Inlägg av bastard

Inlägg som bastard har skrivit i forumet

Högmod går före fall

Skyll inte på modiga spelutvecklare som vågade testa outforskad terräng. Ibland är folk bara dumma i huvudet, t ex denna generation av spelare som bara nöter Farmville och dregglar efter CoD-uppföljare

E1M1-musiken. Nuff said!

Battle of Britain kommer, exakt när är det väl ingen som vet. Ett bra ställe att följa utveckligen av spelet är på SimHQ:s forum, där det postas nya skärmdumpar och annan info med jämna mellanrum: http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/forums/91/1/Storm_of_Wa...

Jävla idioter!

Själv tycker jag hockey gör sig bäst på text-tv

Ett tankefrö

Tyckte filmen började bra, men mot slutet blev den matrixifierad. Den medicin som manusförfattarna går på är nog knappast receptfri.

Ber om ursäkt för kvällsjobbandet. Nästa gång jag skickar in en profilbild ska jag raka och klippa mig så du slipper allt photoshoppande...

Spana in de nya bilarna till Need for Speed: Hot Pursuit

The lol is strong in this one!

När PCG-Thomas börjar klaga vet du när du har för mycket skägg.

Hoppas de skippar singleplayer i nästa Call of Duty. Den har verkligen inte utvecklats mycket sen det första spelet släpptes.

Har sagt det förut och säger det igen - LucasArts måste vara det mest inkompetenta spelföretaget någonsin! De vilar på ett av marknadens mest välkända och populära varumärke, d.v.s. Star Wars, och ändå har de inte lyckats släppa något av större intresse under de senaste tio åren.

Det absolut värsta med Fallout 3 var storyn och berättandet. Dialoger och sidequests var tråkiga och saknade ofta valmöjligheter.

Ett annat problem med spelet var spelmotorn. Det verkar helt omöjligt att få till övertygande animationer och levande npc:s i denna usla motor.

Orkade inte spela mer än 15 minuter. Spelet har bra flyt men det fattas känsla och utrymme. Bad Company 2 är, trots sina många brister, bra mycket bättre än detta hafsverk.

Och DICE, varför gör ni samma missar i vapenhanteringen i varje spel? Jag vet inte hur många som delar min detalj- och vapenfetishism men för mig är det stor sak...

Det ser ut som september blir en jobbig månad...

Den sjunde september släpper Bioware två stycken DLC, ett till Dragon Age och ett till Mass Effect. Båda spelen är de enda som varit installerade på min dator sedan de släpptes på marknaden.

Spelade Battlefield Bad Company 2 rätt hårt i sommar men tröttnade. Visst, spelet har sin charm men visst fan var Battlefield 2 hundra gånger roligare. Och varför kan inte DICE lära sig hur ett vapen fungerar!? Jag är så trött på alla onödiga ommantlingar av pistoler och alla förbannade designfel på de flesta av vapnen...

#blogg

Storm of War: Battle of Britain närmar sig

Det verkar som Oleg Maddox aldrig blir klar med hans nya flygsimulator Storm of War: Battle of Britain. Han släpper däremot en massa skärmskott. Här är några av de senaste bilderna:

[ia=20358 En Avro Anson, ai-kontrollerad]

[ia=20361 En Hawker Hurricane över den engelska landsbygden]

[ia=20363 Vattnet är verkligen läckert!]

[ia=20360 Lagom mycket bloom-effekter]

[ia=20359 Tre stycken Hurricanes patrullerar över en engelsk stad]

#blogg

Håller med, årets E3 har hittils varit en stor besvikelse. Ser endast fram emot Mafia 2.

Rolig läsning. Däremot tycker jag många lägger alldeles för mycket fokus på vikten. Tränar man mycket ska man äta, oavsett om man springer eller styrketränar. Risken är att musklerna bryts ned. Har själv erfarenhet av det. Förra sommaren minskade jag ned på mina gymbesök och satsade en hel del på löpning/inlines och försökte äta så bra som möjligt. Jag minskade från stadiga 90 kg till 78 kg. Det mesta var muskelmassa. Mitt motto är att så mycket av min näring ska komma från vanlig mat. Det är mycket godare med kyckling, bacon och ägg än en massa pulver.

Inte för att jag har så höga förhoppningar på Vegas, men varför all denna fokus exlplosioner, blod och coola vapen? Visst, Fallout 1 och 2 var blodiga men spelen var så mycket mer än våld? Var är dialogerna, de levande karaktärerna och valfriheten? Fallout 3 lyckades med ett par saker: atmosfären och öppenheten.

Rätt så retro: Jackie Chan's Action Kung Fu

Intressant läsning, tack!

Tre bröllop i sommar - försöker livet säga mig något?

Känner igen mig väldigt mycket. Jag jobbar som kyrkovaktmästare på somrarna och har hand om ungefär 8-10 bröllop varje sommar. En del bröllop är väldigt avslappnade medan andra är väldigt uppstyrda där allting ska vara perfekt. Visst är det roligt att folk gifter sig men personligen dör en bit inom mig varje gång det är bröllop. "När är det min tur?", brukar jag tänka. Jag har inte haft ett seriöst förhållande på 6 år och det tar väldigt mycket på krafterna. Men jag försöker tänka positivt, men ibland står man där på avgrundens kant och tänker bittert: "vill ingen ha mig så är det väl bara att acceptera...".

Våren är den värsta perioden men jag brukar dämpa min ångest med datorn Men jag ger inte upp. Ibland ser man par där man funderar vad de kan se i varandra... så länge det finns liv finns det hopp