Inlägg av Phat

Inlägg som Phat har skrivit i forumet

12

Konspirera mera

Tycker HL mer och mer börjar likna Lost (jfr The Darma Initiative)...

Jag gillade Biochock, utan tvekan ett av årets bästa spel. Det enda jag inte riktigt förstod var varför det gödslades så friskt med "vita chambers". Fanns ju egentligen ingen idé att jaga hälsopaket, blev man dödad tog det max en halvminut efter återupplivning att springa tillbaka och fortsätta slåss...

System Shock 2 har jag faktiskt i original (minus kartong), vi kanske kan byta under ett par veckor

Även i Sverige gäller ju enligt lag garantin i tre år för så kallat "ursprungliga fel". Problemet är bara att det är upp till konsumenten att bevisa att felet verkligen hängt med sedan prylen var ny. I Microsofts fall skickar de UPS för att hämta upp konsolen, som sedan flygs ner till en bunker i Tyskland för reparation. Någon som tror att de överhuvud taget kommer att berätta vad felet var?

Men det var väl ändå lite täskigt att dra med Dio-demonen ner i Starforce-träsket? (Har vinylen, garanterat i avsaknad av kopieringsskydd...)

Tycker det är kul att se att utvecklarna kan sin bilhistoria. Piggt att EA lyckats få in både 2008 års Camaro och Challenger i spelet, det är ju bilar som fortfarande bara är på ritbordet. Själv måste jag sannolikt skaffa spelet bara för att få känna hur det är att krascha en Hemi 'Cuda 70 (gjordes i ett fåtal exemplar och kostar uppemot en miljon USD numera...)

Gamle Phettot ska ta och pensionera sig, bygga vidare på sin muskelbilssamling och utveckla sin smak för dyr whisky. Och kanske jobba lite på sin Gamerscore på Xb Live, så att John slutar mobba honom för det...

Schweet!

12