Inlägg av Warfighter320

Inlägg som Warfighter320 har skrivit i forumet

Gillar personligen BFBC2 och Bf3, Bf4 var bra. Bf1 och Bf5 var helt okej även om jag föredrar de äldre spelen så var de rent tekniskt grafiskt välgjorda vilket inte det nya är. Grafiken är helt klart sämre än de två senaste, ingen story, man kan inte se KD och se sina vänner när man har dött, tråkiga vapen, rankerna ser tråkiga och allt ser bara dött ut enligt mig...

Hade runt 70 fps i början av spelet, sedan när jag gick utomhus fick jag runt 40 fps. Därefter installerade jag de nya drivrutinerna för Amd därefter runt 70 igen...

Rent designmässigt liknar det rätt mycket Bf4 tycker jag

Funderar på att skaffa det då det ser riktigt nice ut! men är fortfarande rädd att det är för komplicerat för en vanlig. Finns det easy mode eller något liknande för de som aldrig spelat förr??

Ser faktiskt inte så stor skillnad på över 100 fps känns som det mjuka flytet kommer vid 90-100 fps. 60 är helt klart spelbart där man kan prestera bra men är skönare när man når 70-80 fps. Beror nog på vilket spel man spelar.

Kan man hoppas på en ps5 version???

Jag spelade ut Storyn igår och skulle starta upp spelet idag och märkte att all data som jag hade spelat försvann?? någon som har varit med om samma sak i singelplayer???

Funkar det lika bra med att ha ett gammalt moderkort tex b450 eller finns det fler fördelar så att borde uppgradera moderkort med????

Kör med Rx 580 i7 3770k och får runt 60- 70 fps i genomsnitt men då och då dippar det ner till 40 vilket gör att det bli ospelbart speciellt i eldstrider. Har inte haft detta problem tidigare, men antar att man får nöja sig mig låga inställningar

Skrivet av Belfry:

Pubg är så otroligt trasigt och har varit det sedan lansering. Låg tickrate, dåligt optimerat oavsett prestanda i din PC och buggar som stundtals kan göra allt från att du flyger iväg tvärs över kartan till att din squad plötsligt tappar sina friendly nameplates och förmågan att återuppliva någon. Spelet är skräp och har alltid varit det, kan inte förneka att jag haft en hel del roliga stunder detta till trots.

problemet är att jag inte ens kan spela i huvud taget verkar som att många är med om olika problem, grejen är att det kan funka fint en dag sedan dagen efter funkar det inte alls. Vilket är synd då vi har betalat för spelet

Jag har haft mycket problem med pubg, när det väl funkar så rullar det på rätt bra men ganska många gånger precis när jag ska starta upp spelet och dyka ner så börjar det lagga sedan blir det blackscreen, enda alternativet är att starta om datorn. Vissa dagar funkar det helt inte för mig. Någon som delar samma upplevelse???
För mig kommer cod därför bli ett givit köp då pubg har för många brister

Håller med ser väldigt likt bf4

Jag undrar om man får behålla en häst ifall man själ den, stal en häst från några banditer, ser ut som hästen väntar på samma ställe som man lämnat den. Verkar inte som man kan kalla på den så att man måste komma ihåg vart man lämnade den.
Hursomhelst är det någon som vet hur man kan få tag på hästar/stjäla?

Tror knappast att grafik skulle vara det som skulle stå i vägen, visste ligger ps4 och xbox längre fram där men så länge fokuserar på det de är bra på så ser jag inte varför de inte skulle lyckas. Om de skulle börja satsa på grafik så tror jag faktiskt de inte skulle lyckas lika bra då fokus alltid har varit att göra underhållande spel. De måste satsa på att fortsätta släppa fler bra spel till konsolen för att konkurrera

så då borde man klara sig på 1080p med gtx 780 i7 3700k förmodligen på medium 60 fps

Vet någon om Survivor Royale stödjer ps4 handkontroll?

Kör med en 1080p skräm ihop med gtx 780 funderar på att uppgradera till en 1440p skärm samt grafikkort i framtiden. Frågan är ser man stor skillnad på 1080p och 1440p så att det blir värt typ 4,5-5k för en ny skärm funderar nu på ASUS MG278Q eller MG279Q som sälja för 4-5k. Har sett 4k ser grymt ut men har aldrig sett 2k med egna ögon. Är skillnaden stor + tycker ni det är värt det?

@nils45: ett skott buggen kom lite då och då, har dock haft felfria matcher men har inte spelat på ett tag på grund av buggen. Försvann den av sig själv? Problem med min dator vad skulle det kunna vara?

Har haft många tråkiga problem med spelet tyvärr. ibland när jag ska skjuta med vapnet så skjuter jag bara 1 skott för att sedan dra tillbaka vapnet, ibland händer det att jag inte kan skjuta alls utan healar mig istället sjukt irriterande. Man är ju körd när det händer, ibland händer det mitt i matchen då har man ju spelat allt i onödan känns det som. Har inte hört någon med liknande problem, någon som haft liknande problem?