Inlägg av k3m

Inlägg som k3m har skrivit i forumet

Skrivet av DeathRow:
Skrivet av grollo_92:
Skrivet av broken-arrow:

Gött, trodde ingen skulle lösa detta så fort (sällan nyare spel på konsol blir körbara på pc).

Vill netendo inte ha detta, borde dom själva sälja spelet till PC.

Oerhört felaktigt påstående "Vill Nintendo inte att man ska piratkopiera deras spel (till PC) borde dom själva skapat det till PC.". Anledningen att det bara finns till WiiU och Switch är för att Nintendo vill sälja sina konsoler och konsoler är ingenting att ha utan spel.

Exakt. Och Switch har ju inga spel

det är ju faktist sant

häftigt

Skrivet av schmuttah:

Jag ska ärligt säga att jag tröttnat på alla stora rollspel ca 20 timmar in. Spelade väl Oblivion 25-30 timmar innan jag lade ner, Skyrim 10-15 timmar etc. Men nu är jag uppe i 60 timmar på Witcher 3, har klarat ca 25% enligt galaxy-klienten och jag måste säga, jag har inte tröttnat än. Detta visar att bra story betyder jävligt mycket i ett spel i det långa loppet.

mhm

Skrivet av vbgbasse:

Äntligen!
Först doom 4 och nu star citizen. 2 tunga namn som förhoppningsvis kommer göra att fler utvecklare hoppar på tåget för Vulcan. Microsoft dagar "kan" vara räknade inom gamingvärlden om detta går som vi hoppas. Då räcker det förhoppningsvis med en gratis kopia av Linux utan en massa spyware å annat lullilull.

absolut, toppen heja Vulkan

å intresserad av NCG. ser bra ut.

Skrivet av Tomas Helenius:
Skrivet av onliner72:
Skrivet av Hymer:

Inga AMD kort?

Vad trodde du, detta är FZ Nvidia forum.

Vi testade några av de vanligaste korten som folk har i sina burkar. AMD har en väldigt liten del av marknaden i Sverige, därför föll det bort denna gång. Har inget med fanboyism att göra.

källa på det? att sen inte ha med ett enda AMD kort är uselt tycker jag.

har NMS fått en vanlig prislapp nu?

Skrivet av tricky:

Ingen skillnad på fps? På min gamla ps3a var det skillnad på både laddningstider samt fps. Kanske inte är någon skillnad eftersom SSHD fortfarande kör med 5400rpm.

I just GTA V var det rätt stor skillnad faktiskt, spelet låg konstant och läste från hårddisken, kan tänka mig att det är liknande scenarion i andra open world-spel. Men just den där stora vinsten i laddningstider är en otrolig vinst.

Btw, det heter SSD-enhet, inte disk. En SSD har inga skivor (discs)

block-enhet!?

Skrivet av T.Mani:

Ja visst ser karaktärerna stela ut. Lite som de android-prototyperna som finns i verkligheten idag:

https://www.youtube.com/embed/W0_DPi0PmF0

häftigt

Skrivet av anon_319967:
Skrivet av Nicke9494:
Skrivet av anon_319967:

Det är det här jag tycker är ett stort misslyckande i det nya Zeldaspelet; att de gjort det för öppet och fritt så att det inte spelar någon roll att det är superstort och fullt med innehåll, utan går att klara på ca en timme. Här tycker väl alla olika, men för mig är ett för snabbklarat äventyr inget riktigt bra äventyr.

Då antar jag att du både hatar Elder Scrolls, Fallout och många andra open world spel också. Vilket tråkigt liv du lever.

Inte så hajj på Elder Scrolls men håller med om att Fallout är lite tråkig med sin frihet. Spelade både 1:an och 2:an nyligen och den öppna designen störde mig otroligt. För med en by som svälter och liknande överhängande hot så vill man ju klara spelet så fort som möjligt - för att rädda liv - men då blir man massakrerad av för starka fiender. Så man springer runt och levlar upp och våndas över sin döende by och hindras av att rädda den bara för att man inte är stark nog att gå till platsen där man kan hjälpa dem osv. Så du har helt rätt med att Fallout är ett spel som jag inte tycker om. Hata gör jag dock inte.

Mitt liv är förträffligt. Jag arbetar med ett äventyrspel - och det kan jag lova; mer än 1 timma får man allt spela för att klara av det

en sak som kännetecknar ett open-world är att man ska kunna gå direkt till slutet. att man sen hindras av för lite erfarenhet att klara slutet borde dock vara ett krav.

Skrivet av Mortaigne:

Kvaliteten påminner om de billiga leksaker som skickas med serietidningar för barn av typen "Veckans plastgrej från Galne Gunnar".

Att man dessutom ska behöva köpa till en massa dyra tillbehör, till en redan för dyr konsol, för att den öht ska fungera dugligt är ju för jäkla kass. Medias hejaklacksjournalistik gör ju inte saken bättre.

instämmer

Skrivet av penne:

Ganska tragiskt att en ny konsoll inte klara av minst 30fps i ett spel som detta. Speciellt med tanke på att det är nintendo som utvecklat båda.

enig. jag är en som inte bryr mig desto mer om fps. men till o med jag tycker < 30bilder-per-sekund är uselt.

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av MyInsanity:

Spelar ingen roll, det är svåra fps drops på Switchen också, trots Patchen.. Som sagt nostalgifeber som gör att recensenter glorifierar och blundar för det dom inte vill se och ger spelet full pott endå. Att vapen går sönder efter ett par fighter är otroligt irriterande emellanåt.. Jaja, vissa kommer undan med mycket på nostalgi medans andra nyare spelutvecklare får ta sitt kast...

Prestanda är något man kan jobba med i efterhand, och få recensenter gör en återblick när det har släppts prestandauppdateringar då man kan behöva spela om hela spelet. Därför så tror jag inte att många recensenter lägger särskilt stor vikt på FPS drops.

Känns som att många PS4 fanboys är butthurt bara för att Zelda fick full pott medans Horizon, som även det har påtagliga drops, snittar på 9/10. Man märker detta väldigt väl på Metacritic där PS4 fanboys har gett Zelda lägsta betyg.

Kika liksom bara på dessa.
http://www.metacritic.com/user/skilly225
http://www.metacritic.com/user/BLK99
http://www.metacritic.com/user/e2Concept
http://www.metacritic.com/user/PapaJohns0369

Patetiskt.

Zelda är, trots sina drops, det bästa spelet på väldigt länge och ett av få spel där jag inte ens tvekar med att ge det maxbetyg. Och jag tar dessutom hellre drops in någon sekund än laddningstider, för dropsen sker i stort sett bara när man kommer in i nya miljöer. Åtminstone på Switch.

Witcher3 är det bästa spelet på väldigt länge o det är ett spel på decenniet.

Skrivet av Emsa:

För dyr. Om man vill ha en bra kontroll till PC är det Xbox kontrollen som gäller imo.

jag tycker Steamkontrollern är bäst

Skrivet av Fr0gg0.:

Klart det får höga betyg, tvivlar dock ändå på att det är något nyskapande och intressant i längden.

jag tvivlar oxå. då det är Zelda o ingen spelsajt vågar ge det ett lägre betyg än väldigt högt, då ingen sajt vill förlora sina läsare.

AMD är bäst alltså

köps från bästa sajten gog.com

Skrivet av ivanhoe68:
Skrivet av grollo_92:
Skrivet av Varmkorv:

Slut sålt?
Gäller inte Ica hemma eller vår spel hörna i hudiksvall då.
Fick ett mail från dom igår Switch i lager 100 st och sen alla andra stora Ica affärer har sina.
Sen Komplett har många kvar.
Boa vår lokala affär får in 20 st och 2 st är förbokade.
Men klart Webhallen vill skapa köp glädje.

Ursäkta mig men sär skrivning utan dess like like.

Jävligt onödigt kommentar, det finns ju faktiskt dom som har problem med att läsa och skriva. Jag tror inte att han kommer att skriva bättre genom din tanklösa och onödiga kommentar.

jag gillar särskrivning. jag tycker även det borde vara det rätta sättet.

Skrivet av Cyras:

Nah, såg lite väl stelt ut. Sedan påminner bara vissa aspekter i trailern om några av de nyheter Breath of the Wild ger till Legend of Zelda serien, men övrigt gav det inga Legend of Zelda vibbar alls för mig.

Inte riktigt rättvist för Pine att jämföra det med Breath of the Wild, ett billigt Kickstarter projekt mot ett Nintendo projekt som utvecklats i flera år med runt 300 människor som har jobbat på det.

ingen rättvisa alls tycker jag.

va bra