Inlägg av Warfighter320

Inlägg som Warfighter320 har skrivit i forumet

Svårt det där om man vill vara framtidssäker vilket de flesta vill. Lär nog inte gå efter ett Ti då jag inte vill överstiga 6k. De möjliga skulle du bli 70 eller 80 av de nya, samtidigt kommer ju 1070 och 1080 gå ner så det beror mycket på om de är tillräckligt mycket bättre än de nuvarande korten samt hur mycket du kommer kosta för att de ska vara värt det.

Använder en 23 tum 1080p skräm med gtx 780 fungerar än så länge i de flesta spelen. tänkte byta till en 1440p skärm frågan är kommer mina fps i spelen halveras på samma inställningar? Ser man stor skillnad på 1080p och 1440p skärmen som jag tänkte köpa är 27 tum så den är större. Har hört att gtx 1070 ska vara bra för högre upplösning men kanske ska vänta på att 1080 går ner i pris. Hursomhelst behöver inte spela på högste grafik räcker med höga inställningar (bara så att det ser snyggt ut) fps 60+ och att jag ine behöver uppgradera inom 3-4 år.

Varför ens sats på 4k när man kan satsa på 1440p känns ju bara onödligt, då man kommer så mycket längre med 1440p då man kan satsa på 60fps. Dessutom så ser 1440p bra ut så ser ingen anledning till att allt ska vara 4k när ovanstående duger.

Någon som vet ungefär hur den presterar mot en dator, är grafikkortet i klass med gtx 1060 som sitter på en dator? i sådana fall är det ju en rätt bra gaming dator. Om den nu kostar runt 5k så och presterar som en 9-10k dator så skulle jag nog inte kalla den dyr

Undrar vad som driver folk att köpa denna konsol, tror inte det kommer sälja särskilt bra alls...
Har alltid tyckt om konsoler trots att jag har en PC, men nu när den blir dyr som en bra gaming dator varför ska man då köpa den då man kan köpa en Xbox One eller Ps4/pro. Den är kraftfullare än Xbox one men, Xbox har ju inte särskilt många exklusiva spel som motiverar en uppgraderad. Tror inte de lär säljas bra alls ärligt talat.

Skrivet av Nilcrants:

Man ska kunna skämta om allt.

Klart man kan skämta om allt men då får man räkna med att ta konsekvenserna

Funderade på att skaffa detta spel till Ps4, vad har jag att förvänta mig sleeping dogs i Japan?? Såg rätt likt det hur stor är världen är storyn lik gta eller sleeping dogs? någon som vet??

Vem bryr sig egentligen hur kraftfull den är. Förr brydde jag mig om grafik för jag tyckte det var coolt men efter ett tag blev man bara kräsnare och kräsnare man tyckte inte spelen var lika häftiga längre och ville bara ha bättre grafik. Tycker numera att det är själva innehållet i spelen som är det viktiga, bryr mig nästan inte om grafik alls längre, de gör ju bara det surt för plånboken sen blir man ju aldrig nöjd hahaha har själv känt så XD

3000kr låter vettigt

Men vad är Non-binary gender då?? haha ingen verkar kunna svara på frågan=ingen vet svaret...

Tycker det är lite väl 5 års fängelse, kanske 3-4 månader man 5 år.... Så hårt blir det ju inte när man fuskar i fotboll skidåkning osv

Så detta blir sista säsongen???

Är det någon som vet som det här ska blir den sista säsongen?? Hade för mig att de skulle bli 4 men kommer ej ihåg

Ueda var rädd att The Last Guardian aldrig skulle släppas

Det har har ju inte släppts än.... hahahaha

Så om man har en 1080p tv och inte planerar på att köpa en 4k tv, så kommer fortfarande grafiken att vara bättre???, Vi med 1080p får alltså ingen upplösnings förbättring, men högre fps och förmodligen bättre grafik

Hade för mig att de alltid har varit fler som lirat Bf på Pc, antar att Bf1 är det första då konsolerna går om. Men Sverige är rätt känt för att ha många Pc spelare, de flesta länder brukar ha konsol som majoritet.

Jo hahaha alla här verkar redan ha bestämt sig för att hata cod oavsett, men men antar det är sådana vi är....

buggen som jag har upplevt är att man inte kan byta vapen när man hukar sig utan måste stå upp

Omöjligt, ni måste ha FEL

Skrivet av returpack:

970 och 1060 är inte likvärdiga.
980Ti och 1080 är inte likvärdiga.
Jag undrar hur de tänkte där.

Tror de menar att kraven ligger någonstans mellan där