Inlägg av Ofi

Inlägg som Ofi har skrivit i forumet

Kul med ett nytt upplägg, men det såg samtidigt lite som Terminator vs lallande statister ovetandes om att det skulle serveras blybuffé till lunch.

👽

ordlig.se nr 786, 3/6

🟩⬜⬜🟩⬜
⬜⬜🟨🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Efter ett skamlöst fiske på nummer två så ramlade alla gröna in 🎉

Oj! Med tanke på att det nästan bara blev chansningar från min sida så var resultatet oväntat bra.

Hann börja ifrågasätta FZ-redaktionens omdöme när jag först läste texten som ”Valheim frestar oss med en fästing...”.

Sammanställning av tipsen till Steams höstrea

Satte ihop en lista med alla spel från Steams höstrea som det tipsas om i tråden Steams höstrea är igång!. Ska göra så gott jag kan för att hålla den uppdaterad:
Höstrea: Fellow FZ:re tipsar om bästa klippen (Google Kalkylark)

Priserna, som är listade i euro på Steam, är automatiskt konverterade till kronor, men dessa priser kan skilja sig något från vad man får betala vid köp.

Listan sorteras efter tipsordning, men det finns lite andra förvalda sorteringsmöjligheter under filtervyn (ikonen till höger om skrivarsymbolen). Går t ex att filtrera på vilka spel som funkar med Steam Deck. Funktionen verkar dock bara finnas när man kollar på sida i desktop.

Reservation för att mina klumpiga fingrar kan ha klistrat in fel siffror någonstans, så lita inte blint på allt i listan.

Passar själv på att tipsa om det hyllade RPG:et Disco Elysium. Nedsatt med 75% till 9,99€.

Sammanställning av tips från fellow FZ:re

Satte ihop en lista med alla spel det tipsas om här. Ska göra så gott jag kan för att hålla den uppdaterad:
Tipsöversikt i Google Kalkylark

Priserna konverteras automatiskt från aktuell euro, men kan skilja sig något från vad man får betala vid utcheckning. Listan sorteras efter tipsordning, men det finns lite andra förvalda sorteringsmöjligheter under filtervyn (ikonen till höger om skrivarsymbolen). Går t ex att filtrera på vilka spel som funkar med Steam Deck. Funktionen verkar dock bara finnas på desktop. Reservation för att mina klumpiga fingrar kan ha klistrat in fel siffror någonstans så lite inte blint på allt i listan.

ordlig.se nr 656, 6/6

⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟩🟩⬜🟨
⬜🟩🟩🟩🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Puh! Märker att jag var långt ifrån ensam att svettas över denna 😅

ordlig.se WEEKEND nr 654, 3/6

⬜🟨🟨⬜🟨🟨
⬜⬜🟨⬜🟨🟨
🟩🟩🟩🟩🟩🟩

Här hade jag nog för första gången haft möjlighet att klämma ordet på andra försöket om jag inte fått hjärnsläpp och lagt ett nästan likadant ord i följd...🤦‍♂️

Är det en bugg eller feature att man kan promenera in på ett skepp och rakt av utan protest ta över det?

Hittade ett parkerat skepp på första planeten man flyger till. Morsade artigt på besättningen, som inte brydde sig om att en person med en rymdhagelbrakare dök upp i skeppet, och gick därefter fram och provsatte mig i förarkabinen. Fick då ett meddelande där jag gratuleras till mitt nya skepp.

Har min nyfikenhet gjort mig till en ofrivillig mästerskurk, eller har något buggat ur? Det känns inte riktigt som att besättningen borde vara så obrydda när de blir bestulna och kidnappade.

ordlig.se nr 602, 3/6

⬜⬜🟩⬜⬜
⬜🟨⬜🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Löser så sällan redan på tredje försöket, så nu passar jag på att skylta resultatet.

Skrivet av Kalliban:

FY va tråkigt. Gör en retur och köp digitalt (eller kolla om nån butik i närheten har den fysiska i lager).

Skulle dessvärre tro att det är ett allmänt leveransproblem för just den utgåvan. Igår var Power den enda jag kunde hitta där det fortfarande gick att beställa den. Har varit i kontakt med deras kundtjänst som gav ett standardsvar att den ska levereras till 1 sept om inte leverantören strular. Tänkte att jag provar att beställa därifrån istället, men nu har de också inaktiverat köpknappen.

Vill gärna ha både den fysiska utgåvan och spela tidigare, så jag står i valet i kvalet om jag ska köpa den digitala uppgraderingen också och sedan lite billigare försöka sälja vidare nedladdningskoden från den fysiska upplagan när den väl dyker upp 😅

Beställde den fysiska premiumuppgraderingen till Xbox (som inkluderar tygmärket och plåtasken från Constellation-utgåvan) från Spelbutiken, men fick idag besked att leveransen är försenad och anländer till deras lager 4/9. Det var inte riktigt vad jag hade hoppats på...

Det där får jag vara tacksam för. Förra testet jag gav mig på så blev det hiskeliga 2/10... 👀

Varvar mordgåtor i Outer Worlds DLC med att riva loss i Stray.

Skrivet av Anton Q:

Marknaden är ju typ folk som hade velat haft en bra PC eller konsoll men inte har råd - fast har en dålig PC. Hur många sånna finns det som samtidigt är beredd att betala månadskostnad och köpa en modern kontroller osv till datorn för att kunna spela.

Målgruppen känns jävligt otydlig.

Eller så kunde man strunta i månadskostnaden och kontroll och istället köra med tangentbord och mus. Det enda som kostade då var spelet.

Köpen ur butiken stoppades redan tidigare i veckan i samband med att de informerade att tjänsten läggs ner.

Skrivet av Molotov:

Det är otroligt dåligt att man bpde måste köpa och preunemrera.

Det har aldrig varit något tvång att prenumerera för att spela spel man köpt. Prenumeration ger 4K, HDR och surroundljud samt några nya spel i månaden som sedan finns fortsatt tillgängliga när du har en aktiv prenumeration.

Kul koncept! Det ser ut som ett spel jag skulle hata att spela, men älska att se någon duktig speedrunna.