Inlägg av Justin Time

Inlägg som Justin Time har skrivit i forumet

Skrivet av Leffe76:

@Justin Time: Den kom med posten från Webhallen, vet inte om den skulle levereras imorgon egentligen. Har inte förbokat innan, så vet inte om man brukar få kvällen innan?

Jo det är nog rätt så vanligt, men vet inte om det är så bra att köra nåt innan det ska släppas.
Butiker får inte sälja innan det datum tillverkaren bestämt att produkten ska släppas, när det gäller postorder så kan man få prylarna innan produkten får börja användas.
Vet inte om man kan få nån tillsägelse eller nåt om man startar typ dagen innan det bestämda släppdatumet för vanlig kunder.

Skrivet av Leffe76:

@mr-mister: Bra skrivet! Sitter med samma grejer som du förutom ps4. Är i detta nu i full färd med att packa upp xbox one x och laddar ner dag 1 uppdateringen. Spännande.

X släpps ju den 7 november, hur kan du ha en nu den 6 november ?

Skrivet av Tomas Helenius:

Det känns som att Xboxlägret fastnat i gamla meriter. Forza, Gears, Halo, Crackdown, Dead Rising i all ära, det hade varit kul att se lite nya storspel. Quantum Break var ett försök, men dessvärre varken särskilt bra eller nyskapande.

Det är sen gammalt. Svårt jämföra pc och konsol rakt av, olika förutsättningar.

Cuphead är verkligen bra och förhoppningsvis görs det något nytt utav rare's spelsortiment.
Och att den är tyst beror ju på att den har vattenkylning vad jag vet.

Köpte digitala dyraste versionen, och vilket. misstag det var, första Destiny var mycket bättre, man kunde ändra funktionerna på vapnen och levla upp karaktären till max som solospelare genom att köra strikes och pvp.
i Destiny 2 måste man vara med i clan för att kunna nå maxlevel,
jag som är solospelare får harva runt med låg powerlevel eftersom clanmembers får bättre loot.
Varför ta bort valmöjligheten att kunna nå max genom att välja att köra med clan eller köra solo och bara joina strikes eller pvpmatcher ?
I första Destiny ökade lightlevel så smått för grejer som droppades, i Destiny 2 är looten under din powerlevel, bara exotiska grejer överstiger eller när man kan köra nåt uppdrag som belönar med powergear som ibland överstiger ditt nuvarande, vilket sker en gång i veckan. Så livet är hårt för solospelare.

När idag släpps dom då, ser inga nånstans och man är med i xbox insider så vi om nån borde kunna se några av spelen

Har inte kvar nåt av första xboxen när det gäller skivor, men digitala hade man några.
Ska spelen bara funka med skiva, eller blir det nedladdningsbart också ?

Ett Minecraft 2 blir det nog nångång och där lär det tjänas pengar.

E-sport kan väl ha egna os, vm , em , sm

Bara 1,5 % spelar xbox 360 spel på xbox one ?
Skitsnack, varje månad får xbox guld prenumanter 2 xbox one och 2 xbox 360 spel .
Det betyder att i stort sett alla xbox one guldprenumanter spelar xbox 360 spel på one rätt så ofta för vem låter bli att lira det man får ?

Skrivet av Dreijer:

Jo, förvisso. Men bakåtkompatibilitet genererar inte intäkter till Sony, det gör remasters.

Klart som tusan att bakåtkompatibilitet generar intäkter, vet inte om du är medveten om det men på xbox one där kan folk köpa xbox 360spel och dlc.
Bakåtkompatibilitet innebär inte bara att folk kan lira sina gammla spel, folk kan köpa gammla spel som dom vill ha, och vad jag förstått så säljer gammla spel bra.

Skrivet av oDIRTDIVERo:

@Justin Time: min kommentar som var riktad till en annan person på det här forumet handlade ju om som du kanske fattat om du brytt dig att läsa allt och inte ta det ur sitt sammanhang handlade hur den personen tyckte att detta var en bra utveckling för spelbranschen i allmänhet att det gick åt detta hållet och det var främst det jag kommenterade. Jag uppfattade det som att han såg fram emot att all form av speldistribution skulle gå till på sättet i framtiden och det var det jag var kritisk till och försökte framföra nackdelarna med. Som sagt. LÄS innan du gör bort dig. 79 kr i månaden blir en tusenlapp efter tolv år? Kanske skulle gått på mattelektionerna för övrigt...

mmm, hjärnsläpp där med månadsavgiften, aja, såhär dagen efter inser man vilka korkade inlägg man gjort.
shit happens.
Ha en bra solig dag.

Skrivet av oDIRTDIVERo:

@Justin Time: läs de jag skrev igen. Försök förstå min poäng. För de du pratar om adresserar ju inga av dom problem som jag tog upp i min post. Det är bara en gammal klassisk "folk blir aldrig nöjda" kommentar som kräver lika mycket eget tänkande som å torka sig i röven.

Självklart så har man inga spel kvar om man bara använder denna tjänst och slutar betala för den, men det är inte dyrt och det är frivilligt, gillar man det inte så struntar man i det, vill man ha tillgång till många spel så skaffar man det,
själv så har man det för man sparar en jäkla massa pengar på att köpa russinen i kakan och resten hyr man för en struntsumma.

Du nämner tusentals kr, för att uppnå 1 tusenlapp då får man använda tjänsten i 12 år för den kostar bara 79 kr i månaden.

Skrivet av oDIRTDIVERo:

@insilence: sen har du aspekten med att det är prenumeration. Så om man av en eller annan anledning kommer fram till att man inte längre har råd med den månadskostnaden, då mister man rätten att spela alla dom spelen. Då har man inga spel alls att spela. Trots att man kanske lagt tusentals kronor på det genom åren. Det finns en trygghet i att äga. Mer och mer sånna trender. Du ska betala en massa varje månad men du äger ingenting. Jag är skeptisk.

Man betalar 79 kr i månaden och har tillgång till 100 spel och det kommer in andra spel varje månad och dom spelen man gillar kan man köpa med 20% rabatt.
Och du klagar ?
Folk blir aldrig nöjda.

Skrivet av Dragonflame:

vilken tur att jag inte förbokade spelet. Jag som ville ha ett roligt bra sniper spel, hoppas nån annan kan göra ett bra sniper spel ... det känns som det kommer mindre och mindre bra spel nuförtiden.. så gott folk sluta förboka spel förutom CD projekts spel då

Sniper elite 4 är tokbra.

Sniper elitespelen är bättre.

Borderlands som Telltale gjorde var en höjdare.

4K 30 fps ? Har sett filmklipp från ett Forza spel där det med max antal bilar i en klunga så var det inga problem med 4k 60 fps och då utnytjades det typ 88 % av Scorpios kraft.
Så konsollen lär klara 4K 60 fps i många spel.

Skrivet av fzusr:

Hehe

Jag var faktiskt seriös då det stod "De passar även på att kasta in sina specialgjorda Xbox-kontroller från Design Lab i rea-smeten."

Handkontroller kan väl knappast vara digitala? Eller är det nån slags blandning mellan fysiska och digitala varor?

Man kan beställa handkontroller som man själv designat med diverse kulörer.

Digital Foundry ska ju redovisa detta kl 15.00 på torsdag skriver andra sidor, vilken tid är rätt, 13.00 eller 15.00 ?

Skrivet av Margy:

Ny hårdvara kan ju vara trevligt men den är svår att sälja utan spel som lockar och MS verkar ha stagnerat rejält när det gäller exklusiva spel. Jag vet inte hur långt det räcker med multiplattformsspel som ser aningen bättre ut på en 4K-TV.

Snart kommer iaf Sea of thiefs och Crackdown 3, sen har dom säkert andra spel dom jobbar på inför Scorpio.