Inlägg av Swink

Inlägg som Swink har skrivit i forumet

Skrivet av Amilo:
Skrivet av Swink:

Fan det är ett Nvidia kort
Där rök 30 % spelprestanda.

Men ja ska ha detta! go jul på er

Haha, ja i förhållande till pris så kan du få ett bättre Ati-kort för samma summa pengar. Men inte att Nvidia-korten är 30% sämre, vad har du rökt?

Rökt?!
Ja du kan ju gå in på Sweclockers forum eller artiklar och ta reda på det själv.
Kort sagt, Nvidias drivrutiner suger, AMD's senaste är väldigt optimerade och bra = 30 % mer prestanda.
OCH Nvidia kommer inte släppa nya, de kommer heller inte släppa någon ny serie för ens 2014..

Så ja, det är jävligt synd att det är ett 680 med tanke på att ett 7970 kostar som ett, 670 men är bättre än ett 680

Men va fan, en gratis dator med dessa specs är helt galet, grattis till den som vinner och otroligt roligt att FZ ordnar denna tävlingen!!

Fan det är ett Nvidia kort
Där rök 30 % spelprestanda.

Men ja ska ha detta! go jul på er

Varför får jag -6?
idiotiskt rating system. Och ja AMD korten presterar ca 30 % bättre pga av att Nidias drivrutiner suger och de kommer inte släppa några nya till denna serien och nästa serie de släpper kommer ut 2014. = AMD is the GPU way to go.
Gå in på Sweclockers och lär er något om ni inte tror mig!

Kan ju intyga att det inte var lätt när man skulle till grums för att spela hockey match. Efter varje uppvärmning var vi som sönder gasade.
Taktik måntro?!

kanske väl dags att faktiskt testa Minecraft :S

Loadout

Galet roligt FPS spel,tyckte det såg helt ok ut när jag såg någon stream på det men ojojojoj vad roligt det faktiskt är att spela och va kul det är att kunna göra de vapen man precis vill ha!

Fick Beta key idag ihop med en polare och vi lirade konstant i 4 timmar. Kan va värt att hålla ögonen öppna på!

Hoppa in lite i videon: http://www.twitch.tv/loadout/b/345806040

Hemsida: http://www.loadout.com/

Haha bäst!

Värsta är att nu ser en forskare detta eller en förälder och tar detta 100% allvar och tror att han faktiskt har sådana problem på riktigt för det får ju alla som spelar spel!

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Swink:

Dreamhack?! Rakaka har typ 5 videos uppe redan samt monter samt live stream. Borde inte ni har iaf en artikel redan om världens största gaming event? Trodde det var de ni jobbade med..

Vi har inte haft särskilt mycket fokus på Dreamhack sedan vi slutade ha en egen monter där. Vi har rapporterat som saker som har hänt där, såsom e-sportsfinaler och liknande. Att evenemanget har öppnat har i sig inte så mycket nyhetsvärde.

Till saken hör kanske också att Rakaka ägs av Dreamhack.

Klockt svar som väntat.
Men vad hette den mässan ni hade monter på men en liten inslagsvideo och allt? Den är ju ingenting emot dreamhack enligt mig, 10 000 personer spelar spel, ni är Sveriges största spel hemsida.
Helt otroligt att ni inte är där enligt mig!

Hur som helst skulle jag ha velat se en video med praktikan fredrik (om ni inte anställt han än?!..) som vandrar runt och drar lite mysig berättelser om vad som kommer hända under dagen.

Besviken läsare hur som helst sedan får du säga vad du vill calle!

Dreamhack?! Rakaka har typ 5 videos uppe redan samt monter samt live stream. Borde inte ni har iaf en artikel redan om världens största gaming event? Trodde ni jobbade med spel och sånt men kanske har fel?

Om så skulle vara borde ni inte ha monter och hela kitet på världens största spel event när det ändå är i Sverige?

Skrivet av flamgorilla:
Skrivet av Swink:

Barnspel för 12 åringar som vill leka orealistiskt fantasikrig.

det är väl quake också då antar jag ? eftersom det är ett fantasikrig, och diablo 2 också för det är ju väldigt orealistiskt

Du vet vad jag menar. Cod är så dåligt så det är orealistiskt i sin genre!

Barnspel för 12 åringar som vill leka orealistiskt fantasikrig.

Har lagt till er som undantag hemma och på jobbet, grejade med en annan dator på jobbet nu som inte har reklam skydd och medan jag ändå väntade tänkte jag kolla Fz och blir helt låst av en Black ops 2 pop up.
Kan det bli vidrigare?

Mitt krav på er för att sätta er som undantag var "bra, relevant reklam som inte hoppar upp och biter en i nyllet" detta bröt ni nu så jag slår på add blocker på alla datorer jag har för er hemsida!

Tack för era svar!
Laddade ner Demon till det och har lirat den, jäklar vad roligt spel det är! Undrar bara hur likt det är D2 online.

Funderingar Torchlight 2

Tjenare!

jag och några polare har tänkt köpa T2 till 1 dec då julradion drar igång. Tänkte ladda upp med glögg och torchlight 2 och lyssna på Julradion genom natten!

Nu till funderingarna. Jag är och har alltid vart kär i Diablo 2 och jag vet att det är samma personer som gjort Torchlight 2.
Då är frågan hur likt det är Diablo serien? Är det samma typ av spelstil och loot.
Typ dra Wp till bossar och död ett par gånger, kunna välja helt fritt vilka stats man ska köra på både points som man sätter själv och även från gear beroende på vad som droppar.
Sedan är det en "game list" som det var i D2?
Förstår att det ska vara co-op i detta vilket det inte var i ettan.

Dra på med lite info om spelet tack och svara mina frågor!

Tack på förhand!

Skrivet av Zelaxe:

http://i.minus.com/ibuL3YLMOCSio.png

Visuell identitet är viktigt.

Hört talas om skärmklappsverktyget?

vad är det för skillnadpå detta och goldeneye till 64? jag ser ingen!

Är servrarna för detta spel öppna än?

Jo visst. Finns nog fler som spelar fotboll än vad som spelar t ex wow med tanke på att det är typ 20-30 pers i varje årskull i alla fotbollsföreningar i Sverige.
WoW är inte nationalsporten i Sverige så jag kan ju inte påstå att jag är förvånad!

Sedan som många redan nämnt, lite roligt att de säljer som smör varje år med tanke på att de endast uppdaterar lag listor och sedan lägger till 1-2 fintar..
Men men man vill väl ha det senaste.

Del 2 borde ha innehållt raids, heroics och arena. Inget annat eftersom fokus låg på sido uppdrag i recensionen!

Sedan bör man kanske lägga 2-3 timmar på sido grejerna och fokusera på det som spelet bygger på i recensionen så som Heroics, raids och Arena?

Det är det vi gör, det är det vi vill ha reda på hur det är i MoP innan vi köper det om vi inte redan gjort det. Sedan kanske en hint på nya sido grejerna på 4-7 meningar räcker. IMO.

Men fan allt kan inte vara som jag ville ha det!

Jag tycker att i denna artikeln som är en vecka senare borde innehålla lite End-game content. Du har inte gjort annat än att lvla och sprungit runt och gjort sidosysslor..

Efter man lvlat är det End-game content som alla sysslar med! och sidosysslor vid sidan om. Du har ju inte ens gått en enda Heroic som du säger. Du har heller inte raidat eller testat pvp. Hur kan du sätta ett betyg då? Det är ju där folk spenderar all tid. Man lägger 5 dagar på att lvl sen lägger man 1,5 år på raids/pvp och du bedömer spelet ut efter dess 5 dagarscontent. Facepalm?

sen älskar jag att det finns super lätta normals--> nästa steg är Heroics som alla grejar samt lite svårare ---> Challanges som är ännu svårare----> Raids!

Det är liknande stegvis utveckling som det var i TBC vad jag förstår. Spelade inte själv då men vad jag vet påminner det om den och det är otroligt intressant och roligt om du frågar mig.

Men detta som faktiskt är ca 60 % av hela spelet har du inte ens rört och DU sätter ett betyg på spelet utav det?

Och BTW "calez" Leage of Legends har väl flest speltimmar of all times nu?