Inlägg av Sillgam

Inlägg som Sillgam har skrivit i forumet

Skrivet av Ender:

Om det inte är din åsikt, varför säger du då att spelet är det? Väldigt konstigt. Himlen är grön, fast det är inte min åsikt.

Varför är du så fientlig? Du ställde en fråga och jag besvarade den. Enligt dig kan man alltså inte vara allmänbildad eftersom det kräver att man vet svaret på frågor även om svaret går emot ens egna uppfattningar.

Skrivet av Ender:

Is is now. Du kanske vill förklara hur? Gärna med egna ord, istället för att återge någon annans.
Upprepningar blir ju så fattiga.

Det är inte min åsikt. Jag bara svarade på din fråga.

Skrivet av Ender:

Men det kanske finns en logisk förklaring till folks negg som jag inte känner till?

För att spelet är så kallat woke.

Skrivet av FelixenS:

Se ovan. Så varför kallar jag det ett problem? Tekniska framsteg har gjorts som möjliggör framsteg i speldesign, istället har vi rört oss bakåt. Den outnyttjade potentialen är enorm.

Det håller jag inte med om. Konstigt det där med subjektiva åsikter.

Skrivet av FelixenS:

Vad är detta nonsens? Jag spelar spel som är värda att spela, och lider som sagt ingen brist på dem.

Skrivet av FelixenS:

Den andra meningen är åtminstone sann. Att ignorera andra människors åsikter, vilka de är berättigade både att hålla och uttrycka, är betydligt lättare än att hitta något på den moderna spelmarknaden värt att spela. Är man intresserad av spel är det senare problemet praktiskt taget omöjligt att undvika.

Förklara dig.

Skrivet av FelixenS:

Du har uppenbarligen talang för att oavsiktligt uttrycka sanningen, återigen är hälften korrekt. Att hitta intressanta spel är lätt, så länge man med enstaka undantag utesluter allt släppt av större utgivare de senaste ca. 7 åren, och blir ännu lättare 10+ år tillbaka eller om man har tid att leta bland indies.

Oj tråkigt. Du bör hitta en ny hobby faktiskt om det är så du känner.

Skrivet av FelixenS:

Den andra meningen är åtminstone sann. Att ignorera andra människors åsikter, vilka de är berättigade både att hålla och uttrycka, är betydligt lättare än att hitta något på den moderna spelmarknaden värt att spela. Är man intresserad av spel är det senare problemet praktiskt taget omöjligt att undvika.

Att hitta bra spel att spela är väldigt lätt. Låter snarare som ett personligt problem om du har svårt för det. Kanske tycker du bara inte om spel längre?

Tycker gnälliga gamerz är ett större problem än att det släpps ett dåligt spel då och då. Det ena är lättare att undvika än det andra.

Skrivet av PeTTs0n:

Tja... nVidias marknadsföring ger jag inte så mycket för. Här är ett annat spel de hypade med RTX (ja, det är från deras officiella YouTube-kanal):

https://www.youtube.com/watch?v=MbxDocKUZRM

Haha så dålig video.

Skrivet av Mirage:

Att kalla personen man debatterar med "rasist" när du inte håller med honom verkar kutym, och det svänger åt båda hållen. Hur är mitt utspel "problematiskt"? Att jag ifrågasätter bristen på mångfald?

Det jag säger är att med tanke på politiseringen av spelmarknaden på senare år, så ser jag bara röda flaggor med en presentation som denna.

Det är problematiskt eftersom du och dina #gamergate vänner inte går in och gnäller om representation när det gäller spel med massa vita karaktärer. Eller har jag missat att du gjort det?

Är detta 30e gången de bekräftat detta?

Det är väl prishöjningen folk undrar om.

Skrivet av Godofcheese:

175 länder på Steam kan inte köpa och spela Ghost of Tsushima, för det krävs ett PSN konto för MP
Är fortfarande så för Helldivers också.

Kommer bli samma sak för Dad and Boy 2.

Men jag antar att det här inte är ett problem för oss som bor i ett "i-land"
Fuck resten right?

Finns det ingen jäkla anledning för kontot att existera än att bara boosta Sonys PSN siffror på aktiva konton, så kan dom dra åt skogen.

Här kan ni se infon för Ghost of Tsushima
https://steamdb.info/sub/962153/info/

Här kan ni se infon Helldivers.
https://steamdb.info/sub/137730/info/

(Bor du på Åland som är precis bredvid Sverige, nope, du får inte spela)

Men steam konto är bra för gaben är snäll. Och Microsoft. För Phil är en gamer.

Skrivet av DieZe:

Precis vad det är, ett icke-problem. Men av någon anledning ska det alltid gnällas oavsett om man blir påverkad eller inte, hur jobbigt är det att ha ett PSN-konto? Jag förstår mig verkligen inte på alla som sitter och lipar över sånt här dag ut och dag in.

Det är trendigt att vara upprörd över ingenting.

Skrivet av Kyathab:

Sen är detta ingen nyhet heller, även om dom nu bekräftat det vi alla redan med 99% kunnat gissa var "största" orsaken till att vi inte såg Day 1 release utav dom stora spel titlarna till PC.

Givetvis är det så. Kanske lärde de sig det från Rockstar? Oavsett anledning så är jag glad att deras spel kommer till PC. Aldrig gillat att spela på konsol.

Skrivet av Pjotor:

Det här hade man ju hoppats på från första början, bättre sent än aldrig, antar jag…

Jag var beredd på att läsa rejält mothugg på den här kommentaren, men tydligen har Molotov blivit avstängd? Lär bli märkligt tyst i VR-trådarna framöver.

Molotov avstängd? Tråkigt. Behövs fler personer som uppskattar vr här på Fz som uppskattar vr lika mycket som honom. Jag har iaf fått ett par bra speltips från honom.

Bra. Militärporren i COD är ganska anmärkningsvärd.

Skrivet av itsnotme:

Föreställ dig att istället för att skriva en lång lista av dialogalternativ, så skriver du olika banker av kunskap. Det kan vara olika banker för geografisk zon, andra för åldersgrupper, för olika yrken, hobbys, samhällsklasser, listan blir oändlig. Sedan kan AI generera dialoger genom att kombinera dessa banker.
Tex: En NPC som är smed som växte upp i zon-A och flyttade till zon-B när han var 9 år gammal, gifte sig när han var 16 och fick första dottern när han var 17 år, hans hobby är fiske, han är blyg men pratglad och har inget koncept för hemligheter. Nu kan AI generera dialog från bankerna som denna smed tillhör för att skapa en unik konversation med dig. Varje dualsense kontroller har en mikrofon, så det är bara att prata på och ställa frågor. Det innebär även att NPC kan analysera din karaktärs ålder, kläder, vapen, hälsa o.s.v. och skapa dialog därefter. En väldigt konsekvent värld.

Men inget av det som sägs eller görs i det scenariot har någon mening eftersom du vet att det bara är skapat av en dator. Därför blir det för mig helt ointressant.

Men det är självklart så att vissa tycker om att prata med sin dator/AI och inte bryr sig om det är mänsklig interaktion eller ej. Det finns ju folk som redan gör det. Kanske en generationsfråga?

Jag vill spela ett spel gjort med AI lika lite som jag vill läsa en bok skapad av AI. Oavsett hur bra det skulle bli finns det ingen avsändare som faktiskt vill säga något och därför finns det heller ingen mening bakom det som sägs/görs.

Skrivet av WargH:

Vad är skillnaden på att köra exklusiva spel på Battle.net vs Steam och att köra spel på Epic vs Steam?

Battle net har inga tredjepartsspel på sin klient. Det är därför. Hade epic bara haft fortnite på sin klient hade ingen heller brytt sig.

Skrivet av NuZ:

Ja visst, jämför med Apple. Deras ”faktiska värde i fabriker och material” etc är inte i närheten av det extrema värdet på företaget, 2,95 biljoner dollar. Så värdet och ”pengar” är oftast på sådana företag baserat på tjänster och lösningar som molntjänster och Gamepass t.ex

Du säger att GP gynnar Microsoft. Presentera fakta som stödjer ditt påstående.