Inlägg av Shinsen

Inlägg som Shinsen har skrivit i forumet

Skrivet av jeppe109:

Jag har haft spelet sedan i måndags och har kört opatchat fram tills nu.

Såg att något ändrats och installerade om spelet för att bekräfta ändringen. Den första bilden är tagen av mig, den andra är från någon annan.

Oavsett har jag ingen anledning att ljuga och jag bryr mig inte tillräckligt för att filma opatchat och patchat.
I mina ögon är bildbevisen tillräckliga.

Jag gick alltså från opatchat till senaste patchen som finns tillgänglig idag.

Om plagget på den översta bilden är ditt borde det väl vara ganska enkelt att kolla om du har kvar den ocensurerad efter patchen?

Demot kändes iaf bra. Har förhandsbokat

Älskade demot, snygg grafik i 60fps, grymt soundtrack, skön fighting. Har redan förbokat deluxe-versionen.
Striderna kändes lite sega i början innan det klickade. Man måste bara lära sig lite moves, det går inte att bara knappra på.

Jag tycker inte det funkar med prenumerationstjänster för spel. Tänk när man har fördjupat sig i ett spel som The Witcher 3, sedan försvinner spelet plötsligt ifrån tjänsten och man kan inte fortsätta sitt äventyr? Med det scenariot i bakhuvudet kan jag inte sätta mig in i ett spel på samma sätt än om jag ägde spelet.

Skrivet av KoP:

Tragisk att han tror att han är unik när det finns ett flertal människor som även dom matchar karaktären ifrån GTA till utseendet. 🙄

Fast är det fler som ser ut som karaktären som även fotats i en ”mugshot”? I Florida dessutom.

Varför är priserna högre i Sverige?

Brukar det inte vara så att Sony har som tradition att lansera en slim- version som är konstruerad med billigare delar som även då blir billigare för konsumenterna?
Tycker priserna känns fel.

Omgivningen såg snygg ut. Men Snake såg konstig ut, och frisyren? Fick mig att tänka på Goemon.

Är väldigt seg och trött idag, men fick alla rätt. Är nog ett större Mario-fan än vad jag vill erkänna 😜

Days Gone

Det gick flera år innan jag spelade det. Hörde ju att det var en stor besvikelse, att det inte levde upp till förväntningarna. Därför höll jag mig borta. Men såg spelet på rea för 99kr och tänkte att det skadar ju inte att prova spelet då grafiken är ganska snygg.

Och nu har jag spelat det och ser det som ett av de bästa spelen till PS4. Storyn är ganska maskulin men bra tycker jag. Gillar friheten och rädslan att man ska få slut på bensin och bli överrumplad av zombies. Skulle inte väntat så länge om jag visste hur bra spelet var. Då hade jag köpt det till fullpris.

Fallout New Vegas. Spelade det för första gången för 2 år sen. Helt fantastiskt spel rakt igenom. Älskar världen och friheten.
Men hade nog uppskattat grafiken bättre om jag spelade det när det var nytt. Det ser inte dåligt ut, bara gammalt. Så ångrar mig att jag inte spelade det tidigare.

Älskar Resident Evil

Härligt att höra! Trodde dom skulle göra en ”Resident Evil 3 Remake” och skippa Mercenaries.

Känns som ett underbart spel som inte riktigt är klart. Köper spelet vid ett senare skede, när det är på rea

Jag tycker det är dåligt. Jag och min partner har spelat igenom det på PS4. Blev förväntansfull när jag hörde om dlc:et förra året. Och sen få höra att dom skippar PS4 som dom redan släppt spelet till.

Kan förstå om dom skippar PS4 helt till nästa spel vilket är helt naturligt, men inte så här. Dålig stil!

Älskar denna spelserie. Är så glad att vi äntligen fick Ishin.

Skrivet av Dudinkalv:

Ja alltså don't get me wrong, i vissa fall kan jag personligen också tycka att viss media idag kan vara lite för "woke", men jag ser verkligen inte hur RDR2 skulle kunna vara det.

Det som skulle tyckas vara ”woke” är att det finns för lite vuxet innehåll. Du kan inte gå till ett horhus och se bara bröst eller ha sex. Det enda som går är att bada. Du kan inte dejta heller vilket är tråkigt.
Sen att vissa NPC:er inte går att skjuta på eller skada för dom ska skyddas för dom tillhör urbefolkningen, vilket drar ner på friheten. Det är ju just friheten som är attraktiv i Rockstars spel. Och börjar dom begränsa saker blir det inte lika kul längre.

Nominerar:

Horizon Forbidden West

Spelet är bra mycket bättre än föregångaren.

Har svårt att stå emot. Har köpt någonting åtminstone en gång per dag under black week. Ja, Jag behöver hjälp xD

Jag läste att hon tackade nej till 15k sen hörde hon inte av Platinum Games på 11 månader. Sedan kontaktade dom henne och erbjöd en liten biroll för 4k så det var det hon initialt pratade om. Fast man tycker att hon kunde varit tydligare.
Och när hon pratar om 450 miljoner dollar menar hon nog YEN? Jag tror att hon blandat ihop det hela.