Inlägg av countsandpaper

Inlägg som countsandpaper har skrivit i forumet

1

URL: "Red dead 3"
Artikeln: "Red dead redemption 2" bestäm eeeeeeeeeer!!

Skrivet av anon_306295:
Skrivet av Shimo:
Skrivet av deep9:
Skrivet av Smoo87:
Skrivet av deep9:

@Tomas Borde du inte använda din makt nu och banna, radera konton då det snackas politik här? Eller det är okej så länge man inte påpekar något om vänstern i Sverige?

Finns inga regler mot det? Kanske har dina inlägg setts som hets mot folkgrupp måhända? Det däremot är ett regelbrott då det är olagligt enligt Svensk lag

Jo man brukar dra upp hets mot folkgrupp, rasist eller främlingsfientlig så fort man är negativ till hur Sverige hanterar vår invandring.

Låt oss testa din tes.

Jag tycker att det finns problem med Sveriges integrationspolitik. Personer som flyr hit från krig får inte den hjälp från staten som de behöver för att komma in i samhället på ett bra sätt. Liknande problem finns i USA, och kommer inte nödvändigtvis avhjälpas av att Trump väljs till president, trots vad Trump själv säger.

De flesta av dem flyr inte från krig, det är det som är problemet. Vi tar in alldeles för många utan asylskäl och de tar upp Sveriges alla resurser. Afghaner är den största asylgruppen i Sverige och det har inte varit krig i Afghanistan sedan 2014.

Är du typ lite obildad? Ta inte illa upp...men måste fråga...
Inte krig i Afghanistan? Talibanerna härjar ju hejvilt och minoritetsbefolkningar blir mördade i drovor... Nej visst, det är inte officiellt "krig" i Afghanistan, men folk skjuter ändå på varandra... och galna islamister (islamist =/= muslim) skjuter allt och alla.

Blir ju antingen en galen kärring till mytoman eller en miljardär med megalomani och för liten kuk...

Helt missat att mr Kraftling jobbade med spel... Blir nog ett köp bara därför!

Fick min uppdateringsgrej typ i fredags... Men kunde vänta till idag Så vid klockan 20 väntar domedagen...

Skrivet av Nocturnal77:

Modding är gratis och frivilligt. Om du vill (och om du är bra på det du gör) så kan det ge dig ett jobb i branschen. Det är här du får betalt (och grått hår när du fyllt 30 år).

Exakt min tanke, modding är som en inkörsport där människor kan skapa sig ett namn och (förhoppningsvis) bli upptäckta av branschen. Och därefter få betalt.

Kanske är dags att dom inser att spel faktiskt har blivit en del av vår kultur?

För övrigt så tycker jag Anroth är rätt mysig. Är kul o se en äldre snubbe snacka spel, då känner jag att man kan fortsätta med det även upp i vuxen ålder.

Man kan säga vad man vill om deras spel och sånt (jag själv ogillar world of warcraft). Men dom vet verkligen hur man behandlar sina kunder på rätt sätt!

Cube world!

Hej!

Undrar om det finns någon som spelar Cube world, och som vill spela med någon annan?

mvh countsandpaper

Ha inte för dyra skepp bara!

1