråta eller ens blev sur, jag uppfattade endast att det var i princip att du gnällde på dom för en sådan fjuttig sak. Så lägg ner

Skrivet av Smoo87:

Bwahaha! Hög budget? För rätta mig om jag har fel, men är det inte en billig Ikea kniv Peter håller i när han jobbar som smörgåsnisse?

Måste man ha 7000 kronors knivar för att göra en reklamfilm för en dlc? Skulle vela se andra spelföretag betala onödigt stora summor för en kniv eller dylikt för att såna som du ska bli nöjda. Tror dom har tillräckligt hög budget ifall dom tar in peter stormare och den andra snubben vars namn jag inte kommer ihåg för tillfället för att göra reklamfilmen.
Dessa två skådisar kostar mer att anlita än vad du får i månadslön