Inlägg av korosuu

Inlägg som korosuu har skrivit i forumet

Fick inte mitt köp, vet att det finns fler och fler som jag som gör såna beslut även när det gäller spel som vi vill ha till viss del.

Det kanske inte stoppar Sim City från att sälja 2 miljoner kopior men annars hade det kanske blivit 2.5+ miljoner redan och hoppas att dom som inte köpte spenderar pengarna på spel som visar mer respekt för kunden/gamers.

Skrivet av BeeJac:
Skrivet av Håkan:

Tycker fan det är drygt när man i såna här spel måste gå igenom HELA banorna, varenda vrå för att hitta saker. Sjukt irriterande för att man vill ha en "maximerad" genomgång utav spelet.

Gissar på att du inte heller tycker om Skyrim då?

Vet inte om han gillar Skyrim eller inte, men när han säger "såna här spel" så får det inte mig att direkt dra ett sammanhang mellan linjära action fps som t.ex COD serien och med öppen värld rollspel som t.ex Skyrim.

Skrivet av olafpawbelt:
Skrivet av Ankh:

Är jag en av de få som gillade supermutanterna i 1:an?

du är inte ensam om den saken, det blev som en positiv överraskning faktiskt att dom ploppa fram

Jag var ung när jag lirade 1:an och hade skitkul med spelet fast jag minns att när monstren kom in i spelet så var jag helt oförberedd och var tvungen att tvinga mig själv att spela spelet för att jag tyckte att det blev lite läskigt, haha.

Om dom fixar till CORE spelet så kanske jag köper det en dag.... men om dom bara slänger ut DLC som kostar extra, med det som borde funnits från början så fortsätter jag avstå.

Stämningen verkar ju väldigt bra.

Debuttrailer – fem minuter filmiskt från Arkham Origins

Arkham Asylum överraskade mig, Arkham City var lika bra om inte bättre och hoppas att Arkham Origins följer samma mönster.

Plus att jag är väldigt glad att dom släpper denna serie för pc också.

Skrivet av Winzi:
Skrivet av korosuu:

Hmm... kan inte tala för andra men när jag är hajpad inför ett spel så blir jag upprörd när det blir försenat för att jag vill spela det så snabbt som möjligt och såg fram emot dagen som hade utannonserats tidigare, sedan blir jag besviken om spelet inte är bra.

Tycker självklart att det är bra när utvecklare får/tar extra tid för att göra ett spel bättre men ville bara nämna att känslorna är lite mer tvärtom för mig för dessa två olika händelser.

Så du menar att du hellre betalar för ett spel som du inte kan spela när du köpte det istället för att få det lite senare, men då kan du iallafall spela det?
Det låter bara konstigt i mitt huvud, men jag är inte dig så

Haha nej nej, säger bara att känslorna inför händelserna försening och brist på kvalitet är omväxlade för mig än vad som beskrivs i artikeln. Föredrar självklart ett färdigt bra spel som fungerar.

Hmm... kan inte tala för andra men när jag är hajpad inför ett spel så blir jag upprörd när det blir försenat för att jag vill spela det så snabbt som möjligt och såg fram emot dagen som hade utannonserats tidigare, sedan blir jag besviken om spelet inte är bra.

Tycker självklart att det är bra när utvecklare får/tar extra tid för att göra ett spel bättre men ville bara nämna att känslorna är lite mer tvärtom för mig för dessa två olika händelser.

Amazon/Sorceress - Ecchi/Fan service

Elf - Kawaii/Moe

Hursomhelst så finner jag det något löjligt när folk attackerar spel när det gäller sexism, våld etc, istället för att fokusera resurser på att sprida kunskap och förståelse på skillnaden mellan spel, konst, film, litteratur etc och verkligheten.

Det finns en anledning till att den stora majoriteten utav oss inte går och begår brott eller låter spel etc, påverka våra handlingar och det beror inte på att vi inte hittat ett spel som påverkar oss starkt nog, utan på att vi har tillräckligt kunskap och förståelse att se skillnaden mellan verkligheten och dessa medium som förmedlar nöje, sorg, skratt osv, på olika vis.

/rant

Skulle definitivt köpa om jag inte redan spelat igenom första spelet.

http://projectzwei.net/

Hade inte hört något om project zwei tidigare.. men känslan jag får från dessa videos, matchar på något sätt med typen av spel som zwei ska vara tydligen.

Yay PC

Skrivet av Gabe:

Det är ju så vanligt från Japan att man knappt tänker på det längre men...

...Bravely Default?

Question Paradox?

Lite löjlig design men jag började titta på trailern och upptäckte med typ 2 sekunder kvar av videon att jag hade sett 0% av allt förutom det uppenbara... -_-

Skrivet av Rakoon:
Skrivet av Johan Olander:

När 3,4 miljoner sålda exemplar av ett spel (Tomb Raider) räknas som ett misslyckande, då har man stora problem.

Förlåt min okunskap, men är 3,4 miljoner sålda exemplar dåligt?

I det här fallet så var det dåligt, citat nedanför samt länk med mer information angående detta.

"3.4 million copies of Tomb Raider have been sold in four weeks, publisher Square Enix has revealed, which is not enough to hit the game's sales target."

http://www.eurogamer.net/articles/2013-03-26-tomb-raider-has-...

Bra spel, jag var i en guild från dag 1 och vi lyckades vara dom första som hade flera stycken som fick max level och klara av dom svåraste dungeons, hade riktigt underbart gear och även om det låter som att vi kanske rushade allt så hade vi väldigt roligt i spelet.

Jag nämner inte detta för att "I'm awesome hardcore leetzor" men för att ge en ide utav var min karaktär var, vilken typ av gear han hade för att göra t2 dungeons och etc.

Dom introducerade ett system där ens karaktär blir låst om man loggar in från en annorlunda plats och man får ett email man måste använda en kod för att låsa upp den, för att stoppa folk som försöker stjäla ens karaktär vilket pågick ganska stort under den tiden för en läcka i deras system eller något liknande.

Jag har en gmail adress som är låst till den här datorn och min mobil, alltså väldigt VÄLDIGT svårt för någon att göra något även om dom lyckas komma in på mitt konto.

En dag får jag ett email att någon försöker komma in på mitt konto, "vafan?" tänker jag men vet att jag inte behöver oroa mig för han kan inte göra något med min karaktär utan att låsa upp den genom att komma in på min email...

...jepp han kan inte komma in på min email, men han kan genom att ha loggat in på mitt konto i spelet välja en annan email som den här koden ska skickas till.. utan att min originella email får en bekfräftelse att jag vill byta email vilket fick mig att ställa frågan "WTF var meningen med det här systemet?!"

Jag försökte få tag på customer support och fixa hela fiaskot men efter ett halvhjärtat svar om att dom ska se vad dom kan göra och sedan aldrig fått något svar så gav jag upp på spelet...

Med det sagt så är det ett roligt spel, väldigt välpolerat, inget nytt direkt men det gör vad andra mmo's gör fast bättre och jag tvivlar på att dom inte har fixat deras "låsnings-system" så att det inte går att bara byta email och få koden skickad till var än hackern/tjuven etc vill.

TL;DR Trion fucked me in the ass but the game is good.

Skrivet av Woffen:

WTB Editfunktion när man kör via mobilen. Det ska vara orginalen, inte orginalen.

Förlåt, kan du repetera det där en gång till?

Skrivet av Zlither:
Skrivet av korosuu:
Skrivet av Zlither:
Skrivet av Momo:
Skrivet av Battlefieldo:

– Jag har sett omslaget för Battlefield 4 personligen, vilket jag inte kan publicera, men jag kan säga att det påminner om omslaget till Battlefield 3. En springande man, i regnet tillsammans med några pansar- och transportfordon och en liten hint om ett jetflygplan till höger om honom.

Pansar och transportfordon? Jetflygplan? Alltså blir det nutid, inte ett 2143 som jag verkligen hadde hoppats... Fan

Dom har redan sagt tidigare att bf4 skulle vara nutid och inget inom framtidspangande. Det kommer förmodligen efter bf4.

Oavsett börjar jag bli förbannat less allt modernt krig, ge oss andra världskriget eller något annat trevligt. Spelhyllorna är fulla av spel med moderna krig.

När började denna hylla fyllas? Kan slå vad om en get att det finns fortfarande mycket mer 2:a världskrigs spel..

Nope det stämmer ej

hmm... hittade en lista med ca 100 olika FPS/THIRDPERSON shooters som utspelar sig under 2:a världskriget.

tvivlar på att det finns lika många FPS/THIRDPERSON shooters som utspelar sig i modern miljö.

listan: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_video_games

Skrivet av Milky_81:
Skrivet av korosuu:
Skrivet av painOplenty:
Skrivet av showerguy:

Förjävligt i min mening...det är mycket som saknas i BF3.

Göra Premium gratis åt alla
Commander
Större kartor
Dedikerade servrar
Modstöd
Göra det mera E-sport vänligt
Patcha och fixa till spelet

Vänta några år med BF4 och släpp BC3 och sluta med Medal of Honor.

Varför ska premium vara gratis?Ska personalen på Dice jobba gratis tycker du? Ska prova det på Ica idag.. "Jag har handlat era produkter i 15 år, nu ska det fan i mig vara gratis. annars bojkottar jag er och går till Willys"

Sluta gråt för fan! Ingen har tvingat dig att köpa det som i dina ögon är en undermålig produkt.

Tror en liknelse vore att du brukade köpa en 300 gram chips påse med dipp inkluderat.

Nu köper du en 200 gram påse dock och måste betala separat för 4 st 25 gram påsar om du vill ha 300 gram.

Dippen får du aldrig igen dock.... vill inte komplicera produkten för mycket.

Tycker dock att betala för dom 4 content DLC som har släppts till BF3 är inte så konstigt, kan köpa alla 4 som ett pack för typ 200 kronor.

Förstår din poäng men håller inte med. Tycker BF3 absolut var ett fullständigt spel utan alla DLC (min åsikt är alltså att BF3 var en riktig 300 grams chipspåse med dipp). Sedan har man fått möjligheten att köpa till massor med mer chips och dipp helt VALFRITT för ett bra pris.

Jo kan hålla med om din åsikt när det gäller BF3 och DLC.

Som någon sa tidigare dock, alla dessa dlc kunde stort sett ha skapats bättre och/eller tidigare med mod-tools.

Fast det är lite orättvist att säga eftersom det är deras spel och dom bestämmer hur dom vill leverera spelet, sedan har jag min röst att lägga genom att antingen köpa spelet eller inte.

Med det sagt... så är det irriterande att se hur många bra spel som gör designval efter hur man kan tjäna mest pengar istället för hur man kan göra spelet och själva upplevelsen bättre för spelarna.

Skrivet av Zlither:
Skrivet av Momo:
Skrivet av Battlefieldo:

– Jag har sett omslaget för Battlefield 4 personligen, vilket jag inte kan publicera, men jag kan säga att det påminner om omslaget till Battlefield 3. En springande man, i regnet tillsammans med några pansar- och transportfordon och en liten hint om ett jetflygplan till höger om honom.

Pansar och transportfordon? Jetflygplan? Alltså blir det nutid, inte ett 2143 som jag verkligen hadde hoppats... Fan

Dom har redan sagt tidigare att bf4 skulle vara nutid och inget inom framtidspangande. Det kommer förmodligen efter bf4.

Oavsett börjar jag bli förbannat less allt modernt krig, ge oss andra världskriget eller något annat trevligt. Spelhyllorna är fulla av spel med moderna krig.

När började denna hylla fyllas? Kan slå vad om en get att det finns fortfarande mycket mer 2:a världskrigs spel..