Inlägg av Glaran

Inlägg som Glaran har skrivit i forumet

Skrivet av farfadern:
Skrivet av boota:
Skrivet av Raskarl:

Nej, men det är tydligt att hon utnyttjar det för uppmärksamhet. Gör research om henne så märker du att hon inte riktigt har alla tomtar på loftet och tjänar multum på sina föreläsningar som folk kommer på tack vare uppmärksamheten hon har lyckats fiska till sig i sin offerposition. Hon gör videor och inlägg för att provocera, hon har utsett sig själv till spelvärldens "sista boss".

hur spelar det någon som helst roll i sammanhanget?

hon blir hotad till livet, och du har mage att gnälla på att hon uppmärksammar det.

vidrigt.

Spela vilket spel som helst i över 3h så kommer du också få några döds hot...

Jag har varit gamer i över 16 år och har aldrig mottagit dödshot. Och då har jag spelat alla möjliga spel online. Så om du får dödshot var tredje timme så kanske du ska se över hur du själv beter dig online.

Jag tycker att det är trist att så många instinktivt kommer till slutsatsen att hon (vare sig det är Sarkeesian eller Zoe Quinn t.ex.) fejkar och bara vill ha uppmärksamhet. Varför är det så lätt att avvisa det de säger och istället tro till 100% på shady dudes som gör halvkassa busted-videor? Kolla bara på det här t.ex. https://www.youtube.com/watch?v=ROHvvtUcp8I

Nog trevligt för dem med den extra feta plånboken i fickan. Men det drar en rejäl skitstorm över Crystal Dynamics nu som inte kommer att försvinna i första taget. Frågan är om de fortfarande tycker att det var värt det i slutändan.

Jag skulle gärna vilja veta vad de inbitna fansen tycker om vart serien är på väg. Ni som har nött allt sen första Modern Warfare. För mig som inte har spelat rejält (då menar jag multiplayer) sen fyran så verkar det som att spelen står och stampar i samma fotspår. Räcker det med lite nya banor och vapen för att hålla er intresserade? Många säger också att Black Ops-spelen är bättre när det gäller multiplayer men jag har svårt att se skillnaderna

Nathan Fillion för tio år sedan hade varit perfekt. Viktigast är väl att få till någon som kan spela rätt kombination av tuff och fånig. Vilket Joe Flanigan också kan.

"Höhö, om inte jag har sett några buggar så existerar de inte!" .. >_<

Jag funderar på att hoppa på BF4 igen i höst då det förhoppningsvis har förbättrats lite. Sitter och spelar en del BC2 och BF3 men tyvärr så dras de med en hel del fuskare osv. Utöver det så ger de en betydligt bättre spelkänsla än fyran, som hade behövt något år till innan släpp.

Skrivet av Redstar:

Tyvärr tycker jag att DayZ moddade fel spel, arma-motorn gör det hela stelt, tänk om Dayz-modden gjorts på Stalker istället för Arma, då hade det varit det perfekta spelet. Önsketänkande, men bara ett exempel. Och ja, Dayz är fortfarande i Alpha, fortfarande, efter hur länge? Irrelevant, grunden de använder kommer vara densamma ändå.

Utvecklarna sade för länge sedan att spelet kanske kommer att gå in i beta under slutet av 2014. Men att det var tveksamt. Visst, de har fått in mycket pengar och har hyrt/köpt in mindre studios att hjälpa dem. Men det har nog inte fullkomligt revolutionerat deras utvecklingsplan. Early Access innebär att man får tillgång till spelet tidigt i utvecklingen. Är det så enormt svårt att förstå? Inte bara rikatt till dig utan även alla andra som känner för att klaga.

För övrigt så håller de på att byta motor.

Skrivet av Jinxswe:
Skrivet av Amilo:

Luktar skräp. Detta är ju ännu värre än the war z var. Likheten med DayZ är ju extrem

Du menar förutom att detta antagligen kommer att funka att spela?

Förhoppningsvis så lär ett färdigt spel fungera bättre än ett som är i alfa-stadiet, ja.

Ser väldigt snyggt ut. Men det är ungefär det enda positiva jag har att komma med. Alldeles för mycket magi och flashiga moves för att det skulle passa i Tolkiens världar. Mitt intryck hittills är att det är en blanding utav Assassin's Creed och Dynasty Warriors. Jag hoppas att jag har fel för det finns ändå en trevlig känsla över miljöerna osv. Men jag tror knappast att majoriteten av Tolkiens fans är så exalterade över detta som utvecklarna är.

Skrivet av zliddret:

Fast man har nog full rätt att gnälla utan att en hög med så kallade fanboys/ fangirls kommer och vrålar för man talar illa om deras älskade spel.

Varför satsa på vapen m.m när diverse äckliga buggar ännu existerar? Är inte sådant något man ska prioritera före allt annat? Jag är fullt medveten om att spelet är ett early access, men man satsar inte på vapen,fordon m.m före innan man fixat andra viktigare grejer.

Jag har större förhoppningar om h1z1 än vad jag har om dayz standalone

Vad jag har förstått så är det vanligt att man under en alfa lägger till så mycket saker som möjligt. För att sedan under beta-fasen plocka ur saker en efter en och åtgärda problem. Man kan väl ana att utvecklarna i och för sig lägger en del energi på att fixa spelförstörande buggar under alfan också. Men t.ex. att zombies går igenom väggar får vi nog leva med ett tag till.

Skrivet av Milky_81:
Skrivet av Theade:

Synd att det tar sådan tid!

Håller med. Man har haft tålamod rätt länge nu, det stora som jag saknar är fordon, det är lite väl drygt att springa och leta upp sina kompisar varje gång man dör. (Eller har de fixat fordon nu? Har inte spelat på rätt länge).

Fordon ligger en bit fram i tiden fortfarande. De nämnde nyligen att de har börjat jobba på dem. Men det lär nog dröja ett antal månader till. De har gott om saker att lägga till under alfan och tidigare har det sagts att spelet inte kommer att gå över till beta under 2014.

"Att släppa ifrån sig varumärket till någon annan var inget lätt beslut enligt Dice-chefen Marl Magnus Troedsson."

Som om att det var deras beslut?

Skrivet av Red_warning:
Skrivet av Glaran:

Usch, nu luktar det Gamereactor om kommentatorsfältet igen. Inte vidare oväntat.

Mycket bra krönika som vanligt, Arnroth! En stor anledning till varför jag tycker om FZ. Soldier on.

Tycker för övrigt att alla bör titta på den här videon: http://www.gamasutra.com/view/news/194571/Video_Sexism_and_se...

Varför gör du dig ens besväret att kommentera om allt du har att komma med är en odräglig och sarkastisk inflikning, och istället för rediga motargument så dumpar du en länk till någon timmeslång redovisning från 2013? Tror du att du vinner över någon på din sida genom att framstå som en arrogant översittare?

Rediga motargument såsom majoriteten här har..? Jag håller med om det som Arnroth skriver, i stora drag. Jag har inte så mycket mer att tillföra utöver det jag redan har postat. Jag anser att kommentarerna är bedrövliga och jag känner inte för att spendera lördagen med att gräva mig ner djupare i skiten. Och du kommer för övrigt inte att vinna några trevlighetspoäng heller.

Usch, nu luktar det Gamereactor om kommentatorsfältet igen. Inte vidare oväntat.

Mycket bra krönika som vanligt, Arnroth! En stor anledning till varför jag tycker om FZ. Soldier on.

Tycker för övrigt att alla bör titta på den här videon: http://www.gamasutra.com/view/news/194571/Video_Sexism_and_se...

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Slashneed:

Nyheten som kanske egentligen borde toppa listan: Spelbranschen överraskar absolut ingen med att återigen skita på allt som har med kvinnliga karaktärer och genustänk att göra.

En del intressant visades på E3, ja. Men synd att det återigen visas upp vilken förjävlig riktning branschen fortfarande strövar emot.

Nu får du gärna utveckla det där lite bättre. För jag hänger inte alls med vad du talar om.

Jag såg många spel på E3 som siktar mot toppen och där finns ingen plats för genustänk för allt vi gamers vill ha är bra spel.

Du tror inte att kvinnliga gamers kanske skulle vilja ha möjligheten att spela som kvinnliga karaktärer? Jag har hört många de senaste dagarna som inte är så nöjda. Speciellt när det gäller nya Assassin's Creed. De spel som platsar på den verkliga toppen är de som inte kör i samma gamla hjulspår utan som faktiskt vågar ta ut svängarna lite.

Det lär inte dröja länge förräns alla KV- och IS-varianter dominerar på xbox också

Så enormt mycket gnäll hela tiden. Spelet är inte på långa vägar färdigt och ändå förväntar sig folk att de ska få en buggfri upplevelse. Ni får skylla er själva helt enkelt. Det förklaras klart och tydligt vad man får för pengarna. Själv har jag lagt ner 150+ timmar på ett spel som inte ens är i beta än så jag är inte ett dugg orolig att jag inte ska få valuta för pengarna (flera gånger om t.o.m.)

Sen så klagar folk över att det går långsamt och att det borde gå snabbare i och med alla miljoner de har fått in hittills. Vad man får tänka på är att man har gått och köpt ett spel ~ två år innan det är tänkt att vara klart. Jag ser gärna att de tar sin tid och ser till att spelet faktiskt blir "färdigt", en term vars mening verkar ha blivit lite luddig inom spelbranschen de senaste åren. Bör också tillägga att utvecklarna faktiskt har anställt externa grupper som sköter jakt-systemet och zombies osv. Vilket visar på att försäljningspengarna kommer till nytta för oss.

Vad jag har förstått så kommer expansionen att vara gratis för de som redan äger spelet. Andra får köpa en ihopklumpad version med lite högre pris än vanligt.

Skrivet av DarkZide8:
Skrivet av Glaran:

"Eller en nördmässa, som den lite mer nedlåtande skulle kunna tänkas sammanfatta det hela."

Eller som alla nördar också skulle sammanfatta det. Det är bara icke-nördar som finner det ordet nedlåtande

Både ja och nej. När folk kallar mig nörd så bryr jag mig inte längre, jag tar det som något positivt.
Men grejen är den att jag har aldrig bett om att bli kallad nörd och det var inte nördar själva som kom på ordet.
Även om folk kan mena något positivt med att beskriva ens intressen som nördiga är det ändå tråkigt att de måste göra den skillnaden hela tiden - att spela tv-spel, läsa serietidningar, fantasy-böcker, gilla cosplay osv är FULLT NORMALT.

Fast många som är intresserade av de områdena kanske inte strävar efter att vara normala. Jag anser att normala människor är rätt tråkiga Jag älskar att grotta ner mig i Star Wars eller Doctor Who t ex. Det är väl en viss skillnad mellan att ha lite nördiga intressen och att vara en nörd. Sen finns det ju ingen mall att följa där man automatiskt blir placerad om man tittat på X-antal timmar utav en "nördig" tv-serie. Utan känner man sig som en nörd så får man väl kalla sig det. Vad jag menar är att det är skillnad på någon som spelar en match FIFA i veckan och någon som spelar fem timmar om dagen. Nu försöker jag inte vara elitistisk eller så. Men ordet används rätt flitigt av icke-nördar

"Eller en nördmässa, som den lite mer nedlåtande skulle kunna tänkas sammanfatta det hela."

Eller som alla nördar också skulle sammanfatta det. Det är bara icke-nördar som finner det ordet nedlåtande