Inlägg av Keasar

Inlägg som Keasar har skrivit i forumet

Skrivet av flippp:

Det är crap, tanka ner Tera online gratis trial i 9 dagar istället

skön combat, underbara animationer, jämfört med gw2.

Repetiva, tråkiga grind uppdrag. Tråkigt PVE tills man får slåss mot bossmonster med kompisar, som inte håller i längden och är alldeles för få. Alla start upplevelser är exakt likadana, oavsett val av ras. Progressionen är exakt likadan för alla karaktärer. Inget existerande PvP (organiserat, inte den där gankfesten som kallas open world PVP) för tillfället tills det patchas över från koreanska versionen. Tråkig värld. Minimal customizering på klasser. Ingen day-night cycle. Crafting känns meningslöst och slött. Tråkig story. Animationerna i GW2 >>>>>>>>>>> TERA. "Det roliga händer vid lvl 50", dvs. ungefär 60 timmar in i spelet. Inga aktiviteter utöver att slåss.

Och justja, månadskostnad.

Your move.
http://i.imgur.com/rnTgc.jpg

Skrivet av Yabba:

Såg ut som en hög med skit! Skönt att slippa ännu en failande wow-klon.

Såg ju faktiskt riktigt bra ut, skön art-style, väldigt mycket detaljer på arkitektur osv. och vi vet inget om vad gameplayet hade varit.

Skrivet av North:

Hmm manga, nej tack.

http://gifs.gifbin.com/3204840swsw.gif

Spelet ser faktiskt bra ut för att vara vad det är, ett beat-em-up. Börjar bli dags att kanske skaffa en 3DS.

Jag skulle inte ha något emot om de fick pengarna och sen använde dem för att finansiera Respawn.

Skrivet av Kerrai:

Saker som stör mig i GW2:

Avsaknaden av quests.
I princip enbart "event" quests. Vilket leder till att man i princip aldrig kan questa exakt när man själv vill. Vilket gör att man tappar kontrollen över när man vill göra vad vilket enligt mig är rätt dåligt.

Gear, gearen ser inget speciellt ut jämfört med en lvl 10 och lvl 80 (infon om lvl 80is tagen från youtube videos). Vilket också är jätte tråkigt. Har man nått högre level vill man se lite flashig ut. Inte som en lvl 10 med längre kjol..

Med tanke på att det inte är någon månadskostnad kommer de inte heller patcha in nya saker i spelet. Det kommer du få betala för, vilket i längden kan bli en del pengar det också.

Grafiken kan man inte direkt kommentera nu, men den grafik som är nu är riktigt undermålig och inte värt ett spel från 2012.

Jag föredrar nog mycket mer att centaurer anfaller byn och faktiskt är utom kontroll utan att jag kan säga till "Så, nu orkar jag göra något åt det." och sen går till ett stort fält där dem väntar snällt på mig.

Uppenbart att du inte orkade researcha lite till förutom att kolla på Youtube videon gjorda av människor som ofta har ännu mindre information så jag gjorde det åt dig. Här är en av bilderna för rustningar som kommer senare i spelet.
http://wiki.guildwars2.com/images/7/76/Light_armor_02_concept_art.jpg
Den lvl 80 gear du pratar om är standard utrustning för att bara börja spela PVP, vill du ha snyggare rustning får du spela och tjäna ihop till den.

Ärligt talat bryr jag mig inte, jag är trött på att behöva spela i 50-60 timmar för att låsa upp allt till ett multiplayer spel. Det är inte kul, det känns begränsande att ha bara tillgång till så lite objekt i ett spel som handlar så mycket om att ha tillgång till så mycket för att anpassa sin utrustning efter sin spelstil och det är inte bättre att det tar en helvetes lång tid att få tillgång till sakerna.

Jag vill ha det som det var förut, man köper ett spel, allt finns för en att använda. Jag ser nu folk som är rank 65-90 Colonel, kul för dem, jag studerar och har inte den tiden. Skaffade spelet vid release, är än så länge bara rank 40 och saknar fortfarande de flesta prylarna. Det tar bara för jävla lång tid.

Skrivet av Vorheece:
Skrivet av Joakim Bennet:
Skrivet av Keasar:

Jag har en fråga till Bennet.

Du spelade uppenbarligen ända till slutet. Tyckte du om det slutet?

Ja jag tyckte om slutet. Det var bitterljuvt. Jag är en stark förespråkare för bra slut, och jag gillade det här. Självklart hade man kunnat göra det ännu bättre, och då tänker jag främst på fler möjligheter att interagera. Men som vissa vill, skriva om slutet, få ett "bra" slut (ett lyckligt?)... Aldrig i livet.

Tror det är väldigt få av de som inte gillar slutet som vill ha ett "lyckligt" slut. Som det är nu finns det väl 2 sätt att se på slutet. Ett är inget slut och det andra har plot holes större än VY Canis Majoris. Och det är väl det folk vill ha fixat.

Precis, jag önskar mig inte ett lyckligt slut, utan ett logiskt slut. Det fanns för många hål för att jag skulle ha tyckt om det.

Skrivet av Casey Hudson:

– I didn’t want the game to be forgettable, and even right down to the sort of polarizing reaction that the ends have had with people–debating what the endings mean and what’s going to happen next, and what situation are the characters left in. That to me is part of what’s exciting about this story. There has always been a little bit of mystery there and a little bit of interpretation, and it’s a story that people can talk about after the fact.

Sååå, Bioware bara helt enkelt säger "Vi har visst skrivit ett kompetent slut som knyter ihop saker och ting på ett vettigt sätt."?

Läs detta! LÄS DETTA! LÄS DETTA FÖR TUSAN!
http://1.bp.blogspot.com/_H9Eynnt_TVU/TIy3rtdA7CI/AAAAAAAABKc/crWtw9xqQ2g/s1600/Read_this_tnb.png
GAH!

Jag kommer snart att posta allting i klar text. Oavsett om det spoilar eller inte för folk. Jag börjar bli trött på att försöka dämpa mig lite för att inte spoila ett sådant dåligt slut för folk. Jag vet ärligt talat inte om folk ens bryr sig om att läsa sånna här postade länkar innan de kommenterar "Äh, folk är fortfarande bara sura för att de fick inte ett lyckligt slut." Kollar Bioware ens dessa argument varför deras slut är kasst? Det känns som att de går i en egen loop för att inbilla sig att vi är bara ledsna att spelet tog slut.

Lite större problem än jäkla DLC just nu tror jag...

Läste precis det här, ett alternativt slut som en kille skrev och postade på Deviantart. Läs inte om du inte har klarat spelet än/bryr dig om det.
http://arkis.deviantart.com/art/Mass-Effect-3-Alternate-Endin...

Detta är vad jag nästan ville sitta och skrika på min skärm att Shepard skulle göra när jag stod där. Inga lyckliga sagoslut, inga "Hurra du har räddat galaxen" stunder, utan bara ett vettigt och motiverat alternativ som faktiskt stämmer överens med allt jag har gjort upp tills dess.

Även om miljoner skulle förlora livet i det som följer så skulle jag vara glad, för dem kämpade då för de dem tror på, inte något som en skitunge A.I tror på.

Skrivet av Boomer:

Spoiler-varning!

Nu har jag visserligen inte spelat Mass Effect 3, utan bara de två tidigare titlarna i trilogin. Men jag har däremot sett de olika sluten på Youtube, och jag tycker väl ändå att

Shepards död var nödvändig för att avsluta historien om legenden

på ett någorlunda klichéfritt sätt. Det finns mycket att klaga på ang. Mass Effect 3,

men slutet är verkligen inget att fokusera på. Vad vill folk ha, ett lyckligt sagoslut där Shepard gifter sig med Tali?

Snälla...

Ännu en gång så tror jag folk missförstår varför så många är arga på slutet.

Det är inte att Shepard dör, det är sällan något problem i RPG spel, tillochmed i trilogier. Jag hade sett det som en heroisk död om Shepard tog livet av sig för det bästa för galaxen. Det är varför man dör. Slutet är komplett omotiverat och meningslöst att ens uppoffring inte har någon riktig mening. Och värst av allt är att man upp tills slutet har stått emot alla odds, alltid sagt "There are other ways!" om man är paragon, så kommer The God Child (Catalyst) och ger en ett antal sanningar, sanningar som är komplett dumma i huvudet för alla är omedelbart motbevisade i samma spel och man klagar inte emot, utan bara går med på det.

Har du inte spelat klart Mass Effect 3 så är det bäst att faktiskt ta och göra det. Eller läsa/se en video av slutet så förstår man kanske bättra varför det är ett sådant ramaskri runt detta.

Skrivet av wichax:

Hade inte spelat någon roll hur det än slutade, med all hype som byggts upp så var det självklart att alla skulle blivit besvikna.

Jag är mer besviken att de inte följde Mass Effect 1 fotspåren istället för att göra 2 och 3 till hjärndöda shooters. Älskar ME1, 2 och 3 är också väldigt bra men inte i närheten av hur 1 var.

Jag förväntade inte mig det bästa slutet någonsin i världshistorien, men det här har ingenting med hur slutet var jämfört med hypen. Det här har med att slutet var ett riktigt kasst och dåligt skrivet slut.

Skrivet av rmpyro:

Man måste öka sin readiness rating i multiplayer för att få det bästa slutet. 5000 military strength och 100% readiness.

Har dock inte kommit till det slutet än.

Och inte ens det slutet är något bättre. Det enda du får som ett "perfekt" slut är 5 sekunder extra cutscene. Thats it.

Skrivet av maxlar93:

Hur gör jag det?
Är ny på att lägga in post's på FZ

Med *[spoiler]* taggar (utan stjärnor).

Och för att kommentera det du postade först.
Det pratades i spelet om att vara olika slut, men alla var i slutändan samma saker, samma cutscene med minimala ändringar mellan varje. Det kändes som ingen riktigt skillnad mellan valen man gjorde.

Jag postar samma sak som jag gjorde i Mass Effect 3 recensions tråden. Och jag tyckte slutet var fatalt dåligt för en som har varit väldigt engagerad i Mass Effect storyn sen första spelet.

Allt man hade kämpat för, alla mina val och hårda beslut över seriens gång spelade helt plötsligt ingen roll. Flera hål stod och blängde en i ansiktet.

The Catalyst säger att organiska och syntetiska liv kan aldrig leva tillsammans i fred, skapare och skapade är dömda att alltid vara i krig med varandra, medans Shepard (om man arbetade riktigt hårt för det) ungefär 3-4 timmar tidigare lyckades skapa fred mellan Geth och Quarrian raserna. Som inte nog är bara i fred, utan lever nu i symbios.

. Ingen av sluten kändes meningsfulla eller motiverade.

Och mängder av frågor och karaktärer stod obesvarade.

Vad hände med flottan? Vart tusan gjorde Joker med att fly istället för att desperat söka efter Shepard? Vad hände med Harbinger? All denna build-up för hur han var den stora onda och det kulminerar med en kort scen av att han skjuter lite laser överallt. Vad var denna mörka materia som höll på att äta upp insidan av Haestroms sol? Är nu alla döda för att Mass Relayerna exploderade (som visat i The Arrival DLCn till ME2, resulterar i att hela solsystem exploderar)?

Jag är en av skaran som inte är nöjd med slutet, det fanns uppenbart andra alternativ. Inte bara det, mängder av story arcs och plot points ignorerades totalt i slutet.

När slutet presenterades för mig

(som känns nu som en uppenbar rip-off från serien bilden kommer ifrån)

, så var detta vad jag tänkte mig att min Shepard hade chansen att bli;
http://images5.fanpop.com/image/photos/28100000/Simon-tengen-toppa-gurren-lagann-28143568-1024-576.jpg
men det tyckte uppenbarligen inte Mass Effect 3s writers som bara slängde ut allt ur fönstret och hittade på ett hastigt slut utan någon riktig avslutning eller vettig förklaring. Ärligt talat, allt detta om ett episkt slut och vi får en urfånig

Deus Ex Machina som lämnar alla ledsna

.

Och detta är inte bara ett rantande från ett ensamt fan av serien. Kolla runt lite löst på internet och se den allmänna reaktionen på hur Bioware valde att avsluta detta. Några väldigt fåniga anledningar (homo-sex scenerna som var ändå extremt fattiga, tillochmed i Bioware standard), men generellt sett i frustration om slutet. Lite lust att skicka in detta som ett tips till eran nyhetslåda.

Jag har en fråga till Bennet.

Du spelade uppenbarligen ända till slutet. Tyckte du om det slutet? För mig så upplevde jag att det mesta positiva med recensionen stämde men hela mitt engagemang för serien dödades fatalt i de sista 15 minuterna av spelet.

Allt man hade kämpat för, alla mina val och hårda beslut över seriens gång spelade helt plötsligt ingen roll. Flera hål stod och blängde en i ansiktet.

The Catalyst säger att organiska och syntetiska liv kan aldrig leva tillsammans i fred, skapare och skapade är dömda att alltid vara i krig med varandra, medans Shepard (om man arbetade riktigt hårt för det) ungefär 3-4 timmar tidigare lyckades skapa fred mellan Geth och Quarrian raserna. Som inte nog är bara i fred, utan lever nu i symbios.

. Ingen av sluten kändes meningsfulla eller motiverade.

Och mängder av frågor och karaktärer stod obesvarade.

Vad hände med flottan? Vart tusan gjorde Joker med att fly istället för att desperat söka efter Shepard? Vad hände med Harbinger? All denna build-up för hur han var den stora onda och det kulminerar med en kort scen av att han skjuter lite laser överallt. Vad var denna mörka materia som höll på att äta upp insidan av Haestroms sol? Är nu alla döda för att Mass Relayerna exploderade (som visat i The Arrival DLCn till ME2, resulterar i att hela solsystem exploderar)?

Jag är en av skaran som inte är nöjd med slutet, det fanns uppenbart andra alternativ. Inte bara det, mängder av story arcs och plot points ignorerades totalt i slutet.

När slutet presenterades för mig

(som känns nu som en uppenbar rip-off från serien bilden kommer ifrån)

, så var detta vad jag tänkte mig att min Shepard var då.
http://images5.fanpop.com/image/photos/28100000/Simon-tengen-toppa-gurren-lagann-28143568-1024-576.jpg
, men det tyckte uppenbarligen inte Mass Effect 3s writers som bara slängde ut allt ur fönstret och hittade på ett hastigt slut utan någon riktig avslutning eller vettig förklaring. Ärligt talat, allt detta om ett episkt slut och vi får en urfånig

Deus Ex Machina som lämnar alla ledsna

.

Och detta är inte bara ett rantande från ett ensamt fan av serien. Kolla runt lite löst på internet och se den allmänna reaktionen på hur Bioware valde att avsluta detta. Några väldigt fåniga anledningar (homo-sex scenerna som var ändå extremt fattiga, tillochmed i Bioware standard), men generellt sett i frustration om slutet. Lite lust att skicka in detta som ett tips till eran nyhetslåda.

Jag klarade spelet igår och måste säga att jag är bara deprimerad. Resan var underbar, alla raser, karaktärer, världar etc. man besökte är fantastiska att se och uppleva, sen så kom slutet som sa att allt jag hade jobbat för var förgäves.

Copy-pastar något som jag postade i ett annat forum.

SPOILERS VARNING! SPOILERS VARNING!

Skrivet av Keasar:

Well, I am done and...that was just ****ing depressing.

Every ending would lead to some galaxy shattering destruction of the modern civilization, despite my best efforts (score around 3300, have seen the other endings though). None of them satisfied me and as other posts have probably mentioned by now as a solution, I rather would have tapped the Catalyst brat in his holographic chest and tell him to buzz off, take his reapers and GTFO Of My Galaxy! I am John F.U Shepard and I dont take"world ends by my design"-crap from anyone, I rather punch Harbinger in the face and say his mother was a toaster than select any of these choices. And after each of these endings, getting some kind of epilogue giving me answers to what happened to everyone would have helped alot.

What happened to the fleets? Are all the races now offically ****ed because of the loss of the relays (meaning no travels between the systems)? How the hell did Joker manage to pick up my squadmates I brought on earth and was presumably also stricken down by the reapers? What happened with all this Harbinger build-up? Was that shooty shooty on me as I charged the citadel beam just it with him? So many new questions after ending the game popped up I felt like barely anything had in the end been answered.

All in all, I felt the journey was great, it was just the destination that made me sorely disappointed.

Also, I noted, I am really good for some reason into telling people to commit suicide. That is just scary.

/SPOILERS VARNING! SPOILERS VARNING

5 år, 3 spel, ett antal böcker och det här är skiten de beslutade att köra med.

Warszawapakten för min del! Den röda björnen vaknar ännu en gång!

Snart 700.000 dollar och siffran slutar inte stiga, bästa 30 dollar spenderat någonsin för att få vara delaktig i detta.

Nästan så att man funderar på att skruva upp till 250 dollar för postern med allas signaturer.