Inlägg av Jensa

Inlägg som Jensa har skrivit i forumet

1

Kondensatorer är väldigt lätt att byta ut själv annars. Bara sök på elfa eller liknande och byt ut de du har till något motsvarande.

Skrivet av kallamamran:

Varför inte bara göra det lätt för sig. I stället för att köpa ÄNNU en ny TV-apparat nu när "alla" skaffat 3D-TV. Kan man inte istället göra så med de shutterglasögon som redan finns och den 3D-TV som redan finns att två personer har glasögon på sig som alternerar så att den släcker resp. tänder varandras båda glas för varannan bild och renderar "split-screen" bilden i fullskärm i stället. På så sätt tittar ju båda på samma skärm, men ser inte varandras spel.

Förstod någon vad jag menade?

Tänkte precis samma sak. Har redan köpt en 3D tv och teoretiskt tycker jag att det inte borde vara något som gör att glasögonen inte kan fungera så redan nu. Eller i värsta fall att det bara behövs nya glasögon som klarar detta också. Är ju helt klart ett intressant koncept om det skulle gå så enkelt.

Själv gillar man ju daggerfall bäst av alla, måste få ork att pilla in det i datorn snart igen. Har faktiskt aldrig lyckats varva det trots att jag nog spelat säkert 1000h totalt. Får nog bli ett julprojekt

1