Inlägg av Lurvdjuret

Inlägg som Lurvdjuret har skrivit i forumet

1
Skrivet av Esri:

Ja och fortfarande 91% av kritiker.
Samt att det visar att PC versionen är dålig, vilket inte bevisar något om spelet i det stora hela då det har bra betyg på andra plattformar.

Spelet är inte dåligt, det är bara det sämsta souls spelet. Bevisar väl precis vad jag säger att många fans inte gillar det, du kan gå in på valfri tråd på souls reddit så är det nån som gnäller på 2an. Du sa att fans bara hyllar souls spelen oavsett brister vilket inte stämmer.

Kolla för PC. https://www.metacritic.com/game/pc/dark-souls-ii

Skrivet av Esri:

Det är kul att spelet i det stora hela gör fansen glada, men även om spelet skulle vara mediokert så skulle de få max betyg av fansen oavsett.

Du har missat DS2 ser jag, ett spel som väldigt många fans avskyr. Jag älskar From Softwares men skulle inte hylla ett mediokert spel. Kolla på cyberpunk, hur många CDPR fans kritiserade inte det?

Skrivet av employed:

Dark souls 2?

Blev inte besviken på tvåan när det släpptes, men lirade igenom det igen för någon månad sen i ett DS marathon och funderade starkt på att skippa det efter en halvtimme. Det vände efter ett par timmar dock, även om det är det sämsta souls spelet de gjort så är det ett väldigt bra spel.

Hur missade jag det här =/

Skrivet av Shadee:

Är Valve Index något att ha?

Bästa hmd på marknaden imo. Det är sämre svärta än de med oled, men jag tycker resten av förbättringarna är värt det

1