Inlägg av liath

Inlägg som liath har skrivit i forumet

Är enda sättet att spela detta just nu genom att köpa Early Access?

Har spelat mycket Bloodline Champions förut och alltid tyckt om det. Kul att det kommer ett nytt och hoppas de lyckas bra denna gång!

Tar gärna emot en nyckel om någon har en över, det vore mycket uppskattat!

Jag tar också gärna emot en nyckel om någon vänlig skäl har en över

Skrivet av Tompa:
Skrivet av Typhor:

Inget minus för "repetition om man spelat serien förut?" är det så inovativt

Vi hade det som minus för fyra, fem CoD-spel sedan, så det kändes enformigt att skriva det som alla redan vet igen.

Vänta lite nu... Man skulle nästan kunna tolka det där som att "Ju längre ett spel är enfaldigt desto mer accepterar vi detta faktumet och väljer därför att inte räkna det som en svaghet" Men det kanske inte är så du menar? ;D

Om folk vill lira PvP... Titta på det svenskutvecklade Bloodline Champions. Det finns vissa skillnader dock men BLC är gratis så det är väl värt ett försök! Ha tålamod dock... Det är inte det lättaste spelet!

Skrivet av Xzander:

Nu fattas bara att ta bort AH, höja droprate, göra bossar mer utmanande än elite packs, fixa BRA legendary gear, ta bort onlinetvånget, balansera klasserna, återuppliva Kane, göra något åt att Tyrael är tråkigaste snubben i Sanctuary samt faktiskt ha en slumpmässig värld.

Helt enkelt ge oss spelet de lovade istället för det här skräpet.

Det kommer i 4:an då Blizzard erkänner att D3 var ett fail (enligt många). De har med andra ord gjort ett spel relativt dåligt för att sedan kunna rätta till det i D4 och känner jag folk rätt får Blizzard många "andra chanser" ;). Skämtar bara... eller?

Skrivet av v1lle3:
Skrivet av Kvicksilver:

Nej men vad trevligt, om de nu bara kunde fixa droprates och ta bort AH+RMAH så kanske spelet t.om vore spelbart.

Om man ogillar AH är det väl bara att avstå från att använda det?
Även om det inte existerade skulle gear säljas av diverse hemsidor i alla fall, precis som med D2.
Visserligen inte lika lättillgängligt, men många skulle nog hitta dit så småningom.
Jag spelar fortfarande D3, men utan AH hade jag nog slutat efter någon vecka, då jag aldrig får några bra drops.

Hehe ett roligt inlägg, brukar normalt inte kommentera. När jag spelade Diablo 3 fick jag känslan av att jag nästan var tvungen att använda AH för att få tillräckligt bra gear för att avancera. Har du någonsin frågat dig själv varför DU INTE får någon bra gear och därför "måste" vända dig till AH? Jag kommer inte att svara något mer på detta men du tror inte att det kan vara så att Blizzard balanserat droprates utifrån att AH finns (inte enbart så klart).

I Diablo 2 hittade du egna saker och det gjorde spelet så mycket roligare att spela. Visst, det, kanske inte alltid var optimala stats men det behövdes inte heller för att klara ut spelet. I D3 behövs det nästan vara optimalt för att ta sig vidare i Inferno, iallafall när jag spelade D3 (vilket börjar kännas som om det var ett tag sedan).

Mitt svar var välmenat och vill inte starta krig :). Sköt om er bröder!

Edit: Såg nu att någon skrivit ett liknande svar.

Måste bara skriva en kommentar till detta. Köpte spelet och antog att det skulle vara lika roligt som D2 men fyfan. Att bygga ett spel som i princip totalt kretsar kring ett broken AH system är fan ett misstag som jag hoppas kommer stå Blizzard dyrt.

Är uppriktigt förbannad på vad Blizzard gjort med spelserien Diablo 3. Får hoppas att många spelare hoppar av så fort som möjligt så Blizzard inser att vi spelare inte tar vilken skit som helst.

De som är intresserade av PvP aspeketen bör kolla in det svenskutvecklade Bloodline Champions!
Hög skill och väldigt väldigt rättvist. Tar ett tag att komma in i men blir väldigt roligt och utmanande. Inte för spelare som vill att allt ska gå lätt!

Vill ni spela ett bra ARPG kan jag rekommendera PoE som just nu är i closed beta! Mycket roligt och har en del innovativa ideer! Kommer om ett tag gå in i Open Beta! Har haft mycket roligt med min bror i det spelet!

Skrivet av antton:

Jag störde mig ganska mycket på denna resensin, eftersom i början säger han att spelat har två stora brister och när han kommer till den första höll jag på att smälla av.
"Den för dig till ett visst område av planeten och oftast befinner sig målet längst inne i det området. På vägen dit plockar du upp ett par extra quests, inklusive en quest avsedd för flera spelare, och utför dem medan du tar dig mot ditt story-objektiv. På vägen tillbaka lämnar du in dina avslutade uppdrag och tar dig till nästa område"

Så du menar att inte WoW eller något annat MMO inte har det så här? Att det bara är SWTOR som gör fel, men det duger i alla andra spel? Vet inte om du redan hade bestämt dig vad du tyckte innan du började spela, men det var bara en kass orsak

Om du tänkt något längre kanske du inser att han önskat mer än vad det levererat, att han sett formulan om och om igen, att genren i flera år sett likadant ut och att Bioware med dess kompetens hade kunnat leverera något som sticker ut ur mängden. Men nej, du väljer att basha för att spelet fick kritik för att inte vara särskilt nyskapande.

Skrivet av Scream112:

Alltså, hur många olika sätt att levla, eller förbättra sin karaktär, på finns det/går det att uppfinna egentligen!?!?!?

För mig finns det 2 olika typer av MMO.
1; De med levelbaserat system, vilka ofta kör quests ala WoW.
2; De med skillbaserade system, vilka förbättras ju mer du använder dem.
(3) De som kanske kombinerar båda, men det är ändå de samma.

Skulle gärna vilja veta vilka andra sätt man skulle skapa ett MMO på? Alla är maxade i allt från start, nu är det ENBART item-hunting eller socialisering, kanske pvp eller rvr eller gvg som skall gälla? Nej det är väl klart vi vill kunna styra och utveckla våra karaktärer lite. Ja då får det ju bli något av de system jag listat. Antingen levlar vi, och förbättrar oss efter de formlerna, eller så får vi färdigheter som vi måste träna upp!

Finns ju bara så många olika vis att förklä dessa system på, att det alltid i grund och botten är de samma. VARFÖR skall vi då ge spel MINUS i betyg, för att de använder dessa? Är det inte lite som vilken plattform de väljer att stå på, och sedan utvecklar de spelet ovanpå det? Är väl så för WoW och alla MMO innan samt efter WoW?

Så du menar alltså att allt som går att hitta på gällande MMORPG redan är påhittat? Tråkigt då har jag inte mycket att se fram emot (jag vet att du inte menar det så ordagrant men det är i princip det du säger).

Har nyss fått tillgång till beta och hunnit spela en del. Det passiva trädet kan verka förvirrande i början men det ger med sig :). I överlag är det ett trevligt spel och jag har inte träffat på några allvarliga buggar heller. Vissa saker kan såklart förbättras men för att vara i Closed Beta är det stabilt!

Det är mycket lovande och väldigt bra för att vara ett indi-spel. Nu har jag inte spelat Diablo 3 men kommer förmodligen att pröva. Om D3 inte blir som jag förväntat mig känns det skönt att ha PoE att gå tillbaka till som dessutom är GRATIS! Utvecklarna har sagt att mikrotransaktionerna som går att köpa inte kommer att ge fördelar i spelet.

Inte snyggt men jag antar att det lever på sin inlevelse och atomsfäriska värld :).

Skrivet av Margy:
Skrivet av MachOne:

Detta ju rent ut sagt skandalöst av Sony. Hur kan dom fortfarande ha såna här brister i säkerheten efter vårens rabalder?

Det är inte hos Sony det brister i detta fall.

Något annat har blivit hackat och användarnamnen och lösenorden därifrån har testats mot PSN. En del användare har varit korkade nog att använda samma namn och lösenord på PSN.

Rubriken att Sony har hackats är missvisande.

FZ gör en Aftonbladet igen.

Inte ett spel som är roligt att titta på förutom Street Fighter.... Och som många andra undrat... vart f*n är QL? Det bästa e-sport spelet...

Alltså är denna trailer ett skämt eller ser det verkligen så där jävla illa ut?

Skrivet av darkthunder:

ILägg därtill, att Blizzard börjat tappa antal spelare för första gången på 7 år, när dom annars gick uppåt för varje år.

Kan det vara så att folk börjar bli mätta på WoW?

Skrivet av Paddington:

Jag som inte trodde att någon gengre kunde bli så full som moderna skjutare. Det här blir säkert bra men hur många fighter-spel finns det nu egentligen? Vanvettigt många.

Jag tycker dock att SC hör till ett av de bättre fightingspelen!

Håller med om att de kan göra ett i en annan mytologi. Skulle vara roligt med ett trevligt inlagt co-op äventyr också (splitscreen ofcourse).

Lite offtopic kanske men är det någon som fått välja dessa gratis spel ännu på PSN store som skulle tillhöra Welcome back paketet?

Vad är det för meningen med att gå "gratis" om man inte får samma tillgång som andra spelare? Man blir bara mer förbannad om man inte får full access. Skippa betalningen helt och hållet och gör som Guild Wars istället. Nej sånt här blir jag bara förbannad på, gör om gör rätt Failcom.