Inlägg av Ekotz

Inlägg som Ekotz har skrivit i forumet

1
Skrivet av Boomer:

Alltså, den där bilden ni har hittat. Hennes panna är ju enorm.

Haha, det kan nog ha att göra med att det är någon som har lekt i photoshop och klippt in hennes ansikte på en redan existerande tomb raider-bild ^_^ De har dessutom valt att spara den gamla bildens hår så då blir det lätt lite missar i proportioner Hon har ju inte fullt sådär hög panna vanligtvis så att säga

Min åsikt är för övrigt att hon är en jättesöt tjej som jag tror skulle kunna passa som den "yngre" Lara ifrån de nyare spelen där hon är lite mer försiktig och oskuldsfull, men har svårt att se att hon skulle kunna tuffa till sig för uppföljarna, men vem vet, även hon kanske har en dark side någonstans där inne som hon kan plocka fram när den tiden kommer, ska bli intressant att se i alla fall

Skrivet av dafuq:
Skrivet av MrStrange:

Vad är då poängen med att köpa en XB1 om man kan spela spelen på sin dator? Eller är det något jag missar i den här nyhetsartikeln?

Men är du trög? Nej du behöver inte köpa en xb1 för att spela på din dator.

Han syftar nog snarare på att han inte förstår varför Microsoft skulle lägga till en tjänst där folk kan spela deras spel på en Windows-dator utan att behöva köpa en X1, eftersom att det kan riskera att minska deras försäljning av konsoler.

Gissar att han även funderade på ifall det kanske låg till så att man måste streama spelet ifrån konsolen till datorn för att göra så att man trots detta måste köpa konsolen, trots att det inte framgick i nyheten. Det skulle ju nämligen göra så att folk trots allt måste köpa konsolen men kan välja var de vill spela spelet. Har även för mig att det i ett tidigt stadie av utvecklingen av "Xbox Play Anywhere" sades att man faktiskt skulle behöva konsolen för att spela på datorn.

Jag tycker även att det var väldigt onödigt att säga "är du trög?" till någon som frågar en fråga, vi är väl ändå mognare än så här på det här forumet? Skärpning.

1