Inlägg av Witchfinder

Inlägg som Witchfinder har skrivit i forumet

Japaner kan vara så härligt oförblommerade i intervjuer. Som Miyazaki t.ex. Där ärlighet är en dygd även om det inte alltid är rosenrött.

Pris, bakåtkompatibilitet, bevarande av fysiska media, enkelt/oirriterande gränssnitt,

Har för mig att det sagts innan att det skulle bli den enda, så jag är inte besviken. Tror jag gillar tanken på en jättestor mer än tre mindre.

Skrivet av hannes.theorell:

Mer än vanligt?

Menar inte animationer utan interagera med sin omgivning. I open world-spel som inte är i deras motor så kan man som inte göra lika mycket.

Om de ska använda sig av en annan spelmotor, är inte då risken att man knappt kan göra nåt i spelet? Att interaktion och göromål blir stela och kulissartade?

Älskar kebab men har aldrig gillat ordet döner. Får mig att tänka på halal, en smak av blöt ladugårdsdörrshund.

Härligt! Har dock råkat hamna på servrar med färre människor än vanligt. Vilket är bra för vissa daily/weekly challenges men inte så bra för Eviction Notice och vissa andra event.

Jag blev tvungen att klicka på "avstå röst" i båda fallen. Jag sökte desperat efter någon känsla, vad som helst. Som då man var barn och kunde heja på ett sportlag enbart baserat på färgen på dräkterna. Men ingenting väcktes inför dessa för mig intetsägande karaktärer

Är rädd för stora ambitiösa moddar, för de kan mycket väl ha bra gameplay och content, men så är röstskådespeleriet oftast så oförklarligt långt efter allt annat i nivå. Antingen "moddaren själv"-nivå eller "moddarens kompis"-nivå.

Det är ju många spel som har grinding/farming som stor beståndsdel, och som lite skulle tappa sitt existensberättigande om ett sånt system kom till.

Skrivet av Hanzo:

Håller med. Jag var till och med i den skara som nominera honom.

Sen är det är fullt förståerligt att inte alla på forumet älskar Baldurs Gate likväl D&D eller Klassisk RPG.

Ändå ganska stora koncept du tar upp, jag tycker det är konstigt om folk inte gillar det

Välförtjänt; som sandlådespel sett så är Fallout 4 bäst i klassen än i dag. (Inte bäst vad gäller rollspelselement, men vad gäller lattjande).

Ska bli riktigt intressant. Ettan hade urmycket som talade för det, men i slutändan fanns det ett par faktorer som tog andan ur spelet efter ett tag för mig. Undrar hur det är med stridsfärdigheterna i 2:an? Det enda logiska är väl om Henry är bra på att slåss redan från början. Men en av de saker jag tyckte bäst om med 1:an var hur inkompetent man var i början ...

Jag har aldrig tagit mig för att spela 1:an och 2:an tyvärr. Jag ger 3, NV, 4 och 76 samtliga 5 i betyg, älskar allihop. Svårt att rangordna. Men jag tror:

1. FNV
2. F4
3. F76
4. F3

Skrivet av Fulci:

Problemet är att inga nya RTWP CRPG har sålt bra, inte lika många som gillar det systemet längre.

Har personligen svårt att ta in att de flesta skulle föredra att man låser sig själv till utdragenhet, med turbaserat. Scenario: Andra genomspelningen, man vill vara lite kvickare och mer målmedveten i det man gör. Nu råkar det vara ofrånkomligt att man tar vägen förbi ett gäng level 1-goblins. En av dem råkar vända ett öga mot ditt gäng och grattis, 10 minuter tradig strid! Även fast "slå med vapnet" med magikerna hade räckt för en one shot kill så får man gott invänta denna makabra dans gilla gång.

Ta in så många som möjligt som var involverade i 2:an, och skapa ett BG4 med real time with pause <3

Kan fortfarande inte släppa att Jon Irenicus åkte ut i första omgången. Varje gång jag ser en av skurkomröstningsartiklarna påminns jag om det.

Trodde först att Maximus hade utvecklat någon sorts hatkärlek till sin latrin, och att han därför ville ta den med sig till sina nya uppdrag och stoppade den i en gigantisk ryggsäck.

Har sett fyra avsnitt och jag tyckte det var riktigt roligt och härligt att kolla på som Fallout-fan. Om jag inte visste nånting om Fallout så hade serien kanske varit lite hackig.
Man förstår ofta inte varför folk gör som de gör (inte ens som Fallout-fan). Men jag tycker Brotherhood-killen har en uppfriskande tveksam karaktär, full av en sorts egoistisk feghet man sällan ser en huvudperson ha.

Själv tar hag gärna emot tips på b-trailers från 70-80-talet, det är bland det roligaste jag vet
Typ sånt här: https://youtu.be/uuDgz1MfjSE?si=PGl4jxMapADrgS-9