Inlägg av LeeWander

Inlägg som LeeWander har skrivit i forumet

Säg att jag vill pumpa 20 marines ifrån 4 baracks. Ska jag då hotkeya barackerna och sätta ut en marine i taget istället för att köa upp 5 st direkt? Jag kan förstå early game så man bygger så fort som möjligt. Men annars förstår jag inte varför

Jag funderar över en sak här som ni skriver. Jag får SC2 i brevlådan imorgon och har spelat runt 20 matcher i betan som Terran mainly. Jag kan macroa helt okej, sköter det mesta med hotkeys. Men varför ska man inte Köa trupper man bugger? Säg att jag har 2 baracks, jag spammar marines på den ena och marauders på den andra tex. Jag kanske klickar 4 gånger på båda så hamnar 4 st i kö. Why not?

Nick: Hälsa
Klass: Rune priest RR 5x
Guild: Bane of chaos
server: Karak-norn

Nick: Tjockdvärg
Klass: Ironbreaker rr 40
guild: BoC

Nick: Zeddo
klass: warrior priest rr 45 (inaktiv)

Skrivet av robba94:

Tycker det är illa att inga affärer i sverige säljer pre paid game cards. Eftersom morsan min inte är på humör jämt så kan det va svårt att få använda hennes kredit kort.

Jag köper keys på en sida som heter eakeys.com
Funkar fint för mig, kostar typ 230 kr för 60 dagars kort. Där kan man betala med paypal vilket gör det säkert. Det kan dock ta upp till 2 dagar innan du får det men det kan jag leva med.

Den var bra, men inte helt sick. De 2 bästa trailers(en) enligt mig är WotLK och Warhammer online. Jävligt fläskiga

Är det en fristående expansion? eller måste man ha originalet?

Skrivet av Jestrix:

"Det rapportertas en del problem med balansering mellan klasser men det får man nästan godta så här i början."

Början? Det var ett tag sedan release...

Personligen har jag inte spelat på lääänge (men lyckades få 2st 80 back in the days)

Har funderat länge på att komma tillbaka nu när alla säger att det blivit bättre.. men jag som alltid var mycket för open pvp (DAOC) har svårt att komma på vad jag ska hitta på att göra i dagens MMO.

Tror fortfarande att DAOC har det bästa MMOPVP't som finns.

Ursäkta, men du läste aldrig recensionen? balansproblemen har kommit i och med Alternative advancement. Alltså det nya trädet med egenskaper som är unikt för varje klass. Det kom i expansionen. Alltså för en vecka sedan, är det så konstigt att det då fortfarande är obalanserat? Sedan har jag inte sett några effekter än ändå. Tror inte det finns någon som har fått så pass mycket poäng än att de har kunnat nå sina specifika klass perks.

Skrivet av Ichabod:
Skrivet av roftg:
Skrivet av Ichabod:

Köpte precis ett 60dgrs game card, så tänkte börja spela lite igen. Har några chars på Aquilonia, men tänkte göra en ny så att man kommer igång med spelet igen, någon som har tips om ett bra guild för en casual spelare?

om du flyttar dina chars till crom(pve server) så är the house of uncommons en väldigt bra guild, raidantet sker med mycket skratt och vi försöker att inte ta saker så allvarligt utan vi gör allt vi kan för att ha roligt, guilden är en bra mix av folk från norden,england,holland mm.
du borde ha möjlighet att kunna flytta dom gratis iom servermergen dom gjorde nyligen, kontakta staffan eller hunwolf ingame om intrresse finns,
18+

http://thehouseofuncommons.guildlaunch.com/index.php?gid=1138...

Har ingen free character transfer, men kanske gör en ny char på Crom. Hur är det med PvP mini games / siege på en PvE server?

Jag spelar på fury pvp server, och där är det såklart mer pvp action. Men av de jag snackat med är mini games hela tiden på crom också. Men på fury spelar det i princip inte vilken timme på dygnet man är online. Finns alltid mini games på 80.

Skrivet av Snyggare Bob:

Ser mycket fram emot detta ska göra ny karaktär på servern Crom i samband med release. Spelade tidigare på Aquilonia, men stod inte ut med den ganking som förekommer även vid maxlevel.

ganking vid max lvl? pvp i kesh är ju roligt, ta med några vänner. Om du inte gillar "orättvis" pvp gå epic mode så är det bara duels, eller kör mini games osv.

Skrivet av Preed:

jag gillar i princip allt i spelet, mer synd då att jag stör mig så otroligt mycket på kassa feat descriptions. Man försöker feata som man vill ha gubben men det är fan omöjligt att luska ut vad dom gör egentligen.

Några exempel? jag har inga problem iaf.

Skrivet av wbartek:

Det pågår fortfarande lika mycket gankande som alltid. Står lvl 50+ spelare och bara väntar på dig när du är lvl 10. 20 tal ggr senare tappar man lusten att spela.

Jag har levlat 3 chars till 80, har undvikit att bli gankad så gott det går. Har dött 100 gånger och är lvl 55 med en ny char nu. Och han har jag till och med kört mini games med osv. Och jag har aldrig blivit gankad av spelare 20 levels högre? de tjänar inget på att döda dig och det händer inte mig iaf, sen tror jag inte att lvl 50 spelare dödar lvl 10 spelare eftersom att de inte kan vara i samma område...

Skrivet av Punchbag Polly:
Skrivet av dofilusåkaffe:
Skrivet av fejl_Folklore:

AoC är riktigt bra spel nu faktist, synd att folk vägrar ge de en andra chans.

Är bara WoW fanatiker som vägrar spela det såvitt jag vet. Andra som gillar gamla rpg spel gillar AoC.

Sluta snacka skit. Så trött på dina inlägg.
Spelet har fortfarande problem med stora slag etc. Efter att ha marknadsfört sig som ett spel där man kan föra stora slag mot andra guilds och det inte funkar fortfarande.. ja du...

Håller med dig delvis, även fast sieges inte är vad jag tycker är mest attraktivt i spelet är det något som i dagsläget inte fungerar så bra. Fast det funkar, galet lag och crash är inte ovanliga företeelser. Men jag har spelat ett par sieges som faktiskt funkade bra med runt 300 ms utan crash.

Skrivet av Newguy:

hmm man kanske ska ge de en andra chans?

Tycker jag, jag gillar endgame också. Men det finns inget goare MMO att levla i. Nice områden...

Skrivet av hansis:

Jag tycker inte det har blivit bättre. Har spelat spelet nu i några dagar och fortfarande har de inte fixat crossfire och dx10 support. Sen ska man inte ens börja tala om minnes läckor. Det är något som rejält äter minne när man spelar. Efter bara 1 timme så kan man se i resursövervakaren attt AOC använder 3.8gig minne. Vad händer sen? Efter att allt minne har försvunnit för man ett riktigt fint BSOD. Nej tack, jag har avbeställt exp.

Jag har spelat från och till sedan release, jag har dubbelt så mycket crasher nu som för 3 månader sedan. Det tros bero på sound loop buggen som kom i senaste patchen. Men det kommer att ordna sig, innan det crashade jag i princip aldrig. Och jag har aldrig crashat i combat utan bara när man laddar en ny zoon. Så det går att leva med

Grym trailer btw, go stämning.

Nu är den live igen

Gött blir det, kommer säkert bli nice. Jag hade dock hoppats på senare release och att de hade polerat det mer innan. Jag har ju iofs inte testat det så vet ej hur färdigt det är so far.

Fixat pvpn? känslan i combos är ju härlig som fan. Man springer tills man kommer till sista combo steget. Då påbörjar man combon och comboskippar om man har bra timing och vill ha lite mer flyt i det hela. Finns inget problem emot casters, caster vs melee är faktiskt balanserat nu med en liten fördel till melee i teamfighter som jag upplever det som.

härligt, ska bli kul. Försöker få upp min assassin till 80 nu innan börjat tröttna lite på guardian och bear shaman.

Jag lirar upp min ranger nu tänkte bli min 3:e 80. Conall's valley <3

v1ctory ser det konstigt ut fortfarande eller vad menar du? jag fick problem med ett svart flimmer över min karaktär. Stänger jag av ambient occlusion slutar det. Men det vill man ju gärna inte stänga av eftersom det ger en fin ljuseffekt. Jag löste det dock genom att ladda ner nya drivrutiner till 8800gtx. Nu funkar det prima.

Någon annan som spelar på fury och är aktiv eller?

April skämt? vore sjukt nice annars.