Inlägg av kattovisch

Inlägg som kattovisch har skrivit i forumet

7 miljarder. Lagom.

You look like you need a monkey!

Jag hade en av varje, men spelade min manliga paragon först i Mass Effect 3 och sen efter det slutet så hade jag inget vidare intresse att spela igenom min kvinnliga renegade.

Alltså. Ubisoft har ofta fått utstå kritik, spott och grus kastat i ansiktet. Jag börjar tamejfan gilla dom. Det är ju inte så att dom gett ut dåliga halvfärdiga spel som vissa andra stora företag gjort.

Jag har ju fortfarande inte vågat ta mig förbi dom teleporterande aliens som finns. Sluta skratta! Inte kul.

Men hallå det var precis julafton, måste ni döda glädjen direkt!

Som den gris jag är så går min avgång ifrån Landvetter fredag morgon kl 07.30 till Hamburg. Och eftersom jag är den gris jag är så köpte jag premiumbiljetten. Mat, snacks, dricka och öl i två dagar med frontseat och dota 2. Jag är inget svin och riktigt så mycket pengar har jag inte för att köpa VIP, men en gris är jag. Väl mött där!

Kan ge mig fan på att trots något av lagen kommer vara fyllda av européer så kommer jänkarna kalla sig världsmästare om någon av dom lagen vinner.

Sedär ja, där var en Nyhetstråd. Skyller på för lite sömn och för mycket öl.

Svensklaget Fnatic kammade hem 100.000 dollar i HOTS HGC Midseason Brawl på Dreamhack.

http://wiki.teamliquid.net/heroes/2017_Heroes_of_the_Storm_Gl...

Fnatic lyckades äntligen ta högsta plats på prispallen efter en andra plats på Blizzcon 2016 och Western Clash tidigare i Mars månad. Deras största hinder och kryptonit Team Dignitas fick se sig besegrade inte bara en gång, första gången i winners bracket final, utan två gånger av Svenskarna i Fnatic.
Gruppspelet kantades av en del skrällar där Estar gaming (Kina) körde över Dignitas med 2-0. Ett Estar som fick möta Fnatic i första matchen på upper bracket och åka dit med 3-0 efter intensiva strider. Dignitas hade den svårare vägen med två tungviktare ifrån Korea, MVP black och L5 (tidigare Ballstix).
Detta var första gången som ett europeiskt lag stod som världsmästare i ett HOTS event.

Skrivet av Raid25:

Bara om blå linje går till Danderyd.

"För snart 20 år sedan". Nagel i ögat, tack för den, så mycket för att känna sig ung.
Är för övrigt skådespelet till en av de bästa screenshotsen i världshistorien då en Redeemer spanat in en viss herr CD-Hasse, på dåtidens PCGamer red, springandes med flaggan över krönet. The memories.

Spana in de nya banorna till COD: Modern Warfare Remastered

Tänk om dom sålt CoD 4 Remastered med gratis DLC för 30€, då hade dom förmodligen fått in mer pengar än någonsin.
Känner inte av att någon av mina gamla CoD4 vänner köpt nya versionen. Sorgligt...

Nu behöver vi få lite mer warriors och support, sen kan alla Kel'Thuzad circlejerkers få sin warcraft assassin.

Jag kommer om det finns möjlighet att ta en selfie med Jocke Bennet.

Dom kommer ta betalt för ammunitionen istället. Ni hörde det här först.

Skillnaden är väl att i Diablo 2 så spenderade jag 3 månader för att få en bra Herald of Zakaruum. I Diablo 3 så har man fan BIS på allt under högst 2 veckor.
Spelar seasons every now and then, annars vettefan arne.

Tack men nej tack. Min såkallade WoT karriär är nerlagd på permanent basis. Allting har under de nästan 5,5 åren jag spelat blivit lättare och lättare för dom 95% av spelarbefolkningen som har svårt att ta på sig en tröja på morgonen utan att strypa sig själv. Tack och adjöken, men vackert med svenska vagnar iaf.

Näe, nu har jag tröttnat..

Koppla in din mobil med usb och prata till spelet genom mobilen för att uppleva den totala busschaufförsimulatorn. Missa hållplatser, sväng fel och stäng dörrarna för snabbt!