Inlägg av Eriand

Inlägg som Eriand har skrivit i forumet

för lite, för sent

Jag tycker själva gameplayet ger Evil Genius vibbar. Inte alls en dålig sak!

Skrivet av Marcel_E80:

Hej!
Blev inspirerad av de olika språken för trailern så gjorde en svensk dubbning. Försökte efterlikna hur karaktärerna låter från spelen

https://youtu.be/nDz7w17WIY0

Skicka till universal och ta över alltet

Kul skärm!

Själv har jag väntat 5 år på följande konfiguration:

* 32 tum
* 100 hz eller mer
* 4K UHD
* Bra färgåtergivning
* HDR 1000

Får man allt ovan för under 10 000 så blir jag sugen!

Känns som att ovan varit tillgängligt för TV apparater i 5 år nu, men för någon anledning har skärmar hamnat på efterkälken...

Skrivet av PerraE:

Mitt resultat: 4/10.

BF var riktigt kul en gång i tiden.

Ja, tyvärr har de misslyckats ett par gånger nu...

Tycker tyvärr att sjödelarna (dvs i princip hela spelet) ser nästan exakt likadant ut som Assassins Creed black flag... Stormen man fick se i videon, till exempel.

Kul koncept, men ser inte vart all utvecklingstid gått.

Tycker det ser bra ut!

Skrivet av Managor:

I såna här magplask känns det skönt att man inte förbokar/förköper

Japp.

Tar det ett steg till och säger: finns ingen orsak att förboka ett digitalt spel.

Changmeymind.jpeg

Suck...

mikrotransaktioner deluxepaket. Köp köp köp!

Skrivet av Avalanche-swe:

Problemet är nog att recensenten inte är en battlefieldspelare. Dom flesta bf-spelare sitter med en flock vänner på Discord och spelar tillsammans och har gjort så sedan bf 3 eller tom innan. Dom vet vad battlefield är och dom vet att dom alla kan spela tillsammans, eller iaf på samma server om än olika sidor.

Men en recensent som hoppar in i bf2042 och kör några rundor får inte den känslan av teamplay för att dom spelar själva. Så för dom verkar spelet helt ok, och som "skjutar fps med andra men inte mer än 3 vänner" så fungerar spelet finfint!

Men som battlefieldspel fungerar det inte alls. Därför kan spelet få hyfsade betyg av recensenter men inte av spelarna, förutom en mindre mängd ensamspelande personer som inte bryr sig särskilt mycket om dom dödar bottar eller andra spelare.

Det är av denna anledningen som man aldrig skall lyssna på vad en recensent säger om ett multiplayerspel.

Exakt.

Behöver inte kolla längre än metacritics för att inse att "professionella" spelrecensenter inte alltid är ärliga: https://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-2042

User score på 2.1 vs critic score på 68.

Skrivet av OAKTHYR:

På vilket sätt bidrar det till dom nuvarande problemen med ofärdiga spel och jag förbeställer ett par dagar innan release efter att jag sett och läst recensioner av spelet och dom är positiva? Förstår inte. Dom måste ju fortfarande göra ett bra spel.

För att det inte alltid går att lita på recensionerna. FZ brukar ha rimliga reviews, men kollar jag på scoren för bf2042 så tycker jag inte att varken "Stor variation, de flesta kan hitta något de gillar" samt "Bombastisk action med många spelare och STORSLAGNA BANOR" stämmer överhuvudtaget...

https://www.fz.se/recension/288356-battlefield-2042

Kul, en spelutvecklare som iaf är öppna med vad de gör och framtidsplanerna för spelet (även om det var buggigt från en början).

host, dice, host.

Don't you guys have phones?!

/s

Tråkigt för utvecklarna såklart, men det känns som att Battle Royale tagit över spelmarknaden helt så jag kommer inte sakna detta spelet.

Allt ska vara BR nu för tiden...

Brukar kolla på en trailer tills jag inser att jag vill se filmen/spela spelet.. Då stänger jag av dirr

Älskade ettan, så hann inte så långt i denna trailern nej!

Brutal expectations

Tycker det känns och ser precis ut som 1an/2an, vad är nytt egentligen i RTS-läget? Inte så imponerad, men glad för er andra som blev taggade.

Sicket skämt.

Jag hade tankat spriten i min etanol-saab och åkt till New York där jag tömt ut tanken i flaskor och sålt till massorna.

Hemresan kör man bensin igen, rinse-and-repeat (pun intended).