Inlägg av sgtbastard

Inlägg som sgtbastard har skrivit i forumet

Hur tänkte man när de la till helikoptrar men skippa stödet för joysticks....

Skrivet av trickeh2k:

Well, jag tror inte mycket kommer att komma av detta. De ville ju i princip bara kunna ha bättre flöde för att rapportera vad de ser utan att förlora jobb eller anseende, både för militärer men också komersiella piloter. Sen är det ju bara att flytta saker man inte vill ska bli känt till Smithsonian institute så har man ju duckat det problemet.

Mest märkliga är att folk fortfarande är så extremt inställda på att det inte finns andra civilizationer där ute eller att de skulle ha avancerad teknik som gör det möjligt att färdas extrema distanser på kort tid. Det är ungefär lika ologiskt som att det 2023 fortfarande inte finns högupplösta bilder eller videos på utomjordingar/tefat.

Vet inte om du har sett hela utfrågningen. Men de som ställde frågor var även intresserade vart pengarna tar vägen i försvarsbudgeten. De godtar inte att de bara försvinner i projekt de inte har koll på. Där kommer de nog gräva så djupt de bara kan och inte ge sig om de får ett nej till att få tillgång till information.
Ogle ställde frågorna ifall de farkoster som de har sett(Fravor och Graves hade ju sett UAP's själva) kunde utgöra hot emot nationen och om de tror att de är här för att skaffa sig underättelser om deras försvar. Så sa de ja på de frågorna. Är det något vi har lärt oss om amerikaner, så är det att de inte trivs när någon har större makt och information än de har. Denna Ogle skulle åberopa "Holman rule" ifall någon skulle sätta sig på tvären för att få svar på dessa frågor.

Bara dessa krav på svar kommer nog röra om i getinboet där borta.

Vi fick visserligen inga konkreta bevis, såg hela utfrågningen ifrån kongressen.

Men det är ett ganska stort kliv att tre sitter under ed i amerikanska kongressen och berättar vad de sett och hört. Och att även demokrater och republikaner kan samarbeta runt ett gemensamt mål. Både Gaetz och AOC satt med i utfrågningen.
Grusch har eller kommer att ge kongressledamöterna information bakom lyckta dörrar vart de ska gå vidare eller vilken/vilka personer/organisationer/företag som de bör kalla till nästa utfrågning.
Jag är själv ingen fanatisk "beliver", men det är ändå ett intressant ämne. Så vi får se vad som kan tänkas komma ut ur denna svarta låda när politikerna börjar dra i snörena.

ordlig.se WEEKEND nr 459, 6/6

⬜⬜⬜🟨⬜🟨
🟨🟨⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
🟨⬜🟨⬜🟨⬜
🟨⬜🟨⬜⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se WEEKEND nr 452, 5/6

🟨🟨⬜⬜⬜🟨
⬜🟨⬜🟨🟨⬜
🟩🟩🟨⬜⬜🟨
🟩🟩⬜🟨⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩🟩

Är det efter att man har katalogiserat allt som de sen kommer att öppna upp för allmänheten för att kunna se en del av samlingen?

Precis som alla andra vet jag också "exakt vad jag gjorde". Var arbetslös och bodde fortfarande hemma, slötittade på TV och av någon anledning slog jag om till CNN. Det har nog gått 10-15 minuter efter första attacken, sen vart man sittande resten av dagen.

Eller stämmer detta? Anders Hansen, hade ett avsnitt om just detta i hans serie "Din hjärna" på SVT.

https://www.svtplay.se/video/29761322/din-hjarna/din-hjarna-s...
Om detta börjar vid 21:55, blixtminnen.

Får inte heller upp något.

Testar ARK just nu, hur har de tänkt sig med alla moddar som finns?

Skrivet av anon_119148:

Om jag förstod artikeln rätt så gjorde han detta helt på eget initiativ utan inblandning av någon sorts ledning i företaget? Känns isf trist om Blizzard ska lastas för det, särskilt nu.

Vet inte hur det är där borta. Men här i Sverige skall arbetsgivaren enligt arbetsmiljöverket motverka all typ av ohälsa som kan uppkomma i arbete. Och högsta chef på arbetsplatsen kan bli åtal oavsett om denne visst om problemet eller inte.
Sen är det upp till domstol att avgöra om chefen hade gjort nog mycket för att motverka ohälsan. Jag målar här med grova penslar hur det ser ut. Men man kan förkovra sig mer på www.av.se

Jag är skyddsombud på en större fabrik och har gått en hel del kurser runt detta.

Men just denna tok ska ju ha fått sitt straff. Men som sagt, har ingen betydelse om ledningen är inblandad eller ej. Här i Sverige kan de åka dit ändå.

Valheim blev runt 15:- billigare, alltid något.

Skrivet av ZF:

Gör inte Riksarkivet samma sak redan?

Eller är detta mer tänkt att vara ett museum också?

Ja, de verkar ha som mål att ha en permanent utställning. Där de roterar med det de har samlat på sig.

Här är ett klipp ifrån SVT:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/storsatsning-succe...

Skrivet av vbgbasse:

Min kompis lirar star citizen på en 2600k med RTX3700. Visst det laggar en del, men han kan spela spelet så det borde gå för dej också 🤔

Jo, det borde gå och det har gått.
Har till och med installerat om spelet. Men eftersom jag inte får något felmeddelande utan bara möjlighet att fylla i en crash-report. Så har jag inte mycket att gå på.

EDIT: Testa Star-Marine och det funkar

Efter 2 senaste uppdateringarna(tror jag det är) så har jag inte kunnat komma in i spelet något mer. Har kanske någon koppling till min 8-9 år gamla dator CPU-2500k, GPU-980Ti

Jag har inga problem med "launchern", kommer in i huvudmenyn i spelet. Men efter att jag klickat på Persistant-universe så laddar spelet i en hög med minuter tills det kraschar.

Skrivet av Mox+:

Yep. Crafting och housing bidrog starkt till det. Den som kunde göra den bästa versionen av någon vara blev känd, som det ska vara! Spelet var liksom uppbyggt på att man utbytte tjänster spelare emellan.

Kommer ihåg att jag vänta bra länge på koppar med högt värde på konduktivitet och nå mer som jag inte kommer ihåg. Poppa upp nånstans för att kunna få höga värden på robotarna jag tillverkade.

Verkar vara olika om man måste ha de gamla skivorna kvar.
Restoration låter dig ladda hem hela spelet(lagligt?), medan för SWGEmu måste du ha köpt spelet sedan tidigare.

Jag följde http://www.swgemu.com ett tag. Men det tar sin tid att skriva ny server-kod. Men ingen aning vart de är idag.

Fanns lite mer på hans Instagram-konto:

https://www.instagram.com/august_hakansson/

EDIT: 2€ för deluxe-varianten
https://www.instagram.com/p/Bn_casmB7jk/?utm_source=ig_web_bu...

Går Stadia som konsol eller går det som molntjänst??

Använder Lastpass just nu. Men man kanske borde byta efter det senaste som uppdagats kring deras trackers🤔

Hade varit lite kul om de hade lagt till en editor. Som jag har för mig fanns i det gamla XvT😃

Skapa egna uppdrag och köra igenom som Sp eller Mp.