Inlägg av Schakal

Inlägg som Schakal har skrivit i forumet

Någon som kan dela med sig avspelarvänliga inställningar till hk på ps4??? Lyckas inte få den rätta spelkänslan, utan hamnar hela tiden i att gå tillbaka till driver club.

Alltså...jag har en paragon 200 i Ha. Om den dör så kör jag bara upp en ny karaktär till Lvl 70 och då har jag en ny Lvl 70 paragon 200 som aldrig dött. Sååååå inget märkvärdigt ryssen gjort förutom å slösa bort en massa tid

Vart köper man spelet till pc till bäst pris? Tips någon?

Synd bara att det är så lätt att fuska /modifiera filerna på konsol. Helt sanslöst vilka grejer en del har

Trist bara att massor av folk modifierar dessa sparfiler så att de helt plötsligt besitter vapen och rustning som är helt sanslösa.

Har D3 på ps3 och det är helt sanslöst vilket gear en del kommer in med.....

388 på spelbutiken.se

Cdnyckel kommer på 10 minuter. Helt ok spel, men inget mer. Betyget 3 av 5 är inte helt fel.

Kommer gärna in onsdag kväll alt torsdag och får hjälp. Testat spelet i 30 min men kom inte riktigt in i "känslan". Tar hemskt gärna emot hjälp

Enkelt. Att samla på sig bra gear kräver att du handlar i ah. Om folk då fuskat till sig 800 miljoner mot en som spelat ihop 20 miljoner på att inte fuska så påverkar det spelet negativt för den ärlige spelaren, då fuskarn på det sättet driver upp priserna i ah. Enkel logik att sitter det folk på hur många miljoner som helst så kan jag även ta hur många miljoner som helst.

Så AH tycker inte jag förstört D3. Snarare fuskarna som botar till sig miljarders guld. Jag måste säga att jag gillar AH och spänningen på om jag kommer få ett visst gear, men inte när jag vet att de finns de som fuskat till sig allt sitt guld och som dessutom har oerhört mer än vad jag skulle kunna spela ihop på en livstid.

Så därför spelar jag Path of Exile numera. Ni som inte testat, så är det bara att ladda hem å börja lira.

Klart fuskarna förstör. De driver ju upp priserna på gear till himmelska priser som en ickefuskare aldrig kan nå. Nää fy f.. Banna dem för alltid. Utan fuskare skulle inte d3 vara hälften så förstört som det är idag.....tycker jag i alla fall.

Vet flera som kör Bot 7-24. La direkt av att spela D3 när massor av fuskare drar till sig fördelar. Förbokat till ps3. Tror problemen med fuskare kommer vara mindre där, även om jag helst spelat det på pc.

Testa Path of Exile, ni som inte gjort det. Gratis och bättre!

Tar ett tag att fatta skilltree i PoE, men när man väl förstått grejen så är det inte såå svårt. Oändliga möjligheter.
Spelet blir svårare. Är lvl 74 nu, men har skitsvårt att levla upp. Man tappar 15% av sin xp när man dör på svåraste nivån.

Spännande att höra vad du tycker om PoE.

Prova Path Of Exile. Hundra gånger bättre.

Har lagt ner massor med tid på D3 tills jag hittade path of exile. Gratis att spela dessutom. Spelet är i betastadiet men känns enligt mig färdigare än vad D3 gör idag.

Har vi tur, vilket jag hoppas vi har, så tror jag att en del av det vi saknar i nuläget kommer finnas i den färdiga versionen i maj. Har hög tilltro till att Blizzard kan detta med att göra spel.

Bara att konstatera att jag inte kommer kunna hålla mig från att köpa spelet även om betan inte alls övertygat mig om att detta blir succe. Med gw2 i antågande så vill det till att det färdiga spelet är betydligt bättre än denna beta.

Dags för innebandy nu. Heja Umeå!

FPS. Quake 2

MMO. GW

Hack and slash. Diablo 2

Sport. Fifa 98

Första spelet att hooka på. Duke3D online

Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker. Känns väldigt likt D2. Även Väldigt linjärt. Låst skillstree. Dock beroendeframkallande att loota bra grejer. Blir nog ett köp ändå.

Kört barbaren, monk samt witch doctor. Gillar WD skarpt. Skall testa de andra klasserna också. Synd bara det var så kort. Vad är era upplevelser?

Inte jag. Ser ut som ettan. Grafiken ser även den att vara rätt old...

Får felmeddelande om att punkbuster inte fungerar efter senaste uppdateringen. Blir utkastad från spelet. Why?

Eller gör servrar för de som är 12-16 samt för de som är över, så kan småglinen vara på samma server och gammfolket kan njuta av spelet med likasinnade.....

HUR ids man fuska i spel? SANSLÖST! Lägga ner tid på att fuska. Känns som att det verkligen är låg nivå på fuskarna. Det är säkert dessa som även fuskar i spel som wordfeud. Orka lägga ner tid på att fuska.