Inlägg av PaLL3

Inlägg som PaLL3 har skrivit i forumet

Köpa BF4 för SP är som att säga att man köpte Assasins Creed IV för att man vill segla båt.

Har bara spelats av ryssar?! Då är det säkert inga cheaters i detta spelet...

Skrivet av starbuckxks:

För er som är skeptiska mot win8 så finns det ett program man kan köpa som heter Star8 som gör att layouten likar det som win7 har. Dvs om ni har planer på att uppgradera till win8. Jag har det och det funkar utmärkt.

Classic start menu är gratis och funkar alldeles utmärkt!

Förutom PC som dom annonserar ut 1 vecka innan release... =P

Skrivet av Zero303:

ja gulag för wallhackare.

Sätt in dom i riktiga Gulag istället...

Den är ju borttagen...

Skrivet av kill455:
Skrivet av PaLL3:

Fejkad och fejkad! Fortfarande rätt spel, eller hur?!
Spelet är inte fagert oavsett hur dom väljer och klippa och editera. Klart som fanken att Activision vill ha en fördelaktig syn på spelet annars säljer det inte. Och blir det plötsligt en massa negativ kritik så avsäger man sig allt ansvar. Självklart har man inte anlitat ngn som gjort trailern skitfet, med massa grym musik och icke ingame grafik, för ett spel blir genast mycket bättre pga en trailer!?

Spelet är antagligen i alpha.
Att du ens klagar är bara efterblivet.
Någon borde ta kommentar rättigheterna ifrån dig då du inte kan förstå simpla saker. Så som att det inte ens var en trailer, utan en leaked gameplay video från ett alpha spel.

Eller så borde du ta på tänkarkepsen! Att du inte kan inläsa ngn form av sarkasm i orden som skrivs är bortom all tilltro till mänskligheten...

Om jag ska vara helt seriös så är trailers bara ett sätt att glorifiera sitt skitspel. Locka med fet musik och häftiga snabba klipp. Om spelet inte ens klarar av att locka spelar på ett "leaked gameplay" så är det fan inte värt pengarna!
Om du nu tycker att detta spelet är så otroligt fett, trots sitt magra innehåll, så köp det. Ingen som hindrar dig på ngt sätt. Men om du som så mycket kommer tillbaka till forumet med ett enda klagomål så kan du räkna med att jag kommer räcka ett långt finger åt ditt håll...

Fejkad och fejkad! Fortfarande rätt spel, eller hur?!
Spelet är inte fagert oavsett hur dom väljer och klippa och editera. Klart som fanken att Activision vill ha en fördelaktig syn på spelet annars säljer det inte. Och blir det plötsligt en massa negativ kritik så avsäger man sig allt ansvar. Självklart har man inte anlitat ngn som gjort trailern skitfet, med massa grym musik och icke ingame grafik, för ett spel blir genast mycket bättre pga en trailer!?

Självklart ska de få en reprimand!
Det handlar först och främst om sekretesslagen i detta fallet. Det har alla försvarsmakter, så även i Sverige. Det är väldigt mycket som är belagt med olika former av sekretess och hur man behandlar känslig information.

Ett svenskt exempel, som inte var speciellt länge sedan, vid inspelning av senaste Hamilton filmen skröt Micke Persbrandt om hur han fått hjälp av medlemmar från SOG att träna och röra sig på rätt sätt. Detta hade inte fått godkännande från HKV, vilket också uppmärksammades i media. Det hände säkert inte så mycket mer än en och annan varning om att det inte ska förekomma liknande händelser i framtiden, iaf inte utan att ngn godkänt detta först.

Skrivet av Xzander:

Utan AH? Men då får ju inte folk veta vad om är det största problemet med spelet!

Om man som utvecklare gör ett demo för att locka till sig fler kunder, då tar man väl inte med det som gör spelet sämre?!

Underbart!

Humbug, folk fortsätter köpa DLC's, spel på löpande band oavsett vem det är som släpper skiten.
Detta är enbart löjelseväckande att man ens tror att det skulle ha en påverkan på storföretag som EA.
Så länge det inte känns i plånboken kommer det aldrig ske en förändring.

Muppar som klagar på Origin och lovordar Steam i samma mening. Pinsamt, löjligt och totalt meningslöst.
Jag har inte haft något problem med Origin till BF3, lär säkert inte bli ett problem med ME3 heller.

Fanimig på tiden!

Skrivet av Swedenrock:

Arma var the shit en gång i tiden. Men nu känns det som en ghettomod av bf3

+1

Ett utmärkt tillägg. Som Jonrei påpekade kan man fortfarande begära ammo o medic. Verkar att dom som klagar på spelet inte ens lirar det. I annat fall borde man vetat om detta.

Om man hade kunnat se till att spelen var buggfria innan dem gick "guld" så kanske stjärnglansen inte hade falnat...

Jag hade inte gett MW3 4/5. 3/5 möjligtvis. Dock enbart för att MP är underhållande, ett tag. Tyvärr när man envist klänger sig kvar i en föråldrad grafikmotor som inte kan hantera förstörbar omgivning eller dyl. kan jag inte se att en 4a är "rättvis". När det gäller tjänster så funkar Origin/Battlelog för mig alldeles utmärkt. Har inte haft något problem överhuvudtaget. Att betala för en tjänst som borde ingå i spelet från början är bara snålt och ytterligare bevis på hur penningstinna vissa utgivare är. Med motto som att "mjölka vad som kan innan skiten slutar sälja" mentaliteten funkar utmärkt så länge folk är dumma nog att gå med på det. Tack, men nä tack. Vill jag lira ett bra CoD installerar jag något av dom äldre versionerna (1-2) istället...

MW3 är inget annat än en riktig avgrunds rapning. Du smakar vad du åt i förmiddags. Enda skillnaden är att du saknar substans från tidigare måltid...

Fan att jag inte har råd att köpa detta denna månaden... *gggrrrrrr*

Men om någon kör en icke tillåten server med rätt kriterier för att klassificeras som tillåten? Typ; 32 spelare, Metro-banan etc. Jäkligt trist om man tutar in på en "piratserver" som verkar vara legit, sedan ryker ens konto pga att man inte följt EULA avtalet...